Long Strangle - Oversigt, hvordan man bruger, hvordan det fungerer

En lang kvælning er en strategi for neutral tilgang - ellers kendt som en "købe kvælning" eller rent en "kvælning" - der involverer køb af et opkald og en put. Begge optioner Valgmuligheder: Opkald og putter En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strikepris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udøves til enhver tid uden for pengene (OTM) med de samme udløbsdatoer.

Lang kvælning

For at opnå enhver form for fortjeneste er en betydelig prisudsving afgørende. Det primære mål er at tjene penge på bestanden, forudsat at den bevæger sig enten op eller ned med et betydeligt beløb. At have både et opkald og et sæt øger omkostningerne ved positionen, mens det fordobler chancerne for succes.

Resumé:

  • Den lange kvælning er en strategi med lave omkostninger og høj potentiale-belønning, hvis succes afhænger af, at den underliggende aktie enten stiger eller falder i pris med et betydeligt beløb.
  • De maksimale omkostninger og det potentielle tab af den lange kvælningsstrategi er den pris, der betales for de to optioner plus transaktionsomkostninger.
  • Maksimal potentiel fortjeneste er ubegrænset.

Brug af Long Strangle-strategien

For det første skal en erhvervsdrivende finde en aktie, der sandsynligvis vil svinge betydeligt, enten op eller ned, i den nærmeste fremtid. Husk, at mens en aktie nær en indtjeningsmeddelelse Indtjeningskald Et indtjeningsopkald er et konferenceopkald (typisk afholdt i form af en telekonference eller en webcast), hvor ledelsen af ​​et offentligt selskab annoncerer og diskuterer et selskabs økonomiske resultater i et kvart eller et år. Generelt er indtjeningsopkaldet ledsaget af en officiel pressemeddelelse er et fristende spil, det skal normalt undgås. I virkeligheden er prisen på optionerne normalt "bagt ind", hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke ser en seriøs fortjeneste, på trods af at bestanden sandsynligvis øges.

Søg i stedet efter andre faktorer, der kan få en aktiekurs til at stige eller falde betydeligt, såsom følgende:

  1. En kontrovers
  2. Ansættelse af nye grundlæggende rolle-spillere: CEO CEO En CEO, forkortelse for Chief Executive Officer, er den højest rangerede person i en virksomhed eller organisation. Administrerende direktør er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at træffe ledelsesmæssige beslutninger på øverste niveau. Læs en jobbeskrivelse, CFO osv.
  3. Lanceringen af ​​en ny vare eller tjeneste

Nu er det tid til at købe et ud af pengene og en lige så meget ud af pengene. Begge stillinger er lange; husk at jo tættere kontrakten kommer til deres udløbsdatoer, vil positionerne falde i værdi.

Tiden arbejder mod den erhvervsdrivende ved hjælp af den lange kvælningsstrategi, så det er bedst at købe optioner, der kommer med en anstændig tid - mindst et par måneder - inden udløbet. Hvis du gør det, er det også mere sandsynligt, at den lange kvælningsstrategi er rentabel, da den "tabende" mulighed, uanset hvilken der viser sig at være, stadig vil beholde en vis tidsværdi, selvom den er godt ude af pengene.

Fortjeneste og tab med en lang kvælning

Den grundlæggende idé bag brugen af ​​en lang kvælningsstrategi er som følger:

Så længe prisen på den underliggende aktie bevæger sig markant på den ene eller den anden måde - enten mod at gøre call-optionen rentabel eller mod at gøre put-optionen rentabel - vil den fortjeneste, der opnås ved den vindende option, være mere end tilstrækkelig til at vise en nettofortjeneste efter fradrag af omkostningerne ved gennemførelsen af ​​strategien. De samlede omkostninger ved strategien er den præmie, der betales for hver af optionerne, plus transaktionsgebyrer såsom kommission Kommissionen Kommissionen henviser til den kompensation, der betales til en medarbejder efter at have gennemført en opgave, der ofte sælger et bestemt antal produkter eller tjenester .

Illustrationen nedenfor viser fortjeneste / tabsscenariet for en aktie, der handles til $ 40, når optioninvestoren køber et $ 50-prisopkald og en $ 30-salgspris. Lad os antage, at præmien - prisen - for hver indstilling er $ 100. Det udgør den samlede investering i strategien $ 200 plus transaktionsomkostninger, hvilket repræsenterer det maksimale potentielle tab. Det maksimale tab opstår kun, hvis aktien forbliver - indtil udløbet af optionerne - til eller i nærheden af ​​den samme pris, som den handlede på, da optionerne blev købt.

Lang kvælning - udbetalingsdiagramKilde

Enhver væsentlig bevægelse i aktiekursen, enten op eller ned, kan gøre strategien rentabel. Forbliver med eksemplet på den strategi, der er implementeret ved at købe et $ 50-opkald og $ 30 på en aktiehandel til $ 40 - hvis aktiekursen stiger til for eksempel $ 48, stiger call-optionen betydeligt i værdi. Også hvis aktiekursen falder til $ 32, stiger salgsoptionen betydeligt i værdi.

Når prisen på en af ​​optionerne bliver højere end de samlede omkostninger for begge optioner, kan investoren sælge begge optioner med overskud. For eksempel, hvis aktiekursen stiger til $ 48, hvilket gør $ 50 call option lige ud af pengene, kan optionens premium værdi stige fra $ 100 til måske $ 250. Slagoptionens værdi på $ 30 kan falde til $ 25. Investoren kan derefter afvikle begge optionspositioner for i alt $ 275. Hans fortjeneste ville så være $ 75 ($ 275 - $ 200 omkostninger ved optionerne) minus transaktionsgebyrer.

Den maksimale potentielle fortjeneste med en lang kvælning er ubegrænset. Strategien genererer betydelige overskud, hvis den underliggende aktie bevæger sig nok til at placere den ene eller den anden mulighed i pengene.

Attraktiviteten af ​​en langstranget optionstrategi er dens relativt lave risiko / omkostning, der sikrer en mulighed for en betydelig fortjeneste på kort sigt.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Kort dækning Kort dækning Kort dækning, også kaldet "køb til dækning", henviser til køb af værdipapirer fra en investor for at lukke en kort position på aktiemarkedet. Processen er tæt knyttet til short selling. Faktisk er short covers en del af short selling
  • Swing Trading Swing Trading Swing trading er en handelsteknik, som handlende bruger til at købe og sælge aktier, hvis indikatorer peger på en opadgående (positiv) eller nedadgående (negativ) tendens i fremtiden, som kan variere fra natten til et par uger. Swing-handler har til formål at kapitalisere på køb og salg af de mellemliggende lav- og højdepunkter
  • Topregnskabsskandaler Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I denne