Acquirer - Oversigt, erhvervelse af virksomheder, elektroniske betalinger

En erhverver er et registreret selskab, der køber en del af eller alle rettighederne til et andet selskab. Det erhvervende selskab overtager ledelsen af ​​et andet selskab ved at opnå en majoritetsandel i målet, hvilket effektivt giver dem kontrol over selskabet gennem aktierettigheder. Alternativt kan den overtagende simpelthen købe virksomheden direkte.

Køber

En erhverver kan også være en finansiel institution, der erhverver rettigheder til at betjene og administrere en handlendes bankkonto. Indløseren tilmelder købmanden og tilbyder at administrere deres bankkonto. Med kontoen er en købmand i stand til at acceptere kredit- og betalingskortbetalinger fra kunder, der er tilmeldt forskellige kortforeninger. Nogle populære kortforeninger inkluderer American Express, Mastercard, Visa, Discover, China UnionPay osv.

Erhverver i en virksomhedsovertagelse

En virksomhedsovertagelse er en situation, hvor den overtagende virksomhed køber hele eller en del af aktierne i et andet selskab for at få kontrol over styringen af ​​målet. Den overtagende er i stand til at overtage målselskabet, når det erhverver mere end 50% af selskabets stemmeberettigede aktie.

Overtagelsen involverer ofte køb af en majoritetsandel i selskabets aktier for at øge indflydelse på bestyrelsens beslutninger Bestyrelse En bestyrelse er i det væsentlige et panel af mennesker, der vælges til at repræsentere aktionærerne. Hvert offentligt selskab er lovligt forpligtet til at installere en bestyrelse; nonprofitorganisationer og mange private virksomheder - selv om det ikke er nødvendigt - opretter også en bestyrelse. . Køberen mener, at virksomheden ved at få kontrol over målet vil udvide sin infrastruktur og udvide sin markedsdominans.

Når en virksomhed planlægger at udvide sin drift, overvejer den at købe en eksisterende virksomhed mere fordelagtig end at ekspandere alene. I stedet for at starte på ny i et nyt område, vil det erhvervede selskab levere eksisterende infrastruktur, personale, et varemærke Brand Equity I markedsføring henviser brand equity til værdien af ​​et brand og bestemmes af forbrugerens opfattelse af brandet. Brand equity kan være positiv eller en eksisterende kundebase.

Dette betyder, at erhververen kan begynde at bygge ud fra de eksisterende ressourcer for at øge sin markedsandel i det nye territorium. Køberen vil også drage fordel af omkostningsreduktioner, da den ikke behøver at bruge mange penge på markedsundersøgelser for at bestemme, om det nye marked er egnet.

Købmand i elektroniske betalinger

En erhverver er også kendt som en handelsbank, en erhvervende bank eller en købmand. En erhverver kan være en bank eller en finansiel institution, der er licenseret medlem af en kortforening som Visa og Mastercard, og dens rolle er at tilmelde sig handlende, så de kan acceptere elektroniske betalinger på deres lokationer. I det væsentlige godkender den overtagende kreditkortbetaling fra kunder og forbinder den udstedende bank på vegne af købmanden.

Når en klient foretager en kredit- eller debetbetaling til forhandleren, skal den erhverver kontaktes for at betalingen kan behandles og ryddes. Den type betalinger, som den erhvervsdrivende erhverver accepterer, afhænger af antallet af deres behandlingsforhold til kortforeninger.

Hvis den overtagende kun har én ret til en enkelt kortprocessor, betyder det, at andre kortprocessorer ikke accepteres. De fleste erhververe indgår typisk behandlingsforhold med et netværk af udbydere, hvilket gør det muligt for handlende at nyde en problemfri oplevelse, når de accepterer kortbetalinger.

Ved behandling af den elektroniske betaling til købmandens bankkonto opkræver den erhverver forskellige gebyrer som angivet i aftalen med køberen. Gebyrerne kan blive opkrævet pr. Måned eller pr. Transaktion. Gebyrerne bruges til at dække omkostningerne Tjenestegebyr Et servicegebyr, også kaldet et servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes. forbundet med netværksbehandling.

Erhververens rolle i betalingsprocessen

Den erhvervende bank er ansvarlig for at oprette og administrere købskontoen på vegne af købmanden. Når en klient foretager en betaling ved hjælp af et kredit- eller betalingskort, skal den overtagende beslutning beslutte, om transaktionen skal godkendes eller afvises på baggrund af de oplysninger, der modtages fra kortnetværket og den udstedende bank.

Når en transaktion er foretaget, modtager modtageren en autorisationsanmodning og videresender derefter disse oplysninger til den udstedende bank til godkendelse. Når betalingen er godkendt, deponeres den på den handlende bankkonto. Hvis det afvises, tilbageføres betalingen til klientens konto, og der deponeres intet beløb på købmandens konto.

Køberen tager også risikoen for den behandlede transaktion. Indløseren skal håndtere forskellige betalingsbehandlingsrisici, der kan påvirke elektroniske betalinger. Nogle af risiciene inkluderer tilbageførsler på kort, tilbageførsel af kort og refusion af kort.

En tilbageførsel opstår, når der er en tvist mellem købmanden og kortindehaveren, fordi varerne eller tjenesterne Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres til erhvervelse, opmærksomhed eller forbrug, mens en tjeneste er en immateriel vare, som stammer fra blev ikke modtaget, varer modtaget var defekte, eller der opstår andre problemer, der sætter spørgsmålstegn ved transaktionens gyldighed. Tilbageførslen initieres af kortholderen gennem den udstedende bank.

En kortomlægning sker, når købmanden annullerer en tidligere godkendt transaktion, før der er foretaget afregninger. En kortrefusion opstår, når købmanden frivilligt returnerer pengene til kortindehaveren af ​​forskellige årsager.

Erhverver vs. udsteder

Den overtagende er den bank eller finansielle institution, der administrerer købmandens bankkonto. Kontrakten indgået af den overtagende virksomhed og forhandleren giver sidstnævnte mulighed for at acceptere kredit- og betalingskorttransaktioner fra kortindehavere. Når en kortindehaver foretager en betaling til købmanden, sender købmanden en autorisationsanmodning til den overtagende, der derefter sender en anmodning om godkendelse til den specifikke udstedende bank.

Udstederen (også kendt som den udstedende bank) er den bank eller finansielle institution, der leverer kredit- og betalingskort til forbrugerne til brug ved elektroniske betalinger. Den udstedende bank udsteder kreditkort på vegne af kortnetværk som American Express, Visa og MasterCard. Udstederen yder en kredit til kortindehaveren og yder den økonomiske opbakning til de transaktioner, der udføres med kortet.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Erhvervet Erhvervet En erhvervet virksomhed er et selskab, en virksomhed eller et selskab, der giver en levedygtig kandidat til en fusion eller overtagelse. Køberen er det selskab, der køber et andet selskab. Processen med at erhverve målvirksomheden kan følge forskellige scenarier afhængigt af den overtagne ledelses holdning.
  • Finansiel formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser.
  • PayPal Holdings PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. er et af de største online betalingsselskaber, der giver parter mulighed for at foretage betalinger via online pengeoverførsler. Online betalingssystemet tilbyder elektroniske alternativer til traditionelle betalingsmetoder såsom postanvisning og checks. PayPal giver en platform til online-leverandører, auktionssider,
  • M&A Process Fusioner Acquisitions M&A Process Denne guide fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi anskaffelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), betydningen af ​​synergier og transaktionsomkostninger