NCREIF - Oversigt, medlemskab, attributter for inklusion

NCREIF er et akronym for N nelle C ÅDET af R eal E state I nvestment F iduciaries, og den fungerer som en non-profit enhed. Hovedformålet med NCREIF er at informere berørte parter om ejendomssektorens faktiske resultater, så de kan bruge oplysningerne til at træffe informerede beslutninger. Foreningen udfører sin rolle ved at indsamle relevante data, analysere dataene og derefter præsentere dem i relevante former for målgruppen.

NCREIF

NCREIF forsøger at informere ejendomsinvestorer om risikoen for afkast på markedet såvel som de aktuelle tendenser, som investorer bør være opmærksomme på. Det forbedrer også gennemsigtigheden i ejendomsbranchen gennem de forskellige statistiske data, den frigiver på markedet. For eksempel hjælper ejendomsindekset og anden statistisk analyse offentliggjort af foreningen investorer med at forstå operationerne i ejendomsinvesteringsbranchen Real Estate Investment Trust (REIT) En ejendomsinvesteringstrust (REIT) er en investeringsfond eller sikkerhed, der investerer i indkomst -genererende ejendomsejendomme. Fonden drives og ejes af et selskab med aktionærer, der bidrager med penge til at investere i kommercielle ejendomme, såsom kontor- og lejlighedsbygninger, pakhuse, hospitaler, indkøbscentre, studenterboliger,hoteller, mens man identificerer svagheder og muligheder, som investorer kan udnytte.

Resumé

  • NCREIF fører tilsyn med indsamling, formidling og validering af rapporter om resultaterne af markedet for fast ejendom.
  • Institutionelle investorer stoler på NCREIF til en rettidig analyse af risikoen for afkast på markedet til enhver tid.
  • NCREIF offentliggør kvartalsvis ejendomsindekset og anden inferentiel statistik.

NCREIF-medlemskab

NCREIF består af ca. 215 medlemmer, hovedsagelig institutioner og akademiske grupper. Foreningen er kategoriseret i tre klasser af medlemmer. Den første gruppe består af data, der bidrager med medlemmer , som består af institutionelle investeringsforvaltere Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en porteføljestyringsproces i seks trin. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det mål at nå deres kunders investeringsmål. der fører tilsyn med ejendomsinvesteringer med en markedsværdi på over $ 50 millioner.

Den anden kategori omfatter medlemmer af professionel praksis som pensionskonsulenter, informationsmæglere og taksatorer. Den anden gruppe er stærkt involveret i forskellige områder af ejendomsbranchen, selvom de muligvis ikke ejer nogen aktiver under forvaltning. Den sidste kategori består af akademiske gruppemedlemmer, der spiller en betydelig forskningsrolle i ejendomsbranchen.

NCREIF-medlemmerne skal operere inden for de fastsatte regler og forskrifter, der leveres af enheden. For eksempel skal hver kategori af medlemmer udføre deres tildelte roller inden for de fastsatte perioder, hvis manglende resultat medfører, at deres medlemskab tilbagekaldes.

For eksempel, hvis et medlem tilmelder sig som en datakontaktør, skal de indsende de relevante data i hvert kvartal. Manglende overholdelse fører til opsigelse af deres medlemskab. NCREIF forbyder også medlemmer at deltage i mere end en af ​​de tre kategorier eller skifte medlemskab til en anden kategori.

NCREIF Property Index (NPI)

NCREIF Ejendomsindeks måler udførelsen af ​​ejendomsinvesteringer kvartalsvis og vurderer afkastet på markedet. NPI dækker ejendomme, der erhverves i stedet for institutionelle investorer, der er fritaget for skatter i forvaltningsmiljøet. NPI bruger de nuværende ejendomsværdier på markedet i modsætning til at bruge de oprindelige omkostninger til udvikling af ejendommen.

De egenskaber, der anvendes i NPI, formodes at blive vurderet så ofte som hver tredje måned. Evalueringsvurdering En vurdering er grundlæggende en måde at gennemføre en upartisk analyse eller evaluering af et aktiv, en virksomhed eller organisation eller at evaluere en præstation i forhold til et givet sæt standarder eller kriterier. Udført af en kvalificeret takstmand foretages en vurdering normalt, når en ejendom eller et aktiv skal sælges, og dets værdi skal bestemmes, kan foretages internt eller eksternt, men skal gennemgå en ekstern vurdering mindst en gang hvert tredje år.

NPI-inkluderingsattributter

For at en ejendom skal medtages i en NPI, skal den opfylde kravene til udformning.

Ejendomme, der allerede er i drift, skal være mindst over 60% belægningsgrad, når de deltager i NPI. De ejendomstyper, der er tilladt i NPI, er hoteller, kontorbygninger, industrielle ejendomme, lejligheder og andre ejendomme til detailbrug. Tilladte ejendomme kan være helejet eller endda fælles ejendom. Afkast på investering skal rapporteres uden gearing.

Validering af indeksdata

NCREIF følger en datavalideringsprocedure, der består af tre trin. Processen er hurtig for at sikre, at eventuelle fejl i datafsendelse noteres og følgelig korrigeres. Indsendelsesprocessen udføres af specialiseret software, der er udviklet specielt til øvelsen. Softwaren kører test på dataene for at lokalisere eventuelle uoverensstemmelser i overensstemmelse med de indstillede standarder.

Fejl skal rettes inden de endelige indsendelser. Advarsler fra systemet fremhæver eventuelle afvigelser fra sædvanlige normer. Pludselige ændringer i værdien af ​​en ejendom fra en periode til den næste er en outlier, og systemet vil således udsende en advarsel om en sådan forekomst.

NCREIF gennemfører også sin egen form for validering efter den endelige indsendelse for at udstryge iøjnefaldende uregelmæssigheder. Valideringen er en totrins proces. Det første trin gentager de tests, der er udført af bidragyderne af dataene, mens det andet trin er sammenligningen af ​​en bidragendes resultat med resultaterne fra andre bidragydere.

Indeksovervågningsudvalget (IOC)

Index Oversight Committee (IOC) har til opgave at opretholde integritet i bestyrelsen ved at anbefale ændringer, hvor det er nødvendigt. Den gennemgår også politikker og kvartalsvise indekser for at opretholde de højeste niveauer af gennemsigtighed. Udvalget kan også sanktionere bestyrelsen for uoverensstemmelser, herunder for tidlig rapportering af de krævede rapporter.

IOC består af fem topforskere, der har tilstrækkelig forståelse af medlemsfirmaernes databaser. Forskerne har en dyb forståelse af de fremherskende markedstendenser, indekser og deres metoder. IOC tager altid en afstemning for at vedtage politikker, anbefale direktørers ændringer eller frigive indekser. Flertalsafstemningen vinder; dermed det ulige antal medlemmer.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kommerciel ejendomsmægler Kommerciel ejendomsmægler En kommerciel ejendomsmægler er en mellemmand mellem sælgere og købere af erhvervsejendomme, der hjælper klienter med at sælge, lease eller købe erhvervsejendom. En kommerciel ejendomsmægler har friheden til at arbejde enten som en uafhængig agent eller som medlem af et kommercielt ejendomsmæglerfirma.
  • Grundlaget for finansiel modellering af fast ejendom Grundlaget for finansiel modellering af fast ejendom Lær grundlaget for økonomisk modellering af fast ejendom i denne introduktionsvejledning til opbygning af en økonomisk model til et ejendomsudviklingsprojekt.
  • Real Estate Joint Venture Real Estate Joint Venture En ejendoms joint venture (JV) spiller en afgørende rolle i udviklingen og finansieringen af ​​de fleste store ejendomsprojekter. Et joint venture er en ordning
  • Ejendomsmægler En ejendomsmægler er en ejendomsmægler, der officielt er registreret som medlem af National Association of Realtors (NAR). NAR er en nordamerikansk brancheorganisation for fagfolk, der arbejder i ejendomsbranchen.