Implicit volatilitet - oversigt, anvendelser i handel, faktorer

Implicit volatilitet (IV) bruger prisen på en option til at beregne, hvad markedet siger om den fremtidige volatilitet for optionens underliggende aktie. IV er en af ​​seks faktorer, der bruges i prisfastsættelsesmodeller for optioner. Prisfastsættelsesmodeller Optionprissætningsmodeller er matematiske modeller, der bruger bestemte variabler til at beregne den teoretiske værdi af en option. Den teoretiske værdi af en; det kan dog ikke beregnes, medmindre de resterende fem faktorer allerede er kendt. I sidste ende er implicit volatilitet vigtig, fordi den fungerer som en slags alternativ måling for den faktiske værdi af optionen. Optionspræmien er højere, når IV er højere.

Implicit volatilitet

Med volatilitet er handelsvolumen kritisk. Handelsvolumen for optioner er typisk højest for ATM-optionskontrakter; således bruges de generelt til at beregne IV. Når prisen på ATM-optionerne er blevet bestemt, kan en prisfastsættelsesmodel bruges til at bestemme IV. Implicit volatilitet rapporteres generelt som en procentdel med standardafvigelser Standardafvigelse Fra et statistisk synspunkt er standardafvigelsen for et datasæt et mål for størrelsen af ​​afvigelser mellem værdierne for observationer indeholdt over en periode.

Resumé:

  • Impliceret volatilitet (IV) er en måling, der bruges til at forudsige, hvad markedet mener om de fremtidige kursbevægelser for en options underliggende aktie.
  • IV er nyttigt, fordi det tilbyder handlende et generelt udvalg af priser, som en sikkerhed forventes at svinge mellem og hjælper med at indikere gode ind- og udgangspunkter.
  • IV påvirkes af en række faktorer, hvor den mest betydningsfulde er udbud og efterspørgsel og tidsværdi.

Brug af implicit volatilitet som et handelsværktøj

Det er vigtigt at forstå, at for investorer er implicit volatilitet vigtigt, fordi det giver indsigt i, hvad markedet synes om en akties kursbevægelse - om bevægelserne vil være store, moderate eller små. IV forudsiger dog ikke retningen, hvor bevægelserne vil forekomme.

Implicit volatilitet adskiller sig fra historisk volatilitet (HV), idet historisk volatilitet, som sidstnævntes navn antyder, giver indsigt i fremtidige bevægelser udelukkende baseret på tidligere bevægelser. Mens HV er nyttigt, finder forhandlere typisk IV mere nyttigt, fordi det tager hensyn til tidligere bevægelser og alle markedsforventninger.

En erhvervsdrivende kan bruge IV til at beregne et forventet interval for en option gennem hele sin levetid. Det påpeger de forventede højder og nedture for optionens underliggende aktie og indikerer potentielt gode ind- og udgangspunkter for den erhvervsdrivende. I sidste ende vil IV afsløre, om markedet er enig med en forhandlers spekulationer og hjælpe ham med at beslutte, hvor risikabel en handel er, og om belønningen er værd at investere.

Hvad påvirker implicit volatilitet

Implicit volatilitet påvirkes af mange af de samme faktorer, som påvirker det generelle marked. To af de primære faktorer, der påvirker IV, er udbud og efterspørgsel Udbud og efterspørgsel Lovene om udbud og efterspørgsel er mikroøkonomiske begreber, der siger, at på effektive markeder er den leverede mængde af en vare og den krævede mængde af den vare lig med hinanden. Prisen på det gode bestemmes også af det punkt, hvor udbud og efterspørgsel er lig med hinanden. . Priserne stiger typisk som reaktion på aktiver, der er i høj efterspørgsel. Priserne falder også typisk, når aktiver ikke er som ønsket. IV stiger også med efterspørgslen, hvilket fører til en højere præmie, fordi optionen er blevet anset for at have større chance for at betale sig.

Når efterspørgslen er forsinket, har priser og IV tendens til at falde. Det betyder, at udbuddet af aktivet er sundt, men markedet søger det ikke så aggressivt. Når prisen og IV falder, betragtes optionen mere som en risiko, og derfor er præmien lavere.

Tidsværdi er den anden primære faktor, der påvirker IV. Tidsværdi er den tid, der er tilbage, før indstillingen når udløbsdatoen. En lav IV er tæt knyttet til optioner med korte udløbsperioder; optioner med længere udløbsperioder har tendens til at have højere IV. Hvorfor? Husk på, at IV angiver svingningen i bevægelse, men ikke retningen, jo længere tid inden udløb, jo længere har bestanden brug for at bevæge sig enten ind eller ud af den erhvervsdrivendes favør, hvilket gør det mere risikabelt, men tilbyder også større potentiale vise sig rentabel til sidst.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsportefølje i stedet for risikofrie aktiver.
  • Valgmuligheder Casestudie Casestudie - Long Call Denne casestudie viser de komplekse interaktioner mellem optioner. Både salgs- og opkaldsindstillinger har forskellige udbetalinger. For at studere den komplekse karakter og interaktioner mellem optioner og det underliggende aktiv præsenterer vi en option case study.
  • Rullende LEAP-optioner Rullende LEAP-optioner Rullende LEAP-optioner henviser til at udvide handelsvarigheden for aktieoptioner til den næste handelsperiode. Investorers rollover-muligheder for at styre en vindende eller tabende position. I en tabende position forlænger de tiden til forhåbentlig at forhindre tab, før de lukker positionen.
  • VIX VIX Chicago Board Options Exchange (CBOE) oprettede VIX (CBOE Volatility Index) til måling af den 30-dages forventede volatilitet på det amerikanske aktiemarked, undertiden kaldet "frygtindeks". VIX er baseret på priserne på optioner på S&P 500-indekset