Hvor finder man amerikanske SEC-arkiver for offentlige virksomheder

Børsnoterede indenlandske og udenlandske virksomheder er forpligtet til at indsende SEC-arkivering Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S- 4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger. til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). De er tilgængelige i SECs EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer reguleringsdokumenter som årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. database,som er frit tilgængeligt for offentligheden. EDGAR-systemet (Electronic Data Gathering, Analysis and Retrieval) giver investorer mulighed for hurtigt at undersøge en virksomheds økonomiske og operationelle oplysninger.

For at bruge EDGAR-systemet effektivt skal du vide, hvilke informationskategorier der vises i de forskellige SEC-dokumenter og de søgemetoder, der fungerer bedst. For eksempel, hvis du leder efter oplysninger om nylige virksomhedsbegivenheder og udviklinger, skal du kontrollere disse oplysninger i SEC arkivering 8-K.

De fleste investorer bruger søgninger efter selskaber og andre. Når du er på denne side, skal du søge efter virksomhedsnavnet som registreret på SEC-arkivering i stedet for dets almindelige navn. For eksempel, når du søger efter IBM SEC-arkivering, skal du søge på "International Business Machines" i stedet for "IBM". I mangel af firmanavn kan du bruge den avancerede søgning til flere søgemuligheder. Under denne mulighed kan du finde arkiver efter filnummer, stat, land og branche kategori (SIC-kode).

Få adgang til søgefunktionen her -> //www.sec.gov/edgar/searchedgar/companysearch.html

EDGAR søgefunktion

Som et alternativ skal du bruge EDGAR-fuldtekstsøgning til at søge ved hjælp af et nøgleord eller en konceptuel søgeforespørgsel. Søgningen henter en liste over SEC-arkivering fra EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer reguleringsdokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. database baseret på nøgleordet eller søgeforespørgslen. Fuldtekstsøgningen har en avanceret søgemulighed, der kan filtrere resultaterne baseret på formtype, branche og dato.

SEC-søgeresultaterne vises som en liste over arkiver, startende fra de seneste. Resultaterne identificeres af SEC-formtyper. Hvis du leder efter specifikke oplysninger, skal du gennemgå de enkelte arkiver fra søgeresultaterne.

Foto af SECs EDGAR-database

SEC-arkivering

Begrænsninger i Edgar Database til SEC-arkivering

En af begrænsningerne ved EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer regulerende dokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. systemet er, at du ikke kan sammenligne afsløringer inden for specifikke lister, uanset om arkiveringerne er foretaget af det samme firma. Systemet giver heller ikke antallet af børsnoterede virksomheder eller det samlede antal udstedere på et bestemt marked. For hver søgeforespørgsel er der begrænsninger for antallet af resultater, der returneres.

Lær mere!

Tak, fordi du læste Finance's guide til, hvor du finder SEC-arkiver. For at lære mere, se følgende gratis finansressourcer:

  • SEC 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Det er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne
  • SEC MD&A Hvad er MD&A? Ledelsesdiskussioner og -analyse (MD&A) er et afsnit i årsrapporten eller SEC-arkivering 10-K, der giver et overblik over, hvordan virksomheden klarede sig i den forudgående periode, dens nuværende økonomiske tilstand og ledelsens fremtidige fremskrivninger.
  • Typer af SEC-arkiveringer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger.
  • Investeringsmetoder Investeringsmetoder Denne vejledning og oversigt over investeringsmetoder skitserer de vigtigste måder, som investorer prøver at tjene penge og styre risiko på kapitalmarkederne. En investering er ethvert aktiv eller instrument købt med den hensigt at sælge det til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kapitalgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte bringer indkomst (såsom lejeindtægter eller udbytte).