Vejledning til Hedge Fund - Oversigt over lønninger til Hedge Fund

Denne hedgefondslønningsvejledning dækker adskillige job i hedgefondssektoren og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. Et hedgefondfirma er involveret i forvaltningen af ​​investeringsfonde Fund of Funds (FOF) A Fund of Funds (FOF) er et investeringsmiddel, hvor en fonden investerer i en portefølje, der består af andele i andre fonde snarere. der er skabt for akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer for at maksimere afkastet, samtidig med at man fjerner risici, uanset hvad markedets status er.

Hedgefondsløn Guide guide tema

En hedgefond er et privat investeringspartnerskab mellem investorer og fondsforvalteren. I modsætning til gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordele og afvejninger ved at investere i dem, der er stærkt reguleret af Securities and Exchange Commission (SEC). Hedgefonde drives med ringe eller ingen regulering.

Vejledning til hedgefondsløn - Job i USA

Mange stræber efter at være en del af den hurtige og spændende hedgefondssektor. Kandidater med praktikophold eller erfaring med risikostyring, primær mæglervirksomhed eller administration af hedgefonde kan få adgang til karrieremuligheder i sektoren. Kapitalforvaltningsfirmaer og hedgefonde samt udlånsselskaber og forretningsbanker Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede forretningsbanker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter vedtagelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913, søger efter fagfolk, der også er eksperter i kreditanalyser Kreditrisiko Kreditrisiko er risikoen for tab, der kan opstå, hvis en part ikke overholder ved vilkårene og betingelserne i enhver finansiel kontrakt, hovedsageligt,,dataanalyse og risiko og overholdelse. Virksomheder foretrækker måske kandidater med relevante kvalifikationer såsom niveau 1-certificeret hedgefondsprofessionel.

Job i hedgefonde varierer, da virksomheder bruger forskellige strategier og instrumenter. Sådanne job omfatter hedgefondanalytiker, hedgefondrevisor, risikoanalytiker - hedgefond, associeret og direktør.

Hedge Fund lønguide i USA for 2018

Løn i hedgefondssektoren varierer afhængigt af års erfaring og position. Nedenstående tabel viser lønguiden for hedgefonde for kandidater med gennemsnitlig erfaring og færdigheder, der er nødvendige til jobbet. Tallene inkluderer ikke bonusser, incitamenter og andre former for yderligere kompensation. Fra hedgefondanalytiker til vice-tilstedeværelse kan rækkevidden være ret stor.

JobtitelGrundløn
Hedge Fund Accountant (1 til 3 år)$ 48.000
Hedge Fund Accountant (3 til 5 år)$ 62.250
Hedge Fund Accountant - Manager$ 75.000
Praktikant / sommeranalytiker$ 76.000
Analytiker$ 101.000
Associeret år 1$ 110.000
Ingeniør / kvant$ 134.000
Associeret år 2$ 136.000
Direktør149.000 $
Vicepræsident216.000 $

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's hedge fund lønguide. For at lære mere om hedgefonde, investeringspuljer og handelspraksis, og vi kan varmt anbefale disse ekstra gratis ressourcer:

  • 2 og 20 (Hedgefondsgebyrer) 2 og 20 (Hedgefondsgebyrer) 2 og 20 er en hedgefondskompensationsstruktur bestående af et administrationsgebyr og et resultatgebyr. 2% repræsenterer administrationsgebyret, der anvendes på de samlede aktiver under forvaltning. Der opkræves et resultatgebyr på 20% af det overskud, som hedgefonden genererer
  • Hedgefondstrategier Hedgefondstrategier En hedgefond er en investeringsfond oprettet af akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer med det formål at maksimere afkast og reducere eller eliminere risiko uanset markedets stigning eller tilbagegang. Hedgefondstrategier anvendes gennem private investeringspartnerskaber mellem en fondsforvalter og investorer
  • Private Equity vs Hedge Fund Private Equity vs Hedge Fund Sammenlign private equity vs hedgefond med hensyn til investorer, risiko, likviditet, tidshorisont, kompensationsstruktur, karriere og flere fordele og ulemper ved hver
  • Salg og handel Salg og handel Salg og handel (S&T) er en gruppe i en investeringsbank, der består af sælgere, der ringer til institutionelle investorer med ideer og muligheder, og handlende, der udfører ordrer og rådgiver klienter om at komme ind og afslutte finansielle positioner. Salg og handel er livsnerven, der skaber eller bryder et værdipapirfirma