Mor-og-pop - Oversigt, egenskaber, muligheder og risici

Udtrykket mor-og-pop beskriver de små forretningsenheder, der er uafhængige eller familieejede. Det er i modsætning til big-box butikker, såsom Walmart, Home Depot, Starbucks og Pizza Hut. Mor-og-pop-butikker omfatter en bred vifte af virksomheder, herunder restauranter, dagligvarer, værksteder mv.

Mor-og-pop

Under investeringskonceptet kan mor-og-pop også bruges til at beskrive investorer, der er uerfarne og investerer minimalt i aktiemarkedet.

Resumé

  • Mor-og-pop-butikker henviser til små forretningsenheder, der er uafhængige eller familieejede.
  • En mor-og-pop-butik opererer normalt på et enkelt sted. Det leverer personlige produkter og tjenester til lokalsamfundet.
  • Mor-og-pop-butikker får konkurrencemæssige fordele gennem deres personlige produkter, interaktiv service og kundernes koncept om at støtte den lokale økonomi.

Forståelse af mor-og-pop-virksomheder

Egenskaber

Mor-og-pop-butikker er normalt familieejet og kontrolleret. Med begrænset kapitalinvestering håndterer de små forretningsvolumener og kører med et minimalt antal ansatte. Typisk er butikkerne ikke franchisetagede og opererer kun på enkelte steder. Derfor kommer deres kunder for det meste fra lokalsamfund. Deres produkter og tjenester er mere personaliserede.

Mor-og-pop-butikker er generelt i strukturer for partnerskab Partnerskab Et partnerskab er en type forretning, hvor to eller flere mennesker etablerer og driver en virksomhed sammen. Der er tre hovedtyper af partnerskaber: GP, LP, LLP, selskab med begrænset ansvar eller et S-selskab. Ved at starte en butik som et aktieselskab er ejeren ikke personligt ansvarlig for den gæld, der bæres af butikken.

Strukturen i et S-selskab C Corp vs S Corp Potentielle eller eksisterende virksomhedsejere står ofte over for valget om at oprette enten som et C Corp vs S Corp, når de starter en ny virksomhed eller ændrer deres blev først introduceret til gavn for mor-og-pop butikkejere. Ved at operere i en sådan struktur har ejerne et begrænset ansvar og kan drive virksomheden med et evigt liv som et selskab, men på samme tid kan de også undgå dobbeltbeskatning som et selskab.

Muligheder

Store kædebutikker leverer typisk standardiserede produkter til deres kunder for bedre kvalitetskontrol. En kunde kan få den samme Big Mac til samme pris fra enhver McDonald's butik. På den anden side tilbyder mor-og-pop-butikker mere personaliserede produkter og interaktive tjenester.

I dag bliver personaliserede produkter og tjenester mere tiltalende for kunderne. Det hjælper mor-og-pop-butikker med at konkurrere med de store butikker og vinde kundeloyalitet fra lokalsamfundet. Derudover, med udviklingen af ​​teknologi, især internettet og sociale medier, får mor-og-pop-butikker mere eksponering for mennesker i et større geografisk område. Deres potentielle kunder er ikke længere begrænset til folk i lokalsamfundet.

En anden mulighed for mor-og-pop-butikker er begrebet at støtte lokal økonomisk vækst. Kunder er mere villige til at købe lokale produkter til støtte for deres samfund samt fremme lokal økonomisk vækst. Mom-and-pop-virksomhedsejere kan udnytte konceptet ved at operere med positiv eksternalitet, dvs. levere miljøvenlige produkter.

Der er muligheder for de velfungerende mor-og-pop-butikker at udvide. Mange store virksomheder blev oprindeligt etableret som mor-og-pop-virksomheder.

Hele fødevarer er et eksempel. Det startede som en lille butik, der kun solgte naturlige fødevarer i Austin, Texas. Derefter udvidede de sig ved at fusionere med en anden butik med naturlige fødevarer. Det driver nu omkring 500 butikker i USA, Storbritannien og Canada.

Risici

På trods af de muligheder, der er diskuteret ovenfor, står mor-og-pop-butikker over for mange ulemper, når de konkurrerer med storboksforhandlere og franchisebutikker. Stor i størrelse, de større forretningsenheder nyder stordriftsfordele Stordriftsfordele Størrelsesfordele refererer til den omkostningsfordel, som et firma oplever, når det øger sit produktionsniveau.Fordelen opstår på grund af det omvendte forhold mellem faste omkostninger pr. Enhed og den producerede mængde. Jo større produktionsmængde, jo lavere er de faste omkostninger pr. Enhed. Typer, eksempler, vejledning, som kan sænke driftsomkostningerne betydeligt.

Derfor er de lokale små butikker i det væsentlige dårligere stillet i priskonkurrencen. Også store virksomheder kan afsætte betydelige mængder kapital til investering. Det giver dem mulighed for at bruge mere på reklame og innovation.

Mor-og-pop-butikker er meget økonomisk sårbare. De står over for begrænsede finansieringskilder og er for det meste afhængige af banklån. Når den økonomiske tilstand er ugunstig, kan sådanne små butikker løbe tør for kontanter hurtigt og stå over for likviditetsproblemer med begrænset kapital.

Sammenlignet med de store virksomheder, der opererer flere geografiske steder, er mor-og-pop-butikker mere følsomme over for ændringer på lokale markeder. Hvis markedet for et bestemt geografisk område ikke klarer sig godt, kan store virksomheder muligvis dække tab på et marked med gevinster fra andre markeder. I modsætning hertil vil mor-og-pop-butikkerne blive meget skadet uden risikospredning.

Mor-og-pop investorer

Udtrykket mor-og-pop kan også bruges til at beskrive mindre erfarne investorer. Mor-og-pop-investorer investerer meget små beløb af deres penge på aktiemarkedet. De forventer ikke store afkast fra deres investeringer og bærer også lave risici.

På grund af manglende erfaring kan mor-og-pop-investorer være irrationelle og impulsive over for udsvingene på aktiemarkedet. En sådan adfærd kan påvirke deres investeringsafkast negativt. For at løse problemet kan investorer ansætte finansielle fagfolk, såsom mæglere, eller investere i gensidige fonde, der forvaltes af erfarne porteføljeforvaltere.

  • Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Click and Mortar Click and Mortar Click and Mortar er en omnichannel forretningsmodel, der integrerer online og offline operationer. Kunder kan shoppe via internettet hos forhandleren
  • Limited Liability Company (LLC) Limited Liability Company (LLC) Et aktieselskab (LLC) er en forretningsstruktur for private virksomheder i USA, en der kombinerer aspekter af partnerskaber og selskaber
  • Profitmodel Profitmodel En profitmodel refererer til en virksomheds plan, der sigter mod at gøre virksomheden rentabel og levedygtig. Den beskriver, hvad virksomheden planlægger at fremstille, hvordan
  • Main Street vs Wall Street Main Street vs Wall Street "Main Street vs Wall Street" bruges til at beskrive kontrasten hos almindelige forbrugere, investorer eller små lokale virksomheder med store investeringsselskaber