Deal Team - Definition, vigtighed og nøglemedlemmer

Hvad er et deal-team? Ejerskabstransaktioner såsom ESOP'er, M&A Fusioner Acquisitions M&A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger, og rekapitaliseringer er normalt komplekse transaktioner, der kræver viden og færdigheder af en bred vifte af fagfolk. Et deal-team skal have alle individuelle spillere til at bidrage i det rigtige mål og på det rigtige tidspunkt i løbet af dealprocessen, for at det kan lykkes med at gennemføre og afslutte en transaktion.Dealteamets evne til at kommunikere og arbejde sammen Interpersonelle færdigheder Interpersonelle færdigheder er de færdigheder, der kræves for effektivt at kommunikere, interagere og arbejde med enkeltpersoner og grupper. Dem med gode interpersonelle færdigheder er stærke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og betragtes ofte som "gode med mennesker". kan dramatisk påvirke resultatet af en transaktion.

Deal Team

Et effektivt fungerende aftaleteam understøtter ejeren af ​​virksomheden med at bestemme transaktionens mål og mål, organisere transaktionen, planlægge og implementere transaktionsprocessen og til at forhindre og afhjælpe potentielle problemer. Hvis alle faktorer behandles korrekt, er resultatet normalt en glat og vellykket transaktion.

Betydningen af ​​et Deal Team

Virksomhedsejere anvender normalt grupper af rådgivere, der tilbyder konsulenttjenester for at hjælpe med at håndtere virksomhedens behov eller løse problemer. Disse grupper inkluderer normalt advokater og revisorer samt andre fagfolk. Yderligere ekspertviden er normalt nødvendig for transaktion med ejerskab.

Virksomhedsejere skal muligvis søge ud over deres nuværende rådgivningskreds for at finde specialister med knowhow om ejerskab. At finde rådgivere med bred transaktionserfaring, perfektioneret ved at gennemføre lignende tilbud, er afgørende for en vellykket gennemførelse af en sådan transaktion. Den eksisterende rådgivningsgruppe vil ofte anbefale fagfolk med relevante færdigheder til sådanne transaktioner.

I processen med at sammensætte et specialiseret dealteam er det afgørende for virksomhedsejeren at danne et godt forhold til alle fagfolk for at udvikle tillid og respekt i den vejledning, de tilbyder.

Det er bydende nødvendigt, at hver enkelt persons ansvar og roller i aftaleteamet defineres klart og meddeles til andre teammedlemmer for at sikre, at alle aspekter af transaktionen er dækket, og at aftalen gennemføres problemfrit. Et medlem af deal-teamet, ofte en investeringsbankmand Hvad gør Investment Bankers? Hvad gør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan arbejde 100 timer om ugen ved at udføre forskning, finansiel modellering og bygningspræsentationer. Selvom det har nogle af de mest eftertragtede og økonomisk givende positioner i banksektoren, er investeringsbank også en af ​​de mest udfordrende og svære karriereveje, Guide til IB, fungerer som teamleder til at styre ressourceudnyttelse og koordinere hele transaktionen behandle.

Nøglemedlemmer i et Deal Team

Et effektivt dealerteam til en ejerskabstransaktion skal som minimum omfatte eksperter fra følgende discipliner:

1. Investeringsbankmand

En investeringsbankmand hjælper virksomhedsejeren med at forberede virksomheden, forstå transaktionsmuligheder, udvikle transaktionspositioneringsstrategi og administrerer generelt udførelsen af ​​aftalen. Investeringsbankmesteren leder hele dealteamet og arbejder med alle relevante parter for at sikre, at transaktionsprocessen er glat.

2. Revisor

En revisor Revisor En revisor spiller en meget vigtig rolle i en organisation, uanset om det er et multinationalt selskab eller en lille, indenlandsk virksomhed. Tilstrømningen og udstrømningen af ​​virksomhedens penge overvåges nøje af regnskabsføreren, som også sørger for, at alle finansielle transaktioner er lovlige. Korrekt er ofte allerede blandt virksomhedsejerens rådgivende gruppe. Deres rolle er normalt at yde regnskabs- og skatterådgivning, hvilket er vigtigt i transaktionsplanlægningsfasen. God skatteplanlægning kan positivt påvirke transaktionen og hjælpe med at maksimere overskuddet.

Desuden kan virksomhedens økonomiske informationskvalitet i væsentlig grad påvirke aftalens resultat. Yderligere regnskabskompetence er ofte påkrævet i processen med revision eller inspektion af virksomhedens årsregnskab eller ved levering af andre former for speciel analyse, der fremmer aftaleprocessen.

3. Formueschef eller rådgiver

En dygtig formuerådgiver Privat formuehåndtering Privat formueforvaltning er en investeringspraksis, der involverer finansiel planlægning, skattehåndtering, aktivbeskyttelse og andre finansielle tjenester til enkeltpersoner med høj formue (HNWI) eller akkrediterede investorer. Private formueforvaltere skaber et tæt samarbejde med velhavende kunder for at hjælpe med at opbygge en portefølje, der opnår klientens økonomiske mål. er vigtigt i planlægningsfasen for at give virksomhedsejeren rådgivning om investeringsmuligheder samt for at bestemme det mindst mulige overskud, der kræves af aftalen for at opretholde en ønsket livsstil efter overgangen.

4. Advokat

En advokat vil ofte også være et eksisterende medlem af virksomhedsejerens rådgivende gruppe. Advokatens rolle som medlem af aftaleteamet er at sikre, at virksomhedens juridiske optegnelser er i perfekt rækkefølge for transaktionen. Advokater tilbyder juridisk rådgivning samt rådgivning om skattesager i transaktionen.

Det er vigtigt at ansætte en dygtig forretningsadvokat, der er fortrolig med økonomiske transaktioner og M & A-transaktioner. I tilfælde, hvor den eksisterende advokat mangler relevant erfaring, kan supplerende juridiske fagfolk hentes fra et andet firma.

Andre medlemmer af det rådgivende team

Afhængigt af omstændighederne i aftalen kan andre rådgivende teammedlemmer inkluderes i dealteamet. For eksempel kan det være nødvendigt med konsulenter til at rådgive om specifikke aftalespørgsmål såsom finansieringssager, ejendomsspørgsmål og miljøsituationer.

Vigtigste takeaways

For at en ejerskabstransaktion skal gennemføres med succes, er et erfaren dealteam med forskellige færdigheder og en samarbejdsvillig arbejdsmoral vigtig. Rådgivende teammedlemmer kan omfatte en investeringsbankmand, en revisor, en advokat og en formueforvalter. Det er vigtigt, at ejeren af ​​virksomheden er fortrolig med alle dealmedlemmerne, og at deres individuelle roller og ansvar forstås og kommunikeres tydeligt.

Dealteamets ekspertise vil i væsentlig grad påvirke forberedelsen, gennemførelsen og succesen af ​​transaktionen. Derfor er en virksomhedsejer nødt til at opbygge et stærkt deal-team, inden han starter en ejerskabstransaktionstransaktion.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Deal Structure M&A Deal Structure En M & A-dealstruktur er en bindende aftale mellem parter i en fusion eller overtagelse (M&A), der skitserer begge parters rettigheder og forpligtelser. Kort sagt kan en dealstruktur kaldes vilkårene og betingelserne for en M & A.
  • M&A-overvejelser og -implikationer M&A-overvejelser og -implikationer Ved udførelse af M&A skal en virksomhed anerkende og gennemgå alle faktorer og kompleksiteter, der er forbundet med fusioner og overtagelser. Denne vejledning skitserer vigtige
  • Team samhørighed Team samhørighed Team samhørighed er styrken og omfanget af interpersonel forbindelse, der findes blandt medlemmerne af en gruppe. Det er denne interpersonelle bånd, der får medlemmerne til at deltage let og forblive motiverede til at nå de fastsatte mål. Sammenhængende hold har en holdning af "we-ness".
  • Typer af fusioner Typer af fusioner En fusion refererer til en aftale, hvor to virksomheder går sammen om at danne et selskab. Med andre ord er en fusion en kombination af to virksomheder til en enkelt juridisk enhed. I denne artikel ser vi på forskellige typer fusioner, som virksomheder kan gennemgå. Typer af fusioner Der er fem forskellige typer