WEIBULL.DIST-funktion - Sådan bruges Excel Weibull-distribution

WEIBULL.DIST-funktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det returnerer Weibull-distributionen for et leveret sæt parametre. Denne vejledning til Excel Weibull-distributionen viser dig, hvordan du bruger det trin for trin.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, funktionen er nyttig i pålidelighedsanalyse. For eksempel kan vi bruge Excel Weibull-fordelingsformlen til at måle den gennemsnitlige fejltid for et udstyr i produktionsprocessen. Vi kan se for at bestemme, ”Hvor mange fejl vil der opstå i det næste kvartal, seks måneder og år? Hvad koster det? Hvad er den bedste korrigerende handling for at reducere risiko og tab? ”

WEIBULL.DIST-funktionen blev introduceret i MS Excel 2010 og er den opdaterede version af WEIBULL-funktionen.

Formel til Excel Weibull-distribution

= WEIBULL.DIST (x, alfa, beta, kumulativ)

WEIBULL.DIST-funktionen bruger følgende argumenter:

 1. X (krævet argument) - Dette er den værdi, som funktionen skal beregnes med. Det skal være større end eller lig med nul.
 2. Alpha (krævet argument) - Dette er en parameter for distributionen. Det er formparameteren til fordelingen. Den skal være større end 0.
 3. Beta (krævet argument) - Dette er skalaparameteren til Excel Weibull-distributionen, og den skal være større end 0.
 4. Kumulativ (krævet argument) - Dette er et logisk argument, der angiver den distributionstype, der skal bruges, som enten kan være SAND (Weibull Kumulativ fordelingsfunktion) eller FALSK (Weibull sandsynlighedsdensitetsfunktion).

Weibulls sandsynlighedsdensitetsfunktion er givet ved ligningen:

Weibull sandsynlighedsdensitetsfunktion

Hvor x er den uafhængige variabel, er α formparameteren, og β er skalaparameteren.

Weibulls kumulative fordelingsfunktionsligning er:

Weibull kumulativ fordelingsfunktion

For at lære mere, start vores gratis Excel crash-kursus nu!

Sådan bruges Excel WEIBULL-distributionsfunktionen

For at forstå anvendelsen af ​​WEIBULL.DIST-funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel

Antag, at vi får følgende data:

WEIBULL.DIST - distribution af Excel Weibull

Formlen, der skal bruges til Weibulls kumulative fordelingsfunktion, er:

WEIBULL.DIST - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

WEIBULL.DIST - Eksempel 1a

Formlen, der skal bruges til Weibull-sandsynlighedsdensitetsfunktionen, er:

WEIBULL.DIST - Eksempel 1b

Vi får resultatet nedenfor:

WEIBULL.DIST - Eksempel 1c

Et par noter om WEIBULL.DIST-funktionen

 1. #VÆRDI! error - Opstår, når x-, alfa- eller beta-værdier er ikke-numeriske.
 2. #NUM! fejl - Opstår, når:
  1. Når den givne værdi af x er mindre end 0; eller
  2. Når den givne værdi af alfa- eller beta-argumentet er mindre end eller lig med 0.

Gratis Excel-kursus

For at fortsætte med at lære om Excel-funktioner og udvikle dine færdigheder, skal du tjekke vores gratis Excel Crash Course! Lær hvordan du opretter mere sofistikerede økonomiske analyser og modeller til at blive en succesrig finansanalytiker.

gratis Excel-tastaturgenvejskursus

Yderligere ressourcer

Tak for at læse Finance's guide til Excel Weibull Distribution-funktionen. Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse Excel-funktioner fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • Avanceret Excel Formel Course
 • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje