EBIT vs EBITDA-skabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne EBIT vs. EBITDA-skabelon hjælper dig med at skelne mellem EBIT og EBITDA-beregninger.

Sådan ser EBIT vs. EBITDA-skabelonen ud:

Skærmbillede af EBIT vs EBITDA-skabelon

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

EBIT står for: E arnings B ør I nterest og T akser.

EBITDA står for: E arnings B ør jeg nterest, T akser, D epreciation, og A mortization.

Forskellen mellem EBIT EBIT Guide EBIT står for indtjening før renter og skatter og er et af de sidste subtotaler i resultatopgørelsen før nettoindkomst. EBIT kaldes også undertiden driftsindtægter og kaldes dette, fordi det findes ved at trække alle driftsomkostninger (produktions- og ikke-produktionsomkostninger) fra salgsindtægter. og EBITDA EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, amortiseringer er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages. EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomhedens rentabilitet fra kernedriften inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler er, at afskrivninger og afskrivninger Afskrivningsomkostninger Afskrivningsomkostninger bruges til at reducere værdien af ​​anlæg, ejendom,og udstyr til at matche dets anvendelse og slid over tid. Afskrivningsomkostninger bruges til bedre at afspejle udgifter og værdi for et langsigtet aktiv, da det vedrører den indtjening, det genererer. er føjet tilbage til indtjeningen i EBITDA, mens de ikke er bakket op af EBIT.

På en resultatopgørelse kan EBIT let beregnes ved at starte ved indtjening før skat Indtjening før skat (EBT) Resultat før skat (EBT) findes ved at trække alle relevante driftsomkostninger og renteudgifter fra salgsindtægter. Indtjening før skat bruges til at analysere et selskabs rentabilitet uden indvirkning af dets skatteregime. Dette gør virksomheder i forskellige stater eller lande lettere sammenlignelige og tilføjer de eventuelle renteudgifter, som virksomheden måtte have afholdt. EBITDA kan være sværere at beregne på resultatopgørelsen Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds kerneopgørelser, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter.Denne erklæring er en af ​​tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. . Afskrivninger og afskrivninger kan medtages flere steder i resultatopgørelsen (i omkostninger til solgte varer og som en del af generelle og administrative SG&A SG&A inkluderer alle ikke-produktionsomkostninger, som en virksomhed har afholdt i en given periode. Dette inkluderer udgifter såsom leje, reklame, markedsføring, regnskab, retssager, rejser, måltider, ledelseslønninger, bonusser med mere. Det kan lejlighedsvis også omfatte omkostninger til afskrivningsomkostninger, f.eks.), og kræver derfor særligt fokus.Afskrivninger og afskrivninger kan medtages flere steder i resultatopgørelsen (i omkostninger til solgte varer og som en del af generelle og administrative SG&A SG&A inkluderer alle ikke-produktionsomkostninger, som en virksomhed har afholdt i en given periode. Dette inkluderer udgifter såsom leje, reklame, markedsføring, regnskab, retssager, rejser, måltider, ledelseslønninger, bonusser med mere. Det kan lejlighedsvis også omfatte omkostninger til afskrivningsomkostninger, f.eks.), og kræver derfor særligt fokus.Afskrivninger og afskrivninger kan medtages flere steder i resultatopgørelsen (i omkostninger til solgte varer og som en del af generelle og administrative SG&A SG&A inkluderer alle ikke-produktionsomkostninger, som en virksomhed har afholdt i en given periode. Dette inkluderer udgifter såsom leje, reklame, markedsføring, regnskab, retssager, rejser, måltider, ledelseslønninger, bonusser med mere. Det kan lejlighedsvis også omfatte omkostninger til afskrivningsomkostninger, f.eks.), og kræver derfor særligt fokus.det kan f.eks. også omfatte omkostninger til afskrivningsomkostninger) og kræver derfor særligt fokus.det kan f.eks. også omfatte omkostninger til afskrivningsomkostninger) og kræver derfor særlig fokus.

Den nemmeste måde at sikre, at du har det fulde afskrivnings- og afskrivningsnummer, er ved at kontrollere pengestrømsopgørelsen Pengestrømsopgørelse En kontantstrømsopgørelse (officielt kaldet kontantstrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor mange kontanter et firma har genereret og brugt i løbet af en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. , hvor de vil blive brudt helt ud.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.