Forhåndsfaldsforhold - Oversigt, formel, eksempel

Forhåndsnedgangsforholdet (ADR) er en teknisk indikator Teknisk analyse - En begyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsværdiansættelse, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. bruges til at vurdere aktiemarkedets stemning. Forholdet sammenligner antallet af lagre, der steg i værdi, med antallet af lagre, der faldt i værdi. Med andre ord sammenligner ADR antallet af aktier, der steg i pris, med antallet af aktier, der faldt i pris.

Formel til Advance Decline Ratio

Formlen for forfaldsfaldsforholdet er som følger:

Forhåndsafvisningsforhold

Hvor:

  • Antal fremadrettede lagre henviser til antallet af aktier, der steg i værdi; og
  • Antal faldende lagre henviser til antallet af lagre, der faldt i værdi.

Bemærk: Forholdet kan bruges til enhver ønsket tidsramme. For eksempel kan en erhvervsdrivende Six Essential Skills of Master Traders Næsten enhver blive en trader, men at være en af ​​masterhandlerne kræver mere end investeringskapital og en tredelt dragt. Husk: der er et hav af enkeltpersoner, der ønsker at slutte sig til mesterhandlernes rækker og bringe den slags penge hjem, der følger med denne titel. kan bruge ADR over en periode på en dag, en måned eller en periode på et år.

Eksempel på Advance Decline Ratio

En investor søger at bestemme markedssentimentet på en bestemt dato. For at gøre dette indsamler den erhvervsdrivende nedenstående oplysninger. Antag, at nedenstående lagre er repræsentative for markedet. Hvad er forholdet om forskud på forskud

Prøve tabel

Med de ni aktier ovenfor steg otte aktier i værdi, mens en aktie faldt i værdi. Som sådan er forholdet om tilbagegangsnedgang 8/1 = 8.

Fortolkning af forholdet mellem forhåndsnedgang

Forhåndsnedgangsforholdet kan ses på et trendbasis eller i sig selv .

1. På en trendbasis

Når man ser på et tilbagegangsforhold på trend, giver det en indikation af, om markedet forventes at vise en bullish eller baishish Bullish og Bearish Professionals inden for virksomhedsfinansiering henviser regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund. tendens. Et forhold, der stiger over tid, signalerer en bullish markedstendens, mens et forhold, der falder over tid, signalerer en baisse markedstendens. Overvej f.eks. ADR over en 10-dages periode (forholdet tages en gang om dagen):

Tendensbaseret

Selvom ADR faldt på dag fire og fem, peger den 10-dages tendens i forholdet opad. Som sådan kan det til en investor signalere et bullish momentum.

2. I sig selv

At se på forfaldsfaldsgraden i sig selv giver en indikation af, om markedet er oversolgt eller overkøbt. Et forholdsvis højt forhold signalerer et overkøbt marked, mens et forhold, der er relativt lavt, signalerer et oversolgt marked. Antag for eksempel, at det 15-dages glidende gennemsnit var ADR 1. Den næste dag var ADR 4,3. Som sådan er forholdet højt i forhold til det glidende gennemsnit på 15 dage og signalerer et overkøbt marked.

Det er vigtigt at huske på, at det er usædvanligt, at erhvervsdrivende bruger ADR som den eneste tekniske indikator, når de træffer handelsbeslutninger. Forholdet bør anvendes sammen med andre tekniske indikatorer og grundlæggende analyse, når der træffes en handelsbeslutning.

ADR i nyhederne

Antallet af fremadskridende lagre, faldende lagre og uændrede lagre for store amerikanske indeks kan findes på The Wall Street Journal.

For eksempel beskyldte den amerikanske præsident Trump den 5. august 2019 Kina for at manipulere sin valuta ved at svække yuanen for at gøre den kinesiske eksport billigere. Den dag, ved hjælp af oplysningerne fra The Wall Street Journal, var ADR for New York Stock Exchange (NYSE) 0,1057 (288 / 2,724).

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Hoved- og skuldermønster - Teknisk analyse Hoved- og skuldermønster - Teknisk analyse Hoved og skuldre er et mønster, der ofte ses i handelskort. Hoved- og skuldermønsteret er en forudsigende diagramdannelse, der normalt indikerer en vending i trend, hvor markedet skifter fra bullish til bearish, eller omvendt.
  • Primært marked Primært marked Det primære marked er det finansielle marked, hvor nye værdipapirer udstedes og bliver tilgængelige for handel af enkeltpersoner og institutioner. Kapitalmarkedernes handelsaktiviteter er adskilt i det primære og det sekundære marked.
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.