Salgs- og handelsløneguide - Oversigt over kompensation

I denne salgs- og handelsløneguide dækker vi job i salgs- og handelssektoren og deres tilsvarende gennemsnitlige lønninger for 2018. Salg og handel er blandt de primære funktioner i en investeringsbank Liste over de øverste investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch . Det dækker aktiviteter, der er relateret til køb og salg af værdipapirer Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der enten udstedes til aktier eller værdipapirer i et børsnoteret selskab.Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. eller andre finansielle instrumenter på vegne af banken og dens kunder.

Salg og handel Løn tema

Salgshandlere er ansvarlige for at tale med kunder om markedstendenser samt ændringer i individuelle aktier Lager Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. . De har også ansvaret for at diskutere handelsvolumener og hvordan og hvornår de skal handle for at få det bedste afkast.

Som navnet antyder, involverer salg og handel to hovedfunktioner: salg og handel. Når det kommer til salg, sender salgshandleren firmaets ideer til institutionelle investorer og høj nettoværdi og tager ordrer. På den anden side kan handel enten være agenturhandel - handel med klienten - eller prophandel Proprietary Trading Proprietary Trading (Prop Trading) opstår, når en bank eller et firma handler med aktier, derivater, obligationer, råvarer eller andre finansielle instrumenter på sin egen konto bruger sine egne penge i stedet for at bruge sine kunders penge. Dette gør det muligt for virksomheden at tjene fuldt overskud fra en handel i stedet for kun den kommission, den modtager, hvilket refererer til handel med virksomhedens kapital.

Guide til salg og handel - Job i USA

I årevis blev salg og handel tidligere set som en faldende industri, da tilsynsmyndigheder satte grænser for niveauet for risikoborde kan håndtere. Det resulterede i færre slots tilgængelige for håbende salgs- og handelsanalytikere eller salgshandlere. I dag er det blevet mere konkurrencedygtigt at få et job i branchen. Kompensation i salg og handel kan sammenlignes med lønninger i investeringsbank, selvom toppresterne kan nyde højere lønninger end deres kolleger i investeringsbank.

Salgs- og handelslønguide i USA for 2018

Løn i salgs- og handelssektoren varierer afhængigt af arbejdstype, timer og års erfaring. For eksempel modtager en fastforhandler en gennemsnitlig årsløn på $ 85.000 . På den anden side udgør en salgs- og handelsanalytiker årlig gennemsnitsløn $ 73.700 . Disse tal inkluderer ikke bonusser, incitamenter og andre former for yderligere kompensation.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's salgs- og handelsløneguide. For at fortsætte med at lære og udvikle dine færdigheder inden for salg og handel anbefaler vi stærkt nedenstående yderligere ressourcer:

  • Nøglespillere på kapitalmarkederne Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi et generelt overblik over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne.
  • Objektiv vs. subjektiv handel Objektiv vs subjektiv handel Mål vs subjektiv handel: De fleste handlende følger enten en i det væsentlige objektiv eller subjektiv handelsstil. Objektive forhandlere følger et sæt regler for at styre deres handelsbeslutninger. De foretrækker at købe og sælge beslutninger i det væsentlige forudplanlagt. I modsætning hertil afviser subjektive handlende brug af et strengt sæt regler
  • En handelsmands vindende tankegang En handelsmands vindende tankegang At være mesterhandler handler ikke kun om at formulere bedre strategier og analyser, men handler også om at udvikle en vindende tankegang.
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer