Kaldbart bevis for depositum - Forstå hvordan en CCD fungerer

Et indskudsbevis, der kan indkaldes, er et FDIC Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statsinstitution, der yder indskudsforsikring mod banksvigt. Organet blev oprettet - forsikret tidsindskud i en bank eller andre finansielle institutioner. Opkaldelige cd'er kan indløses af udstederen inden deres faktiske udløbsdato inden for en bestemt tidsramme og opkaldspris. Ligesom andre almindelige cd'er betaler en cd, der kan kaldes, en fast rente Rentesats En rentesats refererer til det beløb, som en långiver opkræver en låntager for enhver form for gæld, der generelt gives, udtrykt som en procentdel af hovedstolen. i løbet af dets levetid. Rentesatsen er ofte højere end for almindelige cd'er. Imidlertid ejer udstedere af cd'er, der kan kaldes, en call option Call Option A call option, der ofte omtales som en "call, "er en form for en derivatkontrakt, der giver købsoptionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe en aktie eller et andet finansielt instrument til en bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. på cd'en og kan indløse depositumet fra dig inden udløbsdatoen.

Indkaldeligt bevis for depositum

Den udstedende bank tilføjer en opkaldsfunktion til tidsindskuddet, så den ikke behøver at fortsætte med at betale højere renter til sine indehavere, selv efter et rentefald. Men for at udstederne kan indløse cd'erne, skal de tilbyde en præmiepris til indehaveren som et incitament til at tage risikoen. Når cd'en kaldes, får indehaveren hovedstolen tilbage plus påløbne renter på deres investering. Cd'er kommer ikke med en indledende periode, der ikke kan kaldes, når de ikke kan indløses. Banken kan indløse den så tidligt som seks måneder efter, at du har købt den og derefter hver sjette måned.

Vigtige vilkår relateret til cd'er, der kan kaldes

Her er nogle af de udtryk, der almindeligvis bruges i definitionen af ​​indskudsbevis:

Opkaldelig dato

Den konverterbare dato er den dato, hvor udstederen kan ringe til dit depositum. Den konverterbare dato kan være så tidligt som seks måneder og kan undertiden gå op til to år. For eksempel, hvis den konverterbare dato er seks måneder, betyder det, at den udstedende bank kan beslutte, om den skal ringe tilbage til cd'en om seks måneder og returnere det investerede beløb plus renter. Derefter, hver sjette måned efter den konverterbare dato, har banken den samme mulighed igen.

Forfaldsdato

Udtrykket "udløbsdato" varierer fra udtrykket "datoen, der kan kaldes." Udløbsdatoen refererer til den tid, hvor den udstedende bank kan beholde dine penge. I bund og grund er det jo længere den forfaldsdato, der er i fremtiden, jo højere den rente, som dets indehavere vil tjene. For eksempel kan en investor købe et toårigt depositum, der kan kaldes, med en løbetid på 10 år. Det betyder, at en investor har to år, før udstederen indløser cd'en. Den faktiske tid, du skal bruge dine penge på investeringen, er dog 10 år. Udløbsdatoen kan gå endnu højere til 15 år og 20 år afhængigt af udsteder.

Hvordan konverterbare indskudsbeviser fungerer

I modsætning til det almindelige indskudsbevis giver en cd, der kan kaldes, den udstedende bank eller finansielle institution mere kontrol over investorens penge. Investorer køber de konverterbare cd'er i en fast periode i fremtiden og tjener en specificeret rente. Imidlertid ejer udstederen retten til at indløse de konverterbare cd'er inden den angivne udløbsdato. Hvis investoren beslutter at indløse cd'en inden udløbsdatoen, opkræver udstederen tilbagetrækningsbøder. Udløbsdatoen og den konverterbare dato specificeres normalt på forhånd, før investorerne forpligter deres penge.

Eksempel: CD, der kan kaldes

Lad os f.eks. Overveje et konverterbart depositum udstedt af Company ABC i 2010. Det betaler en rente på 8% med en udløbsdato på 2020 og kan kaldes i 2015 til 105% af pålydende. Det betyder, at selskab ABC har ret til at ringe til cd'en i 2015, normalt hvis renten falder under de angivne 8%. For at udstederne skal ringe til cd'en, skal de betale indehaveren / investoren et beløb, der er lidt højere end pålydende, dvs. 105% af pålydende. Forskellen mellem det betalte beløb og pålydende er opkaldspræmien. Hvis ABC udsætter opkaldet til 2018, betaler det et lavere beløb, som 103%. Dette skyldes, at beløbet falder, når cd'en nærmer sig den angivne løbetid.

Fordele ved et konverterbart depositum

1. Det betaler en højere rente end almindelige cd'er

Udstederne af konverterbare cd'er tilbyder et højere afkast til investorer for at tilskynde dem til at investere deres penge i instrumenterne. Afkastet kan være 0,5% eller 1% højere end for almindelige cd'er. Selvom forskellen kan synes lille, resulterer det i højere marginer for investorer, der investerer millioner af dollars.

2. Investorer modtager deres fulde hovedstol

På aktiemarkedet kan investorer miste deres hovedbeløb, hvis markedet går imod dem. Men med konverterbare cd'er modtager investorer alt det hovedbeløb, som de investerede i banken, når sidstnævnte kalder cd'erne inden udløbsdatoen. De tjener også en præmie på hovedstolen, når udstederen indløser cd'erne på den konverterbare dato.

3. Den betaler en højere rente i en fast periode

Investorer, der har købt konverterbare cd'er, modtager fortsat højere renter, selv når markedsrenterne falder under udsteders oprindelige rente. Hvis markedsrenten er betydeligt lavere, kan udstederen ringe til cd'erne.

Ulemper ved et konverterbart depositum

1. Investorer mister fremtidige rentegevinster

Selvom investorer får betalt renter på det investerede beløb, mister de rentevinst i fremtiden, da cd'en går i en bestemt periode. For eksempel, hvis udstederen giver en rente på 7%, og markedsrenten stiger til 9%, vil investorerne ikke drage fordel af stigningen.

2. Tidlige tilbagetrækninger medfører sanktioner

Nogle gange kan investorer være nødt til at trække deres penge tilbage inden udløbsdatoen for at imødekomme nødsituationer. Dette medfører imidlertid store tilbagetrækningsstraffe, der undertiden kan gå op til 25%. At foretage tidlige udbetalinger resulterer i et tab af en stor rente.

Relaterede ressourcer

Finance er en global udbyder af finansanalytikeruddannelse og karriereudvikling, herunder Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram. For at lære mere og udvide din karriere, udforsk de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner er matematiske modeller, der bruger visse variabler til at beregne den teoretiske værdi af en option. Den teoretiske værdi af en
  • Commercial Bank Commercial Bank En kommerciel bank er en finansiel institution, der yder lån, accepterer indskud og tilbyder grundlæggende finansielle produkter såsom opsparingskonti og indskudsbeviser til enkeltpersoner og virksomheder. Det tjener penge primært ved at yde forskellige typer lån til kunder og opkræve renter.
  • Group for Financial Institutions (FIG) Group of Financial Institutions (FIG) Group of Financial Institutions (FIG) er en gruppe professionelle, der leverer rådgivning til finansielle institutioner. Nogle af de tjenester, som FIG tilbyder, inkluderer fusioner og opkøb, rekapitalisering, kapitalindsamling, finansiel omstrukturering, værdiansættelse af virksomheder, økonomiske ekspertudtalelser og andre rådgivningstjenester.
  • Pengemarked Pengemarked Pengemarkedet er et organiseret valutamarked, hvor deltagerne kan låne og låne kortsigtede gældsværdier af høj kvalitet med en gennemsnitlig løbetid på