Canadiske skattebeslag - Lær mere om beskatning i Canada

Denne artikel beskriver, hvordan canadiske skatteklasser fungerer. Indkomstbeskatningen Regnskab for indkomstskatter Indkomstskatter og dens regnskab er et nøgleområde inden for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere. system i Canada er et progressivt system, hvilket betyder, at enkeltpersoner, der tjener mere, generelt beskattes mere. I modsætning hertil betaler alle i et fladt skattesystem den samme procentdel af deres indkomst i indkomstskat. Canadiere skal betale en kombination af både føderal og provinslig indkomstskat.

indkomstskat

Federal Income Tax Brackets (2018)

Fra og med 2018 er canadiske skatteklasser på føderalt niveau som følger:

føderale skattesatser (2018)

  • "Inkrementalt beløb" refererer her til den maksimale ekstraindkomst, der kan beskattes med den næste parentes skattesats, før den samlet beskattes til en højere sats.
  • "Bracket Limit" henviser til den maksimale samlede indkomst, der kan falde inden for hver af skatteklasserne.
  • "Skattesats" henviser til den gældende skattesats for den givne indkomstgruppe.

Ser vi hurtigt på satsforskellene mellem de laveste og højeste skatteklasser, kan vi se, at enkeltpersoner, der tjener mere end $ 205.842, beskattes dobbelt så meget som enkeltpersoner, der tjener mindre end $ 46.605 $.

Provincial Income Tax Brackets (2018)

For en komplet liste over canadiske provinsafgiftsgrupper, se venligst Canadas regerings skatteside.

Inden for Canada pålægger hver provins sine egne indkomstskattesatser, der er fastsat af provinsregeringerne. Provinciale skatter går til at finansiere små og mellemstore offentlige service- og infrastrukturprojekter inden for provinserne.

Eksempel på canadiske skattebeslag

Nedenfor er en detaljeret oversigt over, hvordan indkomstskat ville blive anvendt på en indkomst på $ 300.000. Eksemplet antager, at indkomstskatten indgives i British Columbia og dermed er underlagt BC provinsskatter.

canadiske skatteklasser - eksempel

Mere om det progressive skattesystem

Progressive skattesystemer Progressiv skat En progressiv skat er en skattesats, der stiger, når den skattepligtige værdi stiger. Det er normalt opdelt i skatteklasser, der udvikler sig til successivt højere satser. For eksempel kan en progressiv skattesats bevæge sig fra 0% til 45%, fra de laveste og højeste parenteser giver regeringerne mulighed for at udnytte begrebet faldende marginal nytte. Ideen er, at når enkeltpersoner når en vis indtægt, har hver ekstra dollar, der genereres over denne tærskel, mindre og mindre nytte. Dette skyldes, at enkeltpersoner efter at have opfyldt tærsklen begynder at se andre ressourcer, såsom tid, som mere værdifulde. Det er ret vanskeligt at vurdere tærsklen, da hver person følger en anden nyttekurve.

De fleste skatteeksperter er enige om, at et progressivt skattesystem er mest befordrende for at bekæmpe indkomstulighed.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til canadiske skatteklasser. For at lære mere om relaterede skatteemner, tjek følgende finansartikler:

  • Ad Valorem Tax Ad Valorem Tax Udtrykket "ad valorem" er latin for "efter værdi", hvilket betyder, at det er fleksibelt og afhænger af den vurderede værdi af et aktiv, produkt eller tjeneste.
  • Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente forskelle opstår, når der er en uoverensstemmelse mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst under selvangivelse og skatteregnskab, der vises til investorer. Den faktiske skat, der skal betales, kommer fra selvangivelsen. Denne guide vil undersøge virkningen af ​​disse forskelle i skatteregnskab
  • Skatteparadis Skatteparadis Et skattely eller offshore finansielt center er ethvert land eller jurisdiktion, der tilbyder minimalt skattepligt over for udenlandske enkeltpersoner og virksomheder.
  • Skattebeskyttelse Skattebeskyttelse Et skatteskjold er et tilladt fradrag fra skattepligtig indkomst, der resulterer i en reduktion af skyldige skatter. Værdien af ​​disse skjolde afhænger af den effektive skattesats for selskabet eller individet. Almindelige omkostninger, der er fradragsberettigede, inkluderer afskrivninger, afskrivninger, pantbetalinger og renteudgifter