Nettoinvesteringer - oversigt, komponenter og skatteimplikationer

Nettoinvestering (NII) er den samlede indkomst før skat, som en investor modtager på deres portefølje af investeringsaktiver. NII genereres fra udbytte, kapitalgevinster Kapitalgevinst En kapitalgevinst er en stigning i værdien af ​​et aktiv eller en investering som følge af prisforøgelsen af ​​aktivet eller investeringen. Med andre ord opstår gevinsten, når den aktuelle eller salgspris for et aktiv eller en investering overstiger dets købspris. eller lignende investeringsrelaterede afkast. Nedenfor er formlen for nettoinvestering.

Nettoinvestering

Nettoinvestering - komponenter

1. Investeringsafkast

Ved beregning af nettoinvesteringsindtægter på en investeringsportefølje Investeringsportefølje En investeringsportefølje er et sæt finansielle aktiver, der ejes af en investor, der kan omfatte obligationer, aktier, valutaer, likvide beholdninger og råvarer. Yderligere henviser det til en gruppe investeringer, som en investor bruger for at tjene overskud, samtidig med at det sikres, at kapital eller aktiver bevares. skal man først beregne det samlede investeringsafkast fra porteføljeaktiverne. Samlede investeringsafkast kan omfatte følgende:

  • Kapitalgevinster : Fortjeneste ved salg af aktier, obligationer eller andre aktiver.
  • Renter : Rentebetalinger fra beholdningsobligationer, opsparingskonti, indskudsbeviser og andre muligheder for udlån af penge.
  • Udbytte : Betalinger, der uddeles til aktionærerne i aktier - kan være i form af kontanter eller aktier.
  • Andet : Herunder afkast fra livrenter, royalties, husleje osv.

2. Investeringsudgifter

Efter beregning af afkast skal investeringsrelaterede udgifter tælles og trækkes fra investeringsafkast. Resultatet bliver netto investeringsindtægter. Investeringsomkostninger kan omfatte:

  • Transaktionsgebyrer : Meglerprovisioner, gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordele og afvejninger ved at investere i dem indlæse gebyrer, annuitetsudbetalingsgebyrer osv.
  • Marginrente : Renteomkostninger som følge af marginlån til køb eller salg af et værdipapir.
  • Løbende gebyrer : Investeringsrådgivergebyrer, årlige administrationsgebyrer for investeringsfonde, registrerede kontogebyrer, blandt andre.
  • Andet : Skatteregistreringsgebyrer, finansielle planlægningsgebyrer og yderligere gebyrer, der direkte kan henføres til investering.

Skatteimplikationer

Nettoinvesteringsindtægter kan beregnes for enkeltpersoner, trusts, godser og virksomheder, og de bruges til skatterapporteringsformål. Hvert land indfører forskellige skatteregler for hver enhed med nettoinvestering.

I USA er f.eks. Enkeltpersoner med investeringsindkomst underlagt netto investeringsskat (NIIT) beregnet som 3,8% på den mindste af:

  • NII, eller
  • Overskuddet af modificeret justeret bruttoindkomst over:
    • $ 250.000 for et ægtepar, der arkiverer i fællesskab
    • $ 250.000 for en kvalificerende enke / enkemand
    • $ 125.000 for en gift person, der arkiverer separat fra en ægtefælle
    • $ 200.000 for enhver anden sag

I tilfælde af en ejendom eller tillid beregnes NIIT som 3,8% på den mindste af:

  • Alle ikke-fordelte nettoinvesteringer, eller
  • Ethvert overskud af justeret bruttoindkomst over dollarbeløbstærsklen, som den højeste skatteklasse begynder for en ejendom eller tillid i et givet skatteår.

Investeringsindkomst vs. optjent indkomst

Mens investeringsindtægter genereres passivt gennem investeringsporteføljer, henviser lønnet indkomst til lønninger, der modtages under beskæftigelsen. Optjent indkomst kan komme fra fuldtidsarbejde, selvstændig beskæftigelse eller kontraktarbejde og er underlagt højere skattesatser end investeringsindtægter i de fleste lande. I USA kan arbejdsskatten for eksempel variere fra 10% -37% afhængigt af skatteklassen.

NII for investeringsselskaber

Investeringsselskaber eller dem, hvis primære forretning er investering og forvaltning af værdipapirer, udtrykker normalt nettoinvesteringsindtægter pr. Aktie. For at gøre det trækkes virksomhedens driftsomkostninger fra den samlede investeringsindkomst og divideres derefter med antallet af udestående aktier.

NII er et væsentligt tal for investorer i disse virksomheder, da det bestemmer mængden af ​​kapital, der er til rådighed for dem til udbetaling af udbytte.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til enhver persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst bruges som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode.
  • Regnskab for indkomstskatter Regnskab for indkomstskatter Indkomstskat og dens regnskab er et nøgleområde for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere.
  • Investeringsmetoder Investeringsmetoder Denne vejledning og oversigt over investeringsmetoder skitserer de vigtigste måder, som investorer prøver at tjene penge og styre risiko på kapitalmarkederne. En investering er ethvert aktiv eller instrument købt med den hensigt at sælge det til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kapitalgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte bringer indkomst (såsom lejeindtægter eller udbytte).
  • Udestående aktier Udestående aktier Udestående aktier repræsenterer antallet af et selskabs aktier, der handles på det sekundære marked og derfor er tilgængelige for investorer. Udestående aktier inkluderer alle begrænsede aktier, der holdes af selskabets officerer og insidere (ledende medarbejdere) samt kapitalandelen, der ejes af institutionelle investorer