Credit Union - Oversigt, ejerskab og styring, tjenester

En kreditforening er en type finansiel organisation, der ejes og styres af sine medlemmer. Kreditforeninger giver medlemmer en række finansielle tjenester, herunder kontrol- og opsparingskonti og lån. De er non-profit organisationer Typer af organisationer Denne artikel om de forskellige typer organisationer udforsker de forskellige kategorier, som organisationsstrukturer kan falde i. Organisatoriske strukturer, der har til formål at levere tjenester af høj kvalitet til sine medlemmer, ikke for at maksimere overskuddet. Derudover er de aktivt involveret i samfundet.

Kreditunion

Kreditforeninger er finansielle organisationer, der er struktureret i en samarbejdsmodel. Medlemmer køber aktier i organisationen. Pengene fra medlemmerne samles sammen og bruges til at levere finansielle tjenester til medlemmerne.

Kreditforeninger vs. banker

Selvom kreditforeninger leverer mange tjenester svarende til bankernes tjenester, er de to finansielle organisationer markant forskellige fra hinanden:

1. Ejerskab og ledelse

Kreditforeninger ejes og styres af dets medlemmer. Enhver person, der bliver medlem, kan aktivt deltage i organisationens anliggender ved direkte afstemning. For eksempel deltager alle medlemmer i valget af bestyrelse Bestyrelse En bestyrelse er i det væsentlige et panel af mennesker, der vælges til at repræsentere aktionærerne. Hvert offentligt selskab er lovligt forpligtet til at installere en bestyrelse; nonprofitorganisationer og mange private virksomheder - selv om det ikke er nødvendigt - opretter også en bestyrelse. .

På den anden side ejes banker normalt af en lille gruppe aktionærer Aktionær En aktionær kan være en person, et firma eller en organisation, der besidder aktier i et givet selskab. En aktionær skal eje mindst en aktie i et selskabs aktie eller gensidig fond for at gøre dem til en delvis ejer. . Aktionærer deltager i bankens ledelse ved at vælge en bestyrelse, mens faste kunder ikke kan deltage i øvelsen.

2. Mål

Hovedmålet med kreditforeninger er at levere finansielle tjenester til sine medlemmer, mens banker fokuserer på at maksimere deres overskud.

3. Tjenester

På grund af deres non-profit karakter kan kreditforeninger normalt tilbyde deres medlemmer tjenester til lavere omkostninger. De opkræver typisk lavere gebyrer for vedligeholdelse af konti og yder et bredere udvalg af lån til lavere renter i forhold til dem, som bankerne tilbyder.

Imidlertid er kreditforeningernes snævre fortjenstmargen Overskudsgrad I regnskab og finansiering er fortjenstmargen et mål for en virksomheds indtjening i forhold til dens indtægter. De tre vigtigste fortjenstmargenmålinger er bruttofortjeneste (samlet indtægt minus solgte varer (COGS)), driftsresultat (indtægter minus COGS og driftsomkostninger) og nettoresultat (omsætning minus alle omkostninger) tillader dem ikke at holde det samme driftseksponering som bankerne. De har tendens til at drive færre filialer og pengeautomater end banker og mangler mere avancerede teknologier til deres online-banktjenester.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Bridge Lån Bridge Lån Et bro lån er en kortsigtet form for finansiering, der bruges til at imødekomme aktuelle forpligtelser, inden der sikres permanent finansiering. Det giver øjeblikkelig pengestrøm, når der er behov for finansiering, men er endnu ikke tilgængelig. Et brolån har relativt høje renter og skal bakkes op af en eller anden form for sikkerhed
  • Finansiel formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser.
  • Nøglespillere på kapitalmarkederne Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi et generelt overblik over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne.
  • Typer af detailbanker Detailbanktyper Der er generelt tre hovedtyper af detailbanker. De er kommercielle banker, kreditforeninger og visse investeringsfonde, der tilbyder detailbanktjenester. Alle tre arbejder hen imod at levere lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrolkonti, opsparingskonto, pant, debetkort, kreditkort og personlige lån.