Volatility Arbitrage - Oversigt, hvordan det fungerer og bekymringer

Volatilitetsarbitrage refererer til en type statistisk arbitrasestrategi, der implementeres i optionshandel. Det genererer overskud fra forskellen mellem den implicitte volatilitet Impliceret volatilitet (IV) Implicit volatilitet - eller simpelthen IV - bruger prisen på en option til at beregne, hvad markedet siger om den fremtidige volatilitet for optionens optioner og den forventede volatilitet af underliggende aktiver.

Volatility Arbitrage

Værdierne for optioner er påvirket af volatiliteten i deres underliggende aktiver. Højere volatilitet i det underliggende aktiv fører til en højere værdi af optionen. Derfor vil den forskellige implicitte volatilitet for optionen og den forudsagte volatilitet for aktivet generere en forskel mellem den forventede pris og markedsprisen for optionen.

Resumé

  • Volatilitetsarbitrage drager fordel af forskellen mellem den implicitte volatilitet i optioner og den forventede volatilitet i priserne på de underliggende aktiver.
  • Det implementeres generelt i en delta-neutral portefølje med en option og dens underliggende aktiv.
  • Der findes risici i volatilitetsarbitrage med usikkerheden i det implicitte estimat for volatilitet, tidspunktet for beholdningspositioner og prisændringen på det underliggende aktiv.

Volatility Arbitrage og Delta-Neutral Portfolio

Volatilitetsarbitrage implementeres generelt i en delta-neutral portefølje, der består af en option og dens underliggende aktiv. Delta er et mål for den afledte kurs følsomhed over for ændringen af ​​dets underliggende aktivpris.

Deltaet for en call option varierer fra 0 til 1, da en stigning i aktivprisen fører til en højere værdi for den tilsvarende call option. Sætoptionens delta varierer fra -1 til 0, da en højere aktivpris fører til en lavere værdi af den tilsvarende salgsoption. En optionshandler kan oprette en delta-neutral portefølje med et samlet delta på nul ved at afveje positionernes positive og negative delta.

Volatility Arbitrage - Delta of Call and Put

Da deltaet i en option ændres over tid, kræver porteføljen hyppig rebalansering for at holde deltautral. Optionshandleren kan således opnå overskud gennem disse ombalanceringstransaktioner ved at implementere en volatilitetsarbitrage-strategi.

Værdien af ​​en delta-neutral portefølje forbliver konstant med små prisændringer i de underliggende aktiver. Så længe handel med en delta-neutral strategi er volatilitetsarbitrage en spekulation i volatiliteten i stedet for prisen på det underliggende aktiv.

Sådan fungerer Volatility Arbitrage

Forhandlere, der implementerer en volatilitetsarbitrage-strategi, ser efter optioner med underforstået volatilitet væsentligt højere eller lavere end den forventede prisvolatilitet for de underliggende aktiver. Hvis en erhvervsdrivende mener, at en implicit volatilitet for en aktieoption er undervurderet (option er underpris), kan den erhvervsdrivende åbne en lang position for call-optionen og kortslutte det underliggende aktiv til afdækning.

Dette danner en arbitrageposition Arbitrage Arbitrage er strategien til at udnytte prisforskelle på forskellige markeder for det samme aktiv. For at det kan finde sted, skal der være en situation med mindst to ækvivalente aktiver med forskellige priser. I det væsentlige er arbitrage en situation, som en erhvervsdrivende kan tjene på, hvilket holder porteføljen delta-neutral. Den erhvervsdrivende siges at have "lang volatilitet." Med den uændrede aktiekurs, når den implicitte volatilitet stiger senere, og optionen bevæger sig op til dagsværdien, vinder den erhvervsdrivende.

Hvis en erhvervsdrivende mener, at en aktieoption er for dyrt på grund af sin overvurderede underforståede volatilitet, kan den erhvervsdrivende korte volatiliteten ved at åbne en kort position for call-optionen og afdække positionen ved at købe det underliggende aktiv. Hvis aktiekursen ikke ændres, og den erhvervsdrivendes prognose er korrekt, flyttes optionen ned til dagsværdien. Således drager den erhvervsdrivende fordel af sin prognose om volatiliteten.

I henhold til put-call paritet er Put-Call Parity Put-call paritet et vigtigt begreb i prisfastsættelse af optioner, der viser, hvordan priserne på indkøb, opkald og det underliggende aktiv skal være i overensstemmelse med hinanden. Denne ligning etablerer et forhold mellem prisen på et opkald og salgsoption, der har det samme underliggende aktiv. (som vist i formlen nedenfor), at eje et langt europæisk put og et langt underliggende aktiv svarer til at have et langt europæisk indkaldelse af samme klasse og en lang obligation med en pålydende værdi af udløsekursen, modnet på udløbsdatoen for valgmulighederne.

Derfor kan optionspositionerne for volatilitetsarbitrage-strategien enten være opkald eller sætter. Når en erhvervsdrivende ønsker lang / kort volatilitet, kan han forlænge / kort enten et opkald eller et sæt, og det giver det samme resultat.

P + S = C + PV [K]

Hvor:

  • P = Pris på en europæisk salgsoption
  • S = prisen på det underliggende aktiv (i samme klasse som det europæiske sæt)
  • C = Pris for en europæisk købsoption
  • PV [K] = nutidsværdi af udløbskursen (K), diskonteret med den risikofrie sats fra optionernes udløbsdato

Volatility Arbitrage - Bekymringer

I en vis grad er volatilitetsarbitrage ikke en "reel" arbitrage, der giver mulighed for at generere risikofri fortjeneste. Der findes stadig risici i volatilitetsarbitrage-strategien. For at drage fordel af en sådan strategi skal en erhvervsdrivende være korrekt i flere antagelser. Det inkluderer over- eller underværdien af ​​optionen, den korrekte timing for at holde positionerne og prisændringen på det underliggende aktiv.

Forkerte skøn kan forårsage erosion af tidsværdi og dyre strategijusteringer. De kan modvirke gevinsterne.

Også volatilitetsarbitrage-strategien i en portefølje giver diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til tildeling af porteføljeressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at mindske tab i volatilitetsrisiko. Imidlertid “sort svane Sort svanehændelse En sort svanehændelse, en sætning, der almindeligvis bruges i finansverdenen, er en ekstremt negativ begivenhed eller begivenhed, der umuligt er vanskelig at forudsige. Med andre ord er sorte svanehændelser begivenheder, der er uventede og ukendte. Udtrykket blev populariseret af den tidligere Wall Street-erhvervsdrivende Nassim Nicholas Taleb. ”Begivenheder kan påvirke afkastet betydeligt, især når porteføljen indeholder underforståede volatiliteter korreleret mellem aktiver.

Hedgefondsforvaltningsfirmaet Long Term Capital Management (LTCM) bruges til at implementere volatilitetsarbitrage-strategien og nogle andre arbitrasestrategier. Da arbitrage giver et lavt afkast, handles LTCM med høj gearing. Som et resultat af dens høje gearing og en "sort svane" -hændelse - misligholdelsen af ​​dens indenlandske lokale valutaobligationer fra den russiske regering - mislykkedes LTCM i 1998.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Amerikansk vs Bermudan vs Europæiske optioner Amerikansk vs europæisk vs Bermudan optioner Der er forskellige typer muligheder, der adskiller sig med hensyn til deres træningsrestriktioner. Lad os undersøge mulighederne mellem amerikanske og europæiske mod Bermudan for at finde ud af det
  • Volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i værdien af ​​et værdipapir over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priserne
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Vega Neutral Vega Neutral Vega neutral er en risikostyringsstrategi for optionshandel, der sigter mod at skabe en portefølje med en total vega på nul. Vega repræsenterer følsomheden af