Advokatens lønguide - hvor meget tjener virksomhedsadvokater

I denne advokatløneguide præsenterer vi en oversigt over flere advokatjobs og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. En advokat, også kaldet en advokat, er en professionel, der udøver advokat. Ansvar inkluderer at give juridisk rådgivning til klienter under retssager og juridiske forhandlinger Forhandling Taktik Forhandling er en dialog mellem to eller flere personer med det formål at nå til enighed om et emne eller spørgsmål, hvor konflikt eksisterer. God forhandlingstaktik er vigtig for forhandlingspartierne at kende for at deres side skal vinde eller skabe en win-win-situation for begge parter. .

Advokat Løn Guide Tema

Advokatlønguide - Job i USA

I 2018 forventes det, at der vil være en jævn stigning i efterspørgslen efter advokater, der har erfaring inden for specialvækstområder med høj vækst. En af de tendenser, der vises i en advokatløneguide, er at øge lønnstilbudet Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Den inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, til at rekruttere kandidater i topklasse og derved forbedre fastholdelsesgraden. virksomheden i en bestemt periode. Lær hvordan du beregner medarbejderomsætningshastighed. .Arbejdsgivere ser sammenhængen mellem kompensation og præstation, så advokater med højere løn forventes at producere flere fakturerbare timer.

Mange advokatfirmaer og juridiske afdelinger følger den sædvanlige måde at ansætte fastansatte medarbejdere på. Der er dog nogle, der ansætter advokater med omkring to eller tre års erfaring og derefter træner dem som forberedelse til flere ansvarsområder i fremtiden. Juridiske fagfolk med erfaring inden for områder med høj vækst som retssager, forretnings- eller handelsret, fast ejendom, overholdelse og sundhedspleje ser normalt konkurrencedygtige lønninger og flere jobtilbud.

Bortset fra årlig erstatning viser advokatens lønguide, at advokater kan modtage fordele såsom en underskrivelsesbonus, der gennemsnitligt kan nå $ 27.000. Der tilbydes også godtgørelse af udgifter til flytning eller flytning fra et marked til et andet. Ikke-traditionelle fordele inkluderer kæledyrsforsikring, akut børnepasning eller dagpleje og adgang til lån.

Advokatlønguide i USA for 2018

Tabellen viser advokatens lønguide for kandidater med gennemsnitlig erfaring og færdigheder, der er nødvendige for jobbet. Tallene inkluderer ikke bonusser, incitamenter og andre former for yderligere kompensation:

Advokat JobsGrundløn
Advokatfirma
Advokat (10+ års eksp.)124.500 dollars
Advokat (4-9 års eksp.)$ 101.250
Advokat (2-3 års eksp.)$ 88.500
Første års medarbejder$ 68.000
Virksomhed (internt)
Generel rådgiver$ 167.000
Associate General Counsel / In-House Counsel (10+ years exp.)$ 138.000
Intern rådgivning (4-9 års eksp.)109.000 dollars
Intern rådgivning (0-3 års eksp.)$ 90.000

Kilde: Robert Half 2018 Lønvejledning for jurister

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's advokatløneguide. For at lære mere om lovpraksis i virksomhedsmiljøet anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Juridiske konsekvenser for revision Regnskab Regnskab er et udtryk, der beskriver processen med at konsolidere finansielle oplysninger for at gøre det klart og forståeligt for alle
  • Due Diligence-rapport Due Diligence-rapport Eksempel på due diligence-rapport om M & A-transaktioner. Denne DD-rapport er beregnet til M&A due diligence giver en liste over spørgsmål, der skal besvares inden lukning. En due diligence-rapport sendes som et internt notat til medlemmer af direktionen, der evaluerer transaktionen og er et krav for at afslutte aftalen.
  • Fairness Opinion Fairness Opinion En fairness opinion er en rapport udarbejdet af en kvalificeret investeringsbankmand eller rådgiver, der vurderer fairness af den pris, der tilbydes under en overtagelse, overtagelse eller fusion. Udtalelsen vedrører den pris, som køberen har tilbudt, og vilkårene for selskabets aktionærer er retfærdige.
  • Topregnskabsskandaler Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I denne