CFD-handel - Forståelse af hvordan CFD-handel fungerer

CFD-handel (kontrakter for forskel) bliver stadig mere populær blandt erfarne investorer, men alle kan prøve det. De fleste online handelsplatforme Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er buddrevne, og ordredrevne handelsmekanismer tilbyder kontrakter om differentieret handel til deres kunder. Det er en potentielt højrisiko handelsstrategi Trading & Investing Finance's handels- og investeringsguider er designet som selvstudieressourcer for at lære at handle i dit eget tempo. Gennemse hundreder af artikler om handel, investering og vigtige emner, som finansielle analytikere skal vide. Lær om aktivklasser, obligationsprissætning, risiko og afkast, aktier og aktiemarkeder, ETF'er, momentum, teknisk, men så længe du forstår, hvordan CFD-handel fungerer,du kan minimere din risikoeksponering.

CFD-handel

Den lange og korte af CFD-handel

CFD-handel er en type derivathandel New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) er en råvareterminsbørs beliggende i Manhattan, New York City. Det ejes af CME Group, en af ​​de største, hvor du spekulerer i stigningen og faldet i værdipapirpriserne. Du kan handle med en række aktiver, herunder aktier, valuta, råvarer såsom guld og sølv og indekser. CFD-handel giver adgang til mere end 10.000 globale markeder, og fordi hver handel, du foretager, er gearet, behøver du ikke meget kapital for at begynde at handle.

Forskellen mellem CFD-handel og køb / salg af et værdipapir er, at du ikke investerer i det faktiske aktiv. I stedet for at købe eller sælge fysisk guld, for eksempel, spekulerer du blot i, om prisen på guld vil gå op eller ned.

Sådan handles CFD online

Hvis du er ordentligt opmærksom på risiciene og vil begynde at handle online, kan du åbne en CFD-handelskonto (kontrakter for forskel) hos et firma som IG. Det er gratis at åbne en konto, men der opkræves et gebyr for hver handel i form af et spread eller en provision.

IG har relativt lave minimumskontraktsstørrelser for nye kunder, selvom du bliver forpligtet til at nedlægge et marginindskud. Når du begynder at handle, finder du ud af, at handel med CFD'er kan være en effektiv måde at få eksponering på finansielle markeder med mindre kapital (men mere risiko).

Konsulter altid en professionel rådgiver, inden du tager investeringsbeslutninger.

Guldpriser og CFD-handel

Ved at bruge guld som et eksempel ved vi, at efterspørgslen efter guld begyndte at falde i 4. kvartal 2017, så priserne faldt tilsvarende. Faktisk faldt priserne til under $ 1.250 pr. Ounce, og nogle analytikere forudsiger, at guld vil falde yderligere, potentielt under $ 1.150 pr. Ounce ved udgangen af ​​2018. Det forventede fald skyldes delvis stigende renter fra amerikanske investeringsobligationer stærke amerikanske skattereformer planlagt til 2018.

Det er klart, at guldpriserne kan gå begge veje, så det lønner sig at følge de økonomiske data, især de amerikanske rentesatser, da de direkte påvirker spotpriserne på guld. Hvis du beslutter, at guldpriserne vil stige, skal du gå "længe", hvilket betyder køb. Men hvis du har mistanke om, at guldpriserne er mere tilbøjelige til at falde, skal du gå "kort" eller sælge.

Traders Trading & Investing Finance's handels- og investeringsguider er designet som selvstudieressourcer for at lære at handle i dit eget tempo. Gennemse hundreder af artikler om handel, investering og vigtige emner, som finansielle analytikere skal vide. Lær om aktivklasser, obligationsprissætning, risiko og afkast, aktier og aktiemarkeder, ETF'er, momentum, teknisk, der gætter på, at markedsbevægelser korrekt giver et overskud baseret på multipler af antallet af handlede CFD-enheder. Men hvis du får det forkert, og prisbevægelsen går imod dig, vil du lide et tab.

Risici ved CFD-handel

Attraktionen ved CFD-handel er, at du kun behøver at investere en lille procentdel af den fulde værdi af det aktiv, du handler. Handelsmarginer kan være så lave som 1%, så hvis du indtager en position til en værdi af $ 20.000, kan det kun kræve et depositum på $ 200 - hvilket ikke er et enormt beløb for en lænestolinvestor.

Hvis du har en fortjenstmargen Nettovinstmargin Nettovinstmargen (også kendt som "Profitmargin" eller "Nettofortjeneste") er en finansiel ratio, der bruges til at beregne den procentdel af fortjeneste, som et selskab producerer ud fra den samlede omsætning. Det måler mængden af ​​nettooverskud, som en virksomhed opnår pr. , de penge, du tjener, vil være baseret på aktivets fulde værdi. Dette betyder, at dit overskud let kan overstige det beløb, der kræves for den lille margenindskud, der kræves for at holde CFD. Men hvis du tager fejl, og taber, kan du omvendt ende med at miste mere end din oprindelige investering. Deri ligger den primære risiko for CFD-handel. Du kan også være omfattet af omkostninger til at holde, hvis dine positioner stadig er åbne ved handelens afslutning - dvs. holdes natten over. Der vil også være provisioner,afhængigt af hvilken handelsplatform eller mægler du bruger.

CFD-handel kan være en meget nyttig - og rentabel - strategi, hvis du ønsker at afdække investeringer i de underliggende aktier og aktiver, som CFD'erne repræsenterer, især hvis markedet er volatilt. Selvfølgelig kan du også bare handle CFD'er direkte, alene. Det kræves ikke, at du allerede har andre investeringer og udelukkende bruger CFD'er som en afdækningsinvestering. Bare sørg for at du fuldt ud forstår de involverede risici, inden du begynder at handle med CFD'er.

Yderligere målinger

  • Vejledning til handelshemmeligheder til varer Guide til handelshemmeligheder til råvarer Succesrige handelshandlere kender råvarehandelshemmelighederne og skelner mellem handel med forskellige typer finansielle markeder. Handelsråvarer adskiller sig fra handelsaktier.
  • Eurex Exchange Eurex Exchange Eurex Exchange er det største europæiske futures- og optionsmarked. Den handler primært i europabaserede derivater. En bred vifte af handel på denne børs udføres fra europæiske aktier til gældsinstrumenter i Tyskland.
  • Spekulation Spekulation Spekulation er køb af et aktiv eller finansielt instrument med håb om, at prisen på aktivet eller det finansielle instrument vil stige i fremtiden.
  • Contango vs Backwardation Contango vs Backwardation Contango vs backwardation er udtryk, der bruges til at beskrive formen på futureskurven for råvaremarkeder. Futurekurven har to dimensioner, der tegner tid på tværs af den vandrette akse og leveringsprisen for varen over den lodrette akse.