NPO (nonprofitorganisation) - oversigt og krav

En NPO (nonprofit organisation) er en enhed, der drives af en dedikation til en social sag inden for områderne religion, videnskab, forskning eller uddannelsesmæssige omgivelser eller fortaler for en bestemt fælles opfattelse. I modsætning til virksomheder anvendes alle indtægter, der optjenes af en nonprofitorganisation, til at fremme dens målobjekter i stedet for at blive distribueret til aktionærerne. Interessent vs. aktionær Udtrykkene "interessent" og "aktionær" bruges ofte ombytteligt i forretningsmiljøet. Når man ser nøje på betydningen af ​​interessent vs aktionær, er der vigtige forskelle i brugen. Generelt er en aktionær en interessent i virksomheden, mens en interessent ikke nødvendigvis er en aktionær. , medlemmer eller ansatte i organisationen.

NPO

Non-profit i de fleste jurisdiktioner, såsom USA, Canada og Det Forenede Kongerige, er skattefritaget, hvilket betyder, at de ikke betaler indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, der betales, er en betegnelse for en virksomheds organisations skattepligt regeringen, hvor den opererer. Forpligtelsesbeløbet vil være baseret på dets rentabilitet i en given periode og de gældende skattesatser. Betalbar skat betragtes ikke som en langsigtet forpligtelse, men snarere som en gældsforpligtelse på den indkomst, de modtager. Indtægterne fra en nonprofitorganisation stammer primært fra donationer fra enkeltpersoner og virksomhedsorganisationer samt fra fundraising-aktiviteter.

Donationerne er fradragsberettigede for de personer eller virksomheder, der bidrager, og organisationen er ikke forpligtet til at betale skat af pengene. NPO'er er ansvarlige over for donorerne, frivillige, stiftere og samfundet, og de projekter, de foretager, hjælper med at opbygge offentlighedens tillid til organisationen.

Resumé

  • En NPO (nonprofit organisation) er en organisation, der fokuserer på en social sag, såsom videnskab, religion, forskning eller uddannelse.
  • NPO'er kvalificerer sig til skattefri status i USA, og de er ikke forpligtet til at betale skat af de indtægter, de modtager fra donationer.
  • Eksempler på nonprofitorganisationer inkluderer hospitaler, fonde, universiteter, kirker, moskeer og nationale velgørenhedsorganisationer.

Krav til NPO-status

Non-profit organisationer i USA overvåges af Internal Revenue Service (IRS) ved hjælp af kode afsnit 501 (c). Koden bestemmer en organisations berettigelse til status som nonprofitorganisation. Følgende er nogle af de krav, som almennyttige organisationer skal opfylde:

1. Tjen offentligheden

Et af kravene til en nonprofitorganisation er, at den skal tjene offentligheden. IRS kræver, at organisationen skal være struktureret og drives udelukkende til undtagne formål såsom videnskab, religion, velgørende, litterær, forskning, offentlig sikkerhedstest, børns sikkerhed og forebyggelse af dyremishandling.

Eksempler på nonprofitorganisationer, der opererer omkring sådanne indstillinger, inkluderer universiteter, kirker, nationale velgørenhedsorganisationer og hospitaler. Organisationerne skal også dele deres økonomiske og driftsmæssige oplysninger med offentligheden, så grundlæggerne, frivillige og donorer er opmærksomme på, hvordan deres bidrag bruges.

2. Skattefritagelse

Non-profit organisationer kvalificerer sig til skattefritaget status fra IRS, og dette hjælper med at holde flere indtægter inden for organisationen for at hjælpe med at opfylde deres endelige mål. For at en organisation skal være skattefritaget, skal den dog anmode om 501 (c) (3) -status fra IRS og opfylde kravene i Internal Revenue Code.

Den føderale regering er ansvarlig for at tildele skattefritaget betegnelse gennem IRS, mens nonprofit-status tildeles af den stat, hvor organisationen opererer. Når non-profit er tildelt den skattefrie status, er det forpligtet til løbende at opfylde kravene til overholdelse af det relevante statslige organ.

3. Ikke-politisk

Non-profit organisationer er forhindret i at deltage i politiske aktiviteter eller afholde udgifter til politiske aktiviteter. Det kræves, at de opretholder en ikke-partisk tilgang, og de må ikke deltage i politiske kampagner. Når der anmodes om status som 501 (c) (3), skal nonprofitter udtrykkeligt oplyse, at de ikke vil deltage i politiske aktiviteter eller afholde udgifter til politisk status.

Hvis en nonprofitorganisation deltager i politiske aktiviteter, risikerer den at miste skattefritaget fra IRS. Imidlertid er nogle non-profit dannet for at fremme politiske aktiviteter, og de får status 501 (c) snarere end 501 (c) (3) status.

Hvordan nonprofitorganisationer skaffer penge

Selvom nonprofitorganisationer ikke er drevet af et profitmotiv, skal de indsamle indtægter, der hjælper dem med at fremme en bestemt social sag. De vigtigste indtægtskilder for nonprofitorganisationer er donationer fra enkeltpersoner, selskaber Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. og fundamenter. Non-profit kan også modtage sponsorering til specifikke projekter, der gennemføres fra virksomheder, statsfinansiering, merchandise-salg og endda private investeringer.

På grund af den vigtige rolle, som non-profit organisationer spiller i udformningen af ​​samfundet, er de blevet tvunget til at vedtage nye metoder til at skaffe indtægter for at være økonomisk stabile. Over tillid til donationer og sponsorater kan skabe pengestrømsproblemer for organisationerne, når donorerne ikke leverer bidrag, eller de donerede beløb falder under organisationens finansieringskrav.

For at bygge bro over kløften diversificerer nonprofitorganisationer deres finansieringskilder til at omfatte fundraising-aktiviteter, merchandise-salg og endda private investeringer. De indtægter, der indsamles, går til at levere varer eller tjenester til støttemodtagerne, finansiere samfundsprojekter, betale lønninger til personale og møde kontorudgifter, såsom forsyningsudgifter, leje og papirvarer.

Dog skal non-profit omhyggeligt styre de afholdte udgifter, såsom lønninger til personale og de udgifter, der er afholdt for at forfølge målobjekterne. Organisationer, der afholder høje udgifter i form af medarbejderlønninger i forhold til programudgifterne, kan tiltrække lovgivningsmæssig kontrol.

Non-profit versus non-profit organisation

Udtrykkene "non-profit" og "non-profit" bruges ofte ombyttet til at henvise til organisationer, der ikke fordeler deres overskud til aktionærerne. Imidlertid refererer begge udtryk til forskellige typer organisationer, der adskiller sig i omfang, størrelse og aktiviteter, de påtager sig.

Non-profit organisationer er store, mere organiserede organisationer, der fokuserer på en bestemt social sag, såsom religion, uddannelse, miljø, forskning eller en videnskabelig indstilling. Tværtimod har non-profit organisationer en tendens til at have mindre størrelse, og de fokuserer på medlemmers sport, hobbyer eller særlige interesser.

En anden forskel mellem nonprofitorganisationer og nonprofit-organisationer er, at førstnævnte kan danne en separat juridisk enhed og kvalificere sig til skattefritaget status fra US Internal Revenue Service (IRS). På den anden side kan non-profit ikke påtage sig en separat juridisk enhed. Desuden kvalificerer ikke almennyttige organisationer sig ikke til skattefritaget status i USA.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Virksomheds sociale ansvar (CSR) Corporate Social Responsibility (CSR) Virksomheds sociale ansvar (CSR) refererer til strategier, som virksomheder implementerer som en del af corporate governance, der er designet til
  • Finansiel modellering af nonprofitorganisationer Finansiel modellering af nonprofitorganisationer
  • Ikke-for-profit-organisationer Ikke-for-profit organisationer En non-profit-organisation er en organisation, der fokuserer på en bestemt social sag, og alle de penge, der optjenes eller doneres, bruges til at forfølge dens
  • Free Rider Free Rider En gratis rytter er en person, der drager fordel af noget uden at bruge en indsats eller betale for det. Free rider-problemet er et økonomisk koncept for en markedssvigt, der opstår, når folk drager fordel af ressourcer, varer eller tjenester, som de ikke betaler for.