Ikke-vurderbart lager - Oversigt, hvordan det fungerer, vigtighed

Ikke-vurderbar bestand er en klasse af aktieejerskab, hvor bestandsejeren er begrænset i deres ansvar til det beløb, der er betalt for bestanden. Det betyder, at i tilfælde af konkurs er konkurs konkurs den juridiske status for en menneskelig eller en ikke-menneskelig enhed (et firma eller et regeringsorgan), der ikke er i stand til at tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer. eller en retssag, kan aktionærerne ikke anses for ansvarlige for økonomiske eller juridiske problemer, som det selskab de investerer i.

Ikke-vurderbart lager

Aktionærerne kan heller ikke tvinges til at udbetale ekstra midler til skyldnere eller enkeltpersoner, der kan sagsøge virksomheden. Det fysiske aktiecertifikat, der er udstedt for en ikke-vurderbar bestand, inkluderer ordene "fuldt betalt og ikke-vurderbar" for at repræsentere aktietypen.

Resumé

  • Ikke-vurderbart lager er en klasse af aktieejerskab, hvor aktieejeren er begrænset i deres ansvar over for den kapital, der oprindeligt blev betalt for aktien.
  • Indehavere af ikke-vurderbare aktier i tilfælde af konkurs eller retssag kan ikke anses for ansvarlige og behøver ikke betale penge til skyldnere eller enkeltpersoner, der kan sagsøge virksomheden.
  • I de dage, hvor aktiebeviser ofte blev udstedt, ville sådanne typer aktier lyde "fuldt betalt og ikke vurderbar."

Sådan fungerer det - Ikke-vurderbart lager i USA

De fleste aktier købt på enhver større amerikansk børs, såsom New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største værdipapirudveksling i verden og er vært for 82% af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg eller NASDAQ, der ikke kan vurderes. Det er af væsentlig betydning for både individuelle og institutionelle investorer, for hvis du som investor skulle købe aktier, der handlede på en af ​​børserne, og det blev opdaget, at virksomheden senere begik svig Bedrageribekæftelse henviser til enhver vildledende aktivitet, der er engageret ind af et individ med det formål at vinde noget gennem midler, der overtræder loven. Et nøgleord i, som aktionær,du kunne ikke blive fundet ansvarlig for dette svindel økonomisk. Det vil betyde, at du ikke behøver at deltage i nogen udbetaling eller afvikling og kan undgå at blive straffet for at være aktionær.

Betydningen af ​​ikke-vurderbart lager

Ikke-vurderbart aktie spiller en afgørende betydning for at skabe tillid til at bringe aktive investorer ind på markedet. Hvis investorer hypotetisk skulle være ansvarlige for beløb, der var større end de aktier, de ejer, ville de være utroligt skeptiske over for at investere i ethvert selskab. Det vil skade likviditeten på markedet og gøre det vanskeligt for virksomheder at finde investorer og rejse kapital.

Ikke-vurderbar aktie giver den daglige investor mulighed for at investere i en lang række aktier, der handles på en børs. Det betyder, at en investor ikke behøver at være klog nok til at få øje på potentiel svig eller truende konkurs, hvilket potentielt kan udsætte alle deres andre aktiver for tab.

Ikke-vurderbar aktie lader også markedsdeltagere og virksomhedsdirektører vide, at virksomhedsledelse i sidste ende kan findes ansvarlig for eventuelle vildfarelser, de begår. Det skaber en klar opdeling mellem dem, der tilfældigt ejer aktier i et selskab som en del af en gensidig fond, børshandlet fond Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificeret på tværs af en bred vifte af alle tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. , eller aktieportefølje og dem, der driver virksomheden og træffer beslutninger, der har mulige juridiske og økonomiske resultater.

Risici ved at eje vurderbar bestand

Omvendt, hvis du køber selskabsaktier, der anses for vurderbare, ville du i nogle tilfælde udsætte dig for ubegrænset ansvar. det kan give mulighed for, at dit hjem kan overtages, hvis du køber en enkelt aktie i et selskab, der måske viser sig at have begået svindel.

Risiko-til-belønningsforholdet for at købe vurderbare aktier er utroligt lavt, og som sådan har markedet stort set fjernet dem fra omløb på grund af deres ikke-popularitet. Investering i aktiemarkedet ville helt miste sin popularitet, hvis det blev konstateret, at lærere og pensionister fik deres hjem overtaget, fordi virksomhedsledere begik bedrageri.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Institutionel investor Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midler fra mange investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til
  • Limited Liability Company (LLC) Limited Liability Company (LLC) Et aktieselskab (LLC) er en forretningsstruktur for private virksomheder i USA, en der kombinerer aspekter af partnerskaber og selskaber
  • US Bankruptcy Code US Bankruptcy Code Den amerikanske konkurskode kaldes også afsnit 11 i USA's kode, og den regulerer den procedure, som virksomheder og enkeltpersoner følger
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.