Hvordan man tænker som en erhvervsdrivende - vindende tankegang hos en mesterhandler

At være erhvervsdrivende handler ikke kun om at formulere bedre strategier og udføre mere omfattende analyser, men det handler også om at udvikle en vindende tankegang. Ifølge mange undersøgelser af forhandlere, hvad der adskiller en vindende erhvervsdrivende fra en tabende:

  • Det er IKKE, at vindende handlende formulerer bedre handelsstrategier
  • Det er IKKE, at vindende handlende er klogere
  • Det er IKKE, at vindende handlende gør bedre markedsanalyse Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere, og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.

Hvad der adskiller en vindende erhvervsdrivende fra en tabende erhvervsdrivende er deres psykologiske tankegang .

Mindset of a Master Trader - Hvad handlende har brug for at vide

De fleste forhandlere, når de først begynder at handle fejlagtigt, tror, ​​at alt hvad de skal gøre er at finde en god handelsstrategi. Teknisk analyse - en begyndervejledning Teknisk analyse er en form for værdiansættelse af investeringer, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. Derefter er alt, hvad de skal gøre, at komme til handelsmarkedet hver dag, tilslutte deres fantastiske handelsstrategi, og markedet begynder lige med det samme at pumpe penge ind på deres konto.

Desværre, som enhver af os, der nogensinde har handlet, har lært, er det ikke så let. Der er masser af handlende, der bruger intelligente, veldesignede handelsstrategier og -systemer, der stadig regelmæssigt taber penge i stedet for at tjene penge.

De få handlende, der konsekvent vinder spillet, er dem, der har udviklet den passende psykologiske tankegang, der gør dem i stand til at være ensartede vindere. Der er visse overbevisninger, holdninger og psykologiske egenskaber, der er vigtige for at erobre handelens verden.

Holdning til markederne og om dig selv

Holdninger og overbevisninger om markedet inkluderer ting som at tro, at markedet er rigget mod dig. Sådan negativ - og fejlagtig - overbevisning kan have en betydelig indflydelse på din evne til at handle med succes. Hvis du ser på markedet som værende ude efter at hente dig, ser du ikke det ordentligt i overensstemmelse med virkeligheden, og derfor kan du ikke håbe på at være i stand til objektivt at evaluere markedsmuligheder. Markedet er helt neutralt - det er ligeglad med, om du tjener penge eller taber penge.

Vores tro på os selv er kritiske elementer i handelspsykologi. Et personligt kendetegn, som næsten alle vindende handlende deler, er selvtillid. Vindende handlende har en fast, grundlæggende tro på deres evne til at VÆRE vindende handlende - en tro, der ikke alvorligt ryster af nogle få eller endog flere, der mister handler.

I modsætning hertil har mange tabte handlende alvorlig, nagende selvtillid. Desværre, hvis du ser dig selv som en tabende erhvervsdrivende, forbandet med uheld eller hvad som helst, har denne tro en tendens til at blive en selvopfyldende profeti. Handlende, der tvivler på deres evner, tøver ofte med at trykke på knappen og indlede handler og derved ofte går glip af gode handelsmuligheder. De har også en tendens til at afskære overskuddet, alt for bange for, at markedet når som helst vender mod dem.

Vindende handlende har en sund respekt for det faktum, at selv deres bedste markedsanalyse undertiden måske ikke stemmer overens med fremtidige prisbevægelser. Ikke desto mindre har de en generel tillid til deres evne som handlende - en tillid, der gør det let for dem at starte handler, når der opstår en ægte mulighed.

Nøglekarakteristika for en vindende erhvervsdrivende

Psykologisk deler de allerbedste af handlende de samme nøgleegenskaber, herunder følgende:

  • De er alle fortrolige med at tage risici. Mennesker med meget lav risikotolerance. Risikovillig definition En person, der er risikovillig, har karakteristika eller træk ved at foretrække at undgå tab frem for at opnå gevinst. Denne egenskab er normalt knyttet til investorer eller markedsdeltagere, der foretrækker investeringer med lavere afkast og relativt kendte risici frem for investeringer med potentielt højere afkast, men også med højere usikkerhed og større risiko. , som ikke kan acceptere at miste handler, er ikke skåret ud for at være vindende tradere, da tab af handler simpelthen er en del af spillet. Vindende handlende er i stand til følelsesmæssigt at acceptere den usikkerhed, der er forbundet med handel. Handel er ikke som at investere dine penge på en opsparingskonto med et garanteret afkast.
  • De er i stand til hurtigt at tilpasse sig skiftende markedsforhold. De bliver ikke forelsket i og "gifter sig" med deres analyse af et marked. Hvis prishandling indikerer, at de har brug for at ændre deres syn på sandsynlige fremtidige prisbevægelser, gør de det uden tøven.
  • De er disciplinerede i deres handel og kan se markedet objektivt , uanset hvordan den aktuelle markedshandling påvirker deres kontosaldo.
  • De giver ikke efter for at være alt for begejstrede for at vinde handler eller alt for fortvivlede over at miste handler. Vindende handlende kontrollerer deres følelser i stedet for at lade deres følelser kontrollere dem.
  • De gør den nødvendige indsats og tager de nødvendige skridt for at være selvdisciplinerede handlende, der opererer med strenge penge- og risikostyringsregler. Vindende handlende er ikke hensynsløse spillere. De beregner omhyggeligt potentiel risiko mod potentiel belønning, inden de går ind i en handel.

En af de vigtigste psykologiske egenskaber ved at vinde handlende er evnen til at acceptere (1) risiko og (2) det faktum, at du meget vel kan tage fejl oftere, end du har ret i at indlede handler. Vindende handlende forstår, at handelsledelse faktisk er en vigtigere færdighed end markedsanalyse . Hvad der bestemmer overskud og tab, handler ofte ikke så meget om, hvordan eller hvornår du går ind i en handel, men meget mere om, hvordan du styrer en handel, når du først er i den.

Forståelse af hvordan handel fungerer

Vindende handlende kender forskellen mellem en "dårlig handel" og en handel, der mister penge. Dette er et kritisk punkt at forstå. Bare fordi du ender med at tabe penge på en handel, betyder det ikke, at det var en dårlig handel - det betyder bare, at det var en tabt handel. Hvad der gør en handel til en god handel, er ikke, om den vinder eller taber - en handel er en god handel, så længe den giver større potentiel belønning end risiko, og oddsene eller sandsynlighederne for, at den bliver vellykket, er til din fordel, uanset hvordan den viser sig. Hvis du handler med gode grunde og administrerer handlen godt, når du er i den, er det en god handel, selvom du ender med at blive stoppet for et tab. (Omvendt, selvom en handel tilfældigvis tjener penge, hvis den ikke blev igangsat af gode grunde og med et gunstigt risiko / belønningsforhold,så er det en dårlig handel, selvom det måske er tilfældet at vise sig rentabelt).

Vindende handlende opererer med den forudsætning, at hvis de fortsætter med at foretage "gode handler" som defineret ovenfor, at de i sidste ende vil være rentable generelt. At miste handlende identificerer forkert enhver handel, der taber penge som en "dårlig handel", og enhver handel, der tjener penge som en "god handel", uanset om der var et rimeligt grundlag for at handle - og det fører til dårlig, tabt handel i i det lange løb. Evaluering af handler udelukkende på baggrund af, om de tilfældigvis vinder eller taber, gør ikke andet end at se på tilfældige belønninger svarende til at spille en spilleautomat.

Den op og ned mentale holdning hos en vindende erhvervsdrivende

En grund til at tabe er så almindelig blandt handlende er, at mange holdninger og principper, der tjener os godt i livet, slet ikke fungerer godt i erhvervets handel. Uvidende om dette faktum mangler de fleste handlende en grundlæggende forståelse af, hvad handel handler om.

I vores almindelige daglige liv læres vi at undgå risikable situationer. Men handel handler kun om at tage risici.

Handel er en iboende risikofyldt indsats.

Vindende handlende, der virkelig accepterer risikoen for handel, har evnen til at gå ind i en handelsmulighed uden tøven og lige så let lukke en handel, når den ikke fungerer. De er ikke belastet med den følelsesmæssige smerte, der får dem til at miste deres fokus eller selvtillid som følge af, at en handel ikke fungerer.

Handlende, der ikke har lært denne holdning til handel, drives af følelsesmæssige reaktioner på at vinde eller miste handler og har ikke rigtig accepteret det faktum, at handel er en risikofyldt virksomhed. Fordi de ikke handler i harmoni med virkeligheden, træffer de ikke de bedst mulige handelsbeslutninger.

At engagere sig i handel - og have succes med det - stiller en enorm efterspørgsel på os, nemlig kravet om, at vi opretholder tillid, mens vi håndterer den løbende usikkerhed om handel på markederne.

I erhvervet med handel er det et af nøgleelementerne til succes at stå over for sandheden om, hvad vi er involveret i.

Vaner med at vinde en erhvervsdrivende

Vindende handlende gennemgår og evaluerer regelmæssigt deres handelspræstationer . De forstår, at handel er en færdighed, der kun beherskes gennem streng praksis over tid.

Vindende handlende er fleksible . De investeres ikke ego i deres handler. De er i stand til altid at se markedet objektivt og let afvise handelsideer, der ikke fungerer.

Vindende handlende tøver ikke med at risikere penge, når de ser en ægte profitmulighed baseret på deres markedsanalyse og handelsstrategi. Dog risikerer de ikke penge hensynsløst. De er altid opmærksomme på muligheden for at tage fejl, og de praktiserer streng risikostyring ved at sætte små grænser for deres tab.

Vaner hos en erhvervsdrivende

At forstå, at markedet ikke kan forudsiges

Vindende handlende er opmærksomme på og accepterer det faktum, at markedet i sidste ende er uforudsigeligt, at der ikke er nogen sikker markedsanalyseteknik eller -strategi, der ufejlbarligt kan forudsige prisbevægelser. Fordi de er meget opmærksomme på dette faktum, holder de nøje øje med tegn på, at deres analyse er forkert, og hvis de ser sådanne tegn, justerer de hurtigt deres handelsposition.

I modsætning hertil har tabte handlende, når de først har handlet, kun tendens til at se efter markedshandlinger, der bekræfter, at de har ret, og minimere eller rationalisere enhver markedshandling, der synes at være i modstrid med deres analyse. Således ender de ofte med at miste handler for længe og tage unødigt store tab.

En handelsmands frihed og disciplin

Handel er dybest set uden grænser, markedet er et helt frit miljø. Du er fri til at købe eller sælge, gå ind eller ud på ethvert tidspunkt. Der er stort set ingen regler, der kræver, at du hverken åbner eller lukker en handel til en given pris eller et tidspunkt. På trods af at en af ​​de primære attraktioner ved handel er den fulde frihed til at træffe vores egne beslutninger - til grundlæggende at gøre hvad vi vil, når som helst vi vil - er den eneste måde at konsekvent lykkes med at handle på selv at pålægge et sæt regler til styre vores handel og praktisere streng disciplin i at følge disse regler.

Hvad er problemet? Problemet er, at vi alle instinktivt elsker at have friheden til at gøre hvad vi vil og hader at have nogen regler og begrænsninger på os, selv de af vores egen skabelse.

Selvdisciplin er afgørende for at vinde handel . Desværre er selvdisciplin typisk den sværeste disciplin at komme forbi. De fleste af os gør et bedre stykke arbejde med at overholde de regler, der pålægges os uden for os selv, f.eks. Et "Ingen parkering" -skilt, end vi gør for at overholde de regler, vi skaber for os selv. Vores holdning har tendens til at være en mere af: ”Nå, jeg lavede reglen, så jeg er fri til at bryde den”. Selvom det er teknisk sandt, men det er ikke en holdning, der tjener dig godt i handel.

Løsningen er inden for dig selv

At miste handlende fejlagtigt mener, at mestring af selve markedet er nøglen til at vinde. De klarer ikke den virkelighed, at markedet ikke kan mestres. Du kan ikke kontrollere markedet.

Hvad du kan kontrollere er dig selv, og hvad du gør i forhold til markedets handlinger. Vindende handlende indser denne kendsgerning og lægger større indsats i at mestre sig selv og deres handelshandlinger end de lægger på at forsøge at mestre markedsanalyse. Det er ikke, at markedsanalyse ikke er nyttigt. Det er bare, at mængden af ​​tilgængelig information, der er til rådighed, såvel som antallet af forskellige tekniske eller grundlæggende indikatorer er næsten uendelig. Plus, hvad der er vigtigt på et tidspunkt kan være fuldstændig ubetydeligt på et andet tidspunkt.

Det er bare alt for meget information at sortere og i sidste ende umuligt at håndtere perfekt. En erhvervsdrivendes tid bruges bedre på at mestre sig selv og deres handelsfærdigheder.

Lær mere om “Turtle Trading”

Hvis du vil lære mere om, hvad der kræves for at være en mesterhandler, skal du tjekke //www.turtletrader.com/rules/ for at lære om Turtle Trading-regler og filosofi.

Resumé af at være en vindende erhvervsdrivende

Handel er et vanskeligt spil at mestre. Meget få mennesker bliver meget succesrige med det. Det er dog muligt for stort set alle at blive en mesterhandler, så længe de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

At opnå den rette psykologiske tankegang for at vinde handel kræver streng selvundersøgelse og selvdisciplin. Du skal lære at dyrke gode handelsvaner, fordi de ikke er ting, der kommer naturligt for de fleste mennesker. At foretage de nødvendige ændringer i dig selv, der giver dig mulighed for at blive en konsekvent rentabel erhvervsdrivende, vil mere end sandsynligt påvirke, hvor godt du håndterer livet generelt, ikke kun hvor godt du handler med handel.

Bundlinje: Forpligt dig til at blive en vindende forhandler, og det vil gøre det muligt for dig at blive en vindende forhandler. Du kan gøre det - men det er op til dig , ikke markedet, at lægge penge i lommen.

Yderligere ressourcer for handlende

  • Typer af markeder - Forhandlere, mæglere og børser Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledning
  • Forex Trading - Sådan handler du Forex Market Forex Trading - Sådan handler du Forex Market Forex trading giver brugerne mulighed for at udnytte stigning og afskrivning af forskellige valutaer. Forex handel indebærer køb og salg af valutapar baseret på hver valutas relative værdi i forhold til den anden valuta, der udgør parret.
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer
  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.