Meddelelse til læserrapport - oversigt, komponenter, kvaliteter

Meddelelsen til læserrapporten er en samling af regnskaber ved hjælp af økonomiske data leveret af ledelsen. Rapporten er udarbejdet af en ekstern revisor CPA vs CFA® Når du overvejer en karriere inden for virksomhedsfinansiering eller kapitalmarkederne, vil du ofte høre folk spørge: "Skal jeg få en CPA eller CFA?" og "Hvilket er bedre?". I denne artikel skitserer vi lighederne og forskellene mellem CPA og CFA-betegnelser og forsøger at styre dig i den rigtige retning omkring, og det giver ikke sikkerhed for, at årsregnskabet er rigtigt.

Meddelelsen betyder, at det udarbejdede regnskab ikke er revideret eller gennemgået, og regnskabsføreren giver derfor ingen garanti for, at årsregnskabet er nøjagtigt. Rapporten giver dog tillid til visse brugere, såsom direktører og aktionærer i virksomheden.

Bemærkning til læserapporten

Målet med meddelelsen til læseren er at bruge de oplysninger, som ledelsen eller ejerne leverer, og udarbejde og præsentere regnskaber, der er korrekte og ikke vildledende efter ledelsens opfattelse.

De væsentligste årsregnskaber, der er udarbejdet i rapporten, inkluderer resultatopgørelse, balance, pengestrømsopgørelse og opgørelse over tilbageholdt indtjening Oversigt over tilbageholdt resultat Opgørelsen over tilbageholdt indtjening giver en oversigt over ændringer i en virksomheds tilbageholdte indtjening i en specifik regnskabscyklus . Den er struktureret som en ligning, således at den åbnes med den tilbageholdte indtjening i begyndelsen af ​​rapporteringsperioden, foretager justeringer for poster som nettoindkomst og udbytte. Hver side i meddelelsen til læserapporten skal indeholde en "meddelelse til læseren" -note øverst på siden for at angive rapportens anvendelighed. Det advarer brugere om, at rapporten muligvis ikke er passende til deres brug, da den er udarbejdet til et specifikt formål.

Nøglekomponenter i rapporten Meddelelse til læser

Følgende er nogle af de elementer, der er inkluderet i meddelelsen til læserrapporten:

1. Opgavens art

Rapporten angiver eksplicit arten af ​​det arbejde, som revisor skal udføre. Revisoren skal oplyse, at de udarbejdede regnskaber er udarbejdet på baggrund af de oplysninger, der gives af ledelsen eller ejerne af virksomheden, og at han / hun ikke har foretaget en revision eller gennemgang af erklæringerne. Det advarer brugere af regnskabet fra at fortolke rapporten som en tillidserklæring om rigtigheden af ​​årsregnskabet.

2. Omfangsbegrænsning

Rapporten afslører også omfanget af begrænsningen af ​​revisors arbejde. Begrænsningen informerer brugerne af rapporten om, at der ikke er nogen form for sikkerhed, der er udtrykt i årsregnskabet.

3. Forsigtig med læseren

Det udarbejdede regnskab skal indeholde en overskrift til "læseren" for at angive, at det ikke er passende til brugerens formål. Ledelsen giver regnskabsføreren oplysninger, der skal bruges til at udarbejde regnskaber, og det er nødvendigt at advare læserne om det pålidelighedsniveau, de skal placere i rapporten.

Kvaliteterne i rapporten Meddelelse til læser

1. Udarbejdet af en ekstern revisor

Meddelelse til læserenes regnskaber udarbejdes af en autoriseret ekstern chartret eller en CPA. Regnskabet kan ikke udarbejdes af den interne revisor eller bogholder ved hjælp af virksomhedens regnskabssystemer. Men hvis virksomheden bruger en ekstern revisor til at udarbejde selvangivelser ved udgangen af ​​året, kan den bruge den samme revisor til at udarbejde meddelelsen til læserregnskabet.

2. Regnskab revideres ikke

Skønt meddelelse til læserrapporter udarbejdes af en ekstern professionel revisor, udarbejder regnskabsføreren kun årsregnskabet baseret på de oplysninger, som ledelsen har givet, og reviderer ikke tallene for at kontrollere deres nøjagtighed.

Det samlede regnskab skal være tydeligt markeret som "ikke revideret" for at informere læserne om, at de udarbejdede rapporter ikke er revideret og ikke skal fortolkes som en garanti for rigtigheden af ​​de samlede rapporter.

3. Formål med regnskaber

Meddelelsen til regnskabet til læseren skal indeholde en note, der advarer læserne om, at de udarbejdede udsagn måske ikke er passende til deres formål. Erklæringen udarbejdes normalt til bestemte formål, såsom at opnå bankfinansiering Banklinje En banklinje eller en kreditlinje (LOC) er en form for finansiering, der udvides til en enkeltperson, et selskab eller en offentlig enhed af en bank eller andet fra en finansiel institution eller ved salg af virksomheden. Sådanne årsregnskaber er muligvis ikke passende for andre typer brugere.

4. Arbejdets art

Formålet med meddelelsen til læseren er at udarbejde regnskaber baseret på de rå økonomiske data, som ledelsen leverer. Den eksterne revisor forsynes med data, og de er ikke forpligtet til at kontrollere ægtheden af ​​de leverede oplysninger.

Mens licenserede revisorer er forpligtet til at opretholde deres uafhængighed af deres klient, er de standarder, der styrer meddelelsen til læsernes regnskaber, normalt mindre strenge på den forventede ydeevne hos den praktiserende læge.

Anvendelse af meddelelsen til læserapporten

Her er nogle af grundene til, at der kan udarbejdes en meddelelse til læserrapporten:

1. Investorer

Når de investerer i små virksomheder eller startups, kan investorer kræve nøgleopgørelser for at analysere virksomhedernes aktiver vs. passiver, rentabilitet og fremtidige vækstpotentiale. Revisoren skal udarbejde regnskaber, der giver specifikke oplysninger, som investorerne har brug for.

2. Sælge en virksomhed

Under en fusion eller overtagelsestransaktion kan potentielle købere kræve årsregnskaber for de sidste tre til fem år for at hjælpe med deres due diligence due diligence due diligence er en proces til verifikation, undersøgelse eller revision af en potentiel aftale eller investeringsmulighed for at bekræfte alle relevante fakta og økonomiske oplysninger og for at kontrollere alt andet, der blev rejst under en M & A-aftale eller investeringsproces. Due diligence er afsluttet, før en aftale afsluttes. . Ledelsen kan engagere en ekstern revisor til at udarbejde meddelelsen til læseren regnskaber, der giver de oplysninger, der kræves af potentielle købere.

En gennemgang eller revisionsopgave kan kun kræves i komplekse M & A-transaktioner eller i tilfælde af store virksomheder med betydelige årlige indtægter.

3. Kreditorer

Banker kan kræve, at kunderne forelægger dem den seneste økonomiske opgørelse under vurderingen af ​​kreditansøgninger eller rutinemæssig vurdering af eksisterende låntagers kreditværdighed. Virksomheden kan kræve, at den eksterne revisor udarbejder specifikke årsregnskaber, der giver de oplysninger, som kreditor kræver.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • M&A-overvejelser og -implikationer M&A-overvejelser og -implikationer Ved udførelse af M&A skal en virksomhed anerkende og gennemgå alle faktorer og kompleksiteter, der er forbundet med fusioner og overtagelser. Denne vejledning skitserer vigtige
  • Noter til årsregnskabet Regnskab Noter Regnskabsnoterne er de supplerende noter, der føjes til et selskabs offentliggjorte regnskaber. Noterne bruges til at forklare
  • Fremskrivning af balancelinjeprojektering Projektering af balancelinjeposter Fremskrivning af balanceposter indebærer analyse af arbejdskapital, PP&E, gældskapital og nettoindkomst. Denne guide beskriver hvordan man beregner