Inflationsberegner - Download gratis Excel-skabelon

Denne inflationsberegner hjælper dig med at finde ud af, hvor meget dine penge vil være værd efter en periode som følge af inflation. Inflation Inflation er et økonomisk begreb, der refererer til stigninger i varenes prisniveau over en bestemt periode. Stigningen i prisniveauet betyder, at valutaen i en given økonomi mister købekraft (dvs. mindre kan købes med det samme beløb). - stigningen i varenes prisniveau over tid.

Tjek eksemplet på inflationskalkulator nedenfor:

Inflationsberegner

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Beregning af inflationsrater

Inflation er et økonomisk begreb, der hører til, hvordan varepriserne stiger over en periode. Inflationsrater beregnes typisk ved at observere ændringer i prisindekser. Normalt ændrer forbrugerprisindekset (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) er et mål for det samlede prisniveau i en økonomi. CPI består af et bundt af almindeligt købte varer og tjenester. CPI måler ændringer i købekraften i et lands valuta og prisniveauet for en kurv med varer og tjenester. bruges som grundlag for inflation. Overvej følgende eksempel, CPI for land A var 210 ved udgangen af ​​2017 (basisår). Ved udgangen af ​​2018 var CPI 220. Ved at beregne procentændringen kan vi se inflationen over denne tidsperiode:

Inflationseksempel

Når inflationen er beregnet, kan du indtaste den i Finance inflationsberegner for at se dens indvirkning på værdien af ​​penge over tid.

Effekt af inflation

Den samlede stigning i prisniveauet betyder, at penge i den økonomi mister købekraft Købekraftparitet Begrebet købekraftsparitet (OPP) bruges til at foretage multilaterale sammenligninger mellem de forskellige landes nationale indkomst og levestandard. Købekraft måles ved prisen på en bestemt kurv med varer og tjenester. Paritet mellem to lande indebærer således, at en valutaenhed i et land vil købe. Med andre ord, at have $ 100 i dag er mere værd end at have $ 100 på 10 år på grund af naturlige inflationseffekter.

Vi kan se eksemplet på inflationskalkulatoren ovenfor for et eksempel. I forhåndsvisningen er den antagne inflation 2,5%. Det betyder, at det generelle prisniveau for varer i økonomien hvert år stiger med 2,5%. Derfor skal dine penge holde op og stige med mindst 2,5% for at forblive lig med økonomien. Således, hvis du sammenlignede $ 2.000,00 i 2010, ville det stige med 2,5% hvert år i 9 år for at nå $ 2.497,73 i 2019.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.
  • Finance Template Marketplace NY Template Marketplace Finance har skabt en ny platform med skræddersyede forretningsskabeloner til finansielle analytikere over hele verden. Tjek Finance Marketplace og tag din