Private REITs vs Offentligt handlede REITs - Oversigt, hvordan de fungerer

Artiklen nedenfor dækker private REITs vs børsnoterede REITs. Investeringer i fast ejendom (REIT) kan klassificeres i enten private eller offentlige, handlede eller ikke-handlede. REIT'er investerer specifikt i ejendomssektoren, og de leaser og samler lejeindtægter på de investerede ejendomme, der derefter uddeles til aktionærerne som udbytte Udbytte Et udbytte er en andel af overskuddet og tilbageholdt indtjening, som et selskab udbetaler til sine aktionærer. Når et selskab genererer et overskud og akkumulerer tilbageholdt indtjening, kan disse indtægter enten geninvesteres i virksomheden eller udbetales til aktionærerne som udbytte. .

Private REIT'er vs Offentligt handlede REITs

Begrebet REITs blev introduceret i 1960'erne med ændringen af ​​cigaretafgiftsforlængelsen. Ændringen tillod investorer at sprede deres porteføljer ved at investere i ejendomsporteføljer, der tjente indkomster fra forskellige typer ejendomme, såsom lejlighedskomplekser, hoteller, kontorlokaler, lagre, datacentre og sundhedsfaciliteter samt infrastruktur (såsom energirørledninger) og fiberkabler).

Hvad er private REITs, og hvordan fungerer de?

Private REIT'er, også kendt som private placeringsREIT'er, er REIT'er, der er undtaget fra registrering hos Securities and Exchange Commission (SEC) i henhold til regulativ D i Securities Act af 1933 1933 Securities Act 1933 Securities Act var den første store føderale værdipapirlov vedtaget efter aktiekursnedbruddet i 1929. Loven omtales også som sandheden i værdipapirloven, den føderale værdipapirlov eller 1933-loven. Det blev vedtaget den 27. maj 1933 under den store depression. ... loven havde til formål at rette op på nogle af de forkerte handlinger. Det betyder, at de ikke er reguleret af SEC, og at deres aktier ikke er noteret på offentlige værdipapirmarkeder såsom New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største værdipapirudveksling i verden,vært for 82% af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg. Her er andre karakteristika ved private REIT'er:

1. Tilgængelighed af oplysninger

Da private REIT'er ikke handles på aktiemarkederne, er der ringe eller ingen offentlige eller uafhængige resultatdata, som investorer kan bruge til at spore aktiekursen. De er heller ikke reguleret af Securities and Exchange Commission, og de er derfor ikke forpligtet til at indgive deres årsregnskab til det føderale agentur. Kun investorer, der har investeret i private REIT'er, kan få information om resultater fra interne kilder.

2. Hvem kan investere

Securities Act fra 1933 tillader private REITs at sælge værdipapirer til kvalificerede institutionelle investorer og akkrediterede investorer. Institutionelle investorer er organisationer, der investerer på vegne af deres medlemmer og antages at have mere specialiseret viden og derfor er i stand til at beskytte sig selv. De inkluderer pensionsfonde, hedgefonde, forsikringsselskaber, kapitalfonde osv.

På den anden side er akkrediterede investorer individuelle investorer, der er mindst $ 1 million værd (ekskl. Deres primære bopæl) eller har tjent en årlig indkomst på mere end $ 200.000 i løbet af de foregående to år.

3. Minimumsinvestering

Private REIT'er, der tilbydes til detailinvestorer, kræver en minimumsinvestering på mindst $ 10.000 til $ 100.000. Forudgående omkostningskrav kan dog variere fra virksomhed til virksomhed.

4. Likviditet

Private REIT'er handles ikke i børser med offentlig sikkerhed og er derfor ikke likvide. Hvis en investor ønsker at trække sig ud inden en likvidationsbegivenhed, skal de gennemgå indløsningsprogrammer for aktier, som enten er begrænsede, ikke-eksisterende eller kan ændres. De adskiller sig fra offentlige REIT'er, som let kan købes og sælges, da de handles på en børs for offentlig sikkerhed.

Hvad er offentligt handlede genstande, og hvordan fungerer de?

Børsnoterede REIT'er reguleres af SEC, og de handles i de største sikkerhedsbørser. Individuelle investorer kan købe og sælge aktier i børsnoterede REIT'er på den offentlige værdipapirudveksling såsom NYSE. Børsnoterede REIT'er har følgende egenskaber:

1. Tilgængelighed af oplysninger

Da børsnoterede REIT'er handles på børser, er der let adgang til ydeevneoplysninger om aktierne i en offentlig REIT. Oplysningerne leveres af det firma, der ejer og handler REIT'erne, samt uafhængige firmaer, der aktivt analyserer REITs. REITs er også registreret og reguleret af SEC, som kræver, at de indsender deres reviderede årsregnskab til det regulerende organ. Interesserede investorer kan derefter få adgang til oplysningerne på SEC-webstedet.

2. Hvem kan investere

Individuelle og institutionelle investorer kan købe og sælge aktier i et børsnoteret REIT med en minimumsinvestering på en aktie og den aktuelle aktiekurs. Når man køber gennem mæglere, opkræves investorer et forudgående gebyr, og gebyret vil være det samme som de ville betale i enhver anden offentlig REIT.

3. Minimumsinvestering

Minimumsinvesteringen for et børsnoteret REIT er ret beskeden. Imidlertid kan den oprindelige investering variere fra virksomhed til virksomhed.

4. Likviditet

Investorer kan let købe og sælge aktier i et børsnoteret REIT til en relativt lav pris, da REITs handles på de største værdipapirudvekslinger. Aktionærer kan let komme ind og forlade markedet uden besvær sammenlignet med private REIT'er, som er mindre likvide.

Resumé af private vs offentligt handlede REIT'er

Private REIT'erOffentligt handlede REITs
Tilgængelighed af oplysningerLidt til ingen offentlige eller uafhængige præstationsdata tilgængeligeReviderede årsregnskaber indgivet til SEC
Hvem kan investereKvalificerede institutionelle investorer og akkrediterede investorerEnhver enkeltperson eller institutionel investor
Minimum investeringMindst $ 10.000 til $ 100.000Afhænger normalt $ 1.000 til ca. $ 2.500 pr. Aktie
LikviditetIllikvidLikvid (aktier kan let købes og sælges)

Beslutningen om at investere i en privat REIT eller børsnoteret REIT afhænger af investorens mål og risikotolerance. For eksempel vil en investor, der er på udkig efter en mere likvid investering, gå til en børsnoteret REIT, da de kan købe og sælge sine aktier med relativ lethed i værdipapirudvekslingen.

Men hvis investorens mål er at investere i et REIT, der ikke påvirkes af aktiemarkedets volatilitet, ville private REIT'er være et foretrukket valg.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Absorptionsrate Absorptionsrate Absorptionsrate, et udtryk, der almindeligvis bruges i fast ejendom, er den hastighed, hvormed boliger sælger i et område over en tidsperiode. En absorptionshastighed større end 20% er
  • Aktivklasse Aktivklasse En aktivklasse er en gruppe af lignende investeringskøretøjer. Forskellige klasser eller typer af investeringsaktiver - såsom investeringer med fast indkomst - grupperes sammen baseret på en lignende finansiel struktur. De handles typisk på de samme finansielle markeder og er underlagt de samme regler og regler.
  • Cap Rate (REIT) Cap Rate (REIT) Cap rate er en finansiel måling, der bruges af ejendomsinvestorer til at analysere ejendomsinvesteringer og bestemme deres potentielle afkast baseret på
  • Beboelses ejendomme REITs Beboelses ejendomme REITs Boligejendomme REITs er REIT'er, der ejer og administrerer boligenheder til udlejning til lejere. Boliger REIT kan kategoriseres i enten enfamilie- eller flerfamiliestrukturer, der er tilgængelige til erhverv til ikke-erhvervsmæssige formål. De kan omfatte ejerlejligheder, sommerhuse, studenterboliger