Underholdsbidrag - Definition, historie og faktorer ved tildeling

I familieret er underholdsbidrag (også kaldet ægtefælleunderholdning i Australien, underholdsbidrag i Skotland, underholdsbidrag i Storbritannien og Canada og ægtefællesupport i De Forenede Stater) en juridisk forpligtelse, som retten pålægger en person at give individets tidligere ægtefælle med finansiel støtte Indtægtsoversigt Indkomstoversigtskontoen er en konto, der modtager alle en virksomheds midlertidige konti, når de lukkes i slutningen af ​​hver regnskabsperiode. Dette betyder, at værdien af ​​hver konto i resultatopgørelsen debiteres fra de midlertidige konti og derefter krediteres som en værdi til indtægtsoversigtskontoen. før eller efter ægteskabsseparation eller skilsmisse. Bemærk, at underholdsbidrag kun tildeles efter domstolens skøn, hvis en bestemt sag opfylder visse krav.

Underholdsbidrag

Historien om underholdsbidrag

Selvom det måske ikke er indlysende, er der en lang historie med underholdsbidrag i familieretten. Relaterede love findes i den babyloniske kode for Hammurabi og den byzantinske kode for Justinian. Indtil det 20. århundrede blev der imidlertid kun tildelt underholdsbidrag i tilfælde af ægteskabssvigt. Det var fordi eksisterende love krævede bevis for, at en af ​​parterne havde begået forseelser (dvs. ægteskabsmæssig opførsel).

Imidlertid ændrede indførelsen af ​​skilsmisser uden fejl (dvs. skilsmisser, hvor den part, der anmoder om skilsmisse, ikke er forpligtet til at fremlægge bevis for en anden parts forseelser) procedurerne for tildeling af alimonier. Derudover tilskyndede den fremskyndede frigørelse af kvinder i det 20. århundrede domstolene til at fjerne kønsforstyrrelser i deres afgørelser. Tidligere kunne underholdsbidrag kun tildeles en kvinde i tilfælde af ægtemandens forseelse.

Faktorer i tildelingen af ​​underholdsbidrag

I dag overvejer domstolene forskellige faktorer ved tildeling af underholdsbidrag. Nogle af faktorerne inkluderer følgende:

  • Indkomst for hver ægtefælle
  • Potentiel fremtidig indkomst for hver ægtefælle
  • Ægtefælles levestandard under ægteskabet
  • Ægteskabets længde
  • Alder for hver ægtefælle på tidspunktet for skilsmissen
  • Psykiske og fysiske sundhedsmæssige forhold for hver part
  • Fejl eller ægteskabelig opførsel, der udløste skilsmissen

Ikke desto mindre er ovennævnte faktorer ikke absolutte, og de kan variere mellem jurisdiktioner. Sådanne faktorer påvirker det tildelte beløb samt angiver den tidsperiode, hvor en ægtefælle vil modtage underholdsbidrag.

Generelt behandles underholdsbidrag som en skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til enhver persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst bruges som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode. for modtageren, mens omkostningerne for betaleren er fradragsberettiget skattefradragsberettigede En skattefradragsberettiget udgift er enhver udgift, der betragtes som "almindelig, nødvendig og rimelig", og som hjælper en virksomhed med at generere indkomst. Det trækkes normalt fra virksomhedens indkomst før beskatning. .

Underholdsbidrag mod børnebidrag

Underholdsbidrag må ikke forveksles med børnebidrag. Som nævnt ovenfor tildeles underholdsbidrag for at kompensere en ægtefælle for deres økonomiske ulempe. Tildelingen af ​​børnebidrag er dog kun baseret på eksistensen af ​​et barn eller børn.

Som et resultat af skilsmisse får en forælder primær forældremyndighed over et barn eller børn. Med andre ord vil han eller hun være primært ansvarlig for barnets eller børns omsorg og den daglige forældremyndighed. Retten kan pålægge den ikke-forældremyndige forælder at yde forældremyndigheden økonomisk støtte til dækning af udgifterne til barnets forældremyndighed.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Betinget modtager Kontingentmodtager En betinget modtager er den alternative modtager, der er udpeget af kontohaveren, der er indstillet til at modtage provenuet eller fordelene ved en finansiel
  • Skadesløsholdelse Skadesløsholdelse Erstatning er en juridisk aftale fra en part om at holde en anden skyldfri - ikke ansvarlig - for potentielle tab eller skader.
  • Skifte Skifte Skifte er den juridiske og økonomiske proces, der finder sted efter en persons død og specifikt beskæftiger sig med den enkeltes vilje, ejendom og
  • Social sikring Social sikring Social sikring er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. Den første sociale