Shadow Inventory - Definition, hvordan man håndterer, investor appel

Skyggeopgørelse er et udtryk, der bruges til at beskrive ejendomme, der typisk er ejendomsejede (REO), hvilket betyder, at de er i afskærmning Afskærmning Når en boligejer holder op med at betale på et lån, der bruges til at købe et hjem, anses huset for at være afskærmet. Hvad det i sidste ende betyder er, at ejerskabet af, er blevet udelukket og opbevares af banker for at blive frigivet tilbage på markedet på et senere tidspunkt. Den "skygge" del af udtrykket bruges, fordi banker ofte erhverver boliger og parkerer dem i en årrække langt væk fra offentlighedens øjne. Dette gøres for at skabe ny interesse og højere salgspriser, når de endelig udbydes til salg.

Shadow Inventory

Skyggeopgørelse frigives her og der. Fra og med 2019 er der dog mindst fire års efterslæb af bankejede huse, der stadig venter på at blive markedsført, ifølge National Association of Realtors.

Resumé:

  • Shadow-opgørelse er lageret med boliger, der generelt ejes af banker og lagres for at holde boligpriserne på optimale niveauer.
  • Nogle gange kan rydning af skyggeopgørelse blive en byrde for banker, især med ejendomme, der ikke er så værdifulde som nogle andre.
  • At arbejde med en agent, der specialiserer sig i tvangsauktioner, er en fantastisk måde for investorer at få den indsigt, de har brug for, for at få det bedste ud af skyggeopgørelse, så de kan sælge det til en god fortjeneste.

Håndtering af Shadow Inventory Issue

Banker håber ofte at sælge skyggebeholdningshuse til fortjeneste senere. Imidlertid har de en tendens til at holde i hjemmene ikke kun til det formål. I mange tilfælde er der simpelthen for mange hjem oplagret til frigivelse. At markedsføre dem alle på én gang kan i sidste ende tankes på markedet, hvilket er godt for købere, men ikke for banker eller andre boligsælgere.

Nogle gange forsøger banker at sælge puljer af REO'er, endda lease eller sælge hjem til misligholdte ejere i et forsøg på at rydde noget af beholdningen Lagerbeholdning er en aktivkonto, der findes på balancen, der består af alle råvarer, arbejde -udvikling og færdige varer, som en virksomhed har akkumuleret. Det anses ofte for at være det mest illikvide af alle omsætningsaktiver - det er således ekskluderet fra tælleren i beregningen af ​​hurtig ratio. . Praksis er selvfølgelig ikke altid gavnlig for investorer i sådanne puljer. De befinder sig måske sadlet med egenskaber, som de ikke kan flytte. Banken videregiver ansvaret, og investoren er tilbage med nedfaldet.

Attraktionen for investorer

Shadow-beholdning er dog ikke noget for investorer at vige tilbage for. Forudsat at investoren er rationel nok, forstår op- og nedture i fast ejendom og er økonomisk i stand til at købe et hus til en anstændig pris, kan de stå for at opnå en anstændig fortjeneste.

Den bedste måde for en investor at tackle investering i skyggeopgørelse er at begynde at arbejde direkte med en ejendomsmægler, kommerciel ejendomsmægler En kommerciel ejendomsmægler er en mellemmand mellem sælgere og købere af kommerciel ejendom, der hjælper kunder med at sælge, lease , eller købe erhvervsejendomme. En kommerciel ejendomsmægler har friheden til at arbejde enten som en uafhængig agent eller som medlem af et kommercielt ejendomsmæglerfirma. der næsten altid vil kende til mindst et par ejendomme, der vil være tilgængelige i den nærmeste fremtid.

Så længe investoren har tilstrækkelig finansiering til at sætte penge tilbage i ejendommen, kan han derefter vende om og sælge dem til fortjeneste. Målet er at få oplysninger fra nogen på indersiden, helst fra en agent, der er specialiseret i tvangsauktioner. Banker er sandsynligvis hemmeligholdte over deres skyggeopgørelse. En agent, der kender og forstår tvangsauktioner, kan give nøgleindsigt om potentielle ejendomme og guide en investor til de smarteste køb.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Amortisering Amortisering Amortisering henviser til handlingen med at afbetale en gæld gennem planlagte, forudbestemte mindre betalinger. I næsten alle områder, hvor udtrykket amortisering finder anvendelse, foretages disse betalinger i form af hovedstol og renter. Udtrykket er også tæt knyttet til begrebet afskrivninger.
  • Fannie Mae Fannie Mae Federal National Mortgage Association, typisk kendt som Fannie Mae, er en amerikansk statsstøttet enhed, der blev oprettet for at udvide det sekundære realkreditmarked ved at stille pant til rådighed for låntagere med lav og mellemindkomst. Det giver ikke pant til låntagere, men køber og garanterer pant
  • Sikkerhedsstillelse med pant i sikkerhed (MBS) Sikkerhed med sikkerhed i pant (MBS) En sikkerhed, der er sikkerhed i pant (MBS), er en gældssikkerhed, der er sikkerhedsstillet af et pant eller en samling af pant. En MBS er en aktiverstøttet sikkerhed, der handles på det sekundære marked, og som gør det muligt for investorer at drage fordel af pantforretningen
  • Misligholdt aktiv Misligholdt aktiv Et misligholdt aktiv (NPA) er en klassifikation, der anvendes af finansielle institutioner til udlån, hvor hovedstolen forfalder, og som ingen