Tableau - Oversigt, funktioner og anvendelser i økonomi

Tableau er et datavisualiserings- og datainteraktionsværktøj, der er meget populært inden for rådgivning, professionel service og finansielle servicesektorer. Det bruges til at forenkle eller nedbryde rådata og gøre det mere interaktivt og visuelt forståeligt. Tableau betragtes som det mest kraftfulde og hurtigste forretningsanalyseværktøj og er i øjeblikket det mest populære i branchen.

Tableau: Anvendelse i økonomi

Tableau leverer datatilpasningstjenester, der nedbryder rådata i et visuelt fortolkbart datasæt, der gør det nemt at udlede og drage relevante konklusioner fra forretningsdataene. Softwarens datatilpasningstjenester inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Data blanding
  • Samarbejde i realtid
  • Dataanalyse
  • Kortlægnings- og grafdata
  • Inter-forbindelse mellem data
  • Live dataanalyse og deling

Tilgængelighed

Tableau er et meget tilgængeligt værktøj på tværs af alle brugsplatforme. Dens tilgængelighed er spredt på følgende medier og i følgende kapaciteter:

  • Tableau Desktop Personal
  • Tableau Desktop Professional
  • Tableau Public
  • Tableau-server
  • Tableau Online
  • Tableau Reader
  • Tableau Vizable
  • Tableau Prep Builder

Finans - specifikke anvendelser af tabletten

1. Automatiseret datakonsolidering

I datarapporteringssoftware som Microsoft Excel skal data rapporteres manuelt for at opdatere relaterede data, formler Grundlæggende Excel-formler At mestre grundlæggende Excel-formler er afgørende for begyndere at blive dygtige i økonomisk analyse. Microsoft Excel betragtes som branchens standard software i dataanalyse. Microsofts regnearkprogram er tilfældigvis også en af ​​de mest foretrukne software fra investeringsbankfolk og datarapporter, så snart de ændres. Tableau leverer automatiserede dataopdateringstjenester og gør finansiel rapportering hurtigere og mere effektiv, hvilket sparer brugerne meget tid.

2. Muliggør filtrering af data fra enkeltpersoner

Økonomiteams arbejder meget effektivt, når hver enkelt person, der er ansvarlig for et bestemt finansaspekt af de samlede data, ikke er forpligtet til at oprette separate datarapporter og derefter konsolidere de samlede data manuelt. Tableau muliggør filtrering af data fra enkeltpersoner, hvilket gør det meget tilgængeligt og fleksibelt for økonomiteams til at arbejde sammen om Big Data.

3. Datavisualisering

Store data kan være meget vanskelige at læse manuelt, især for store virksomheder og organisationer med store til meget store datasæt med forskellige kompleksiteter. For at imødegå kompleksiteten tilbyder Tableau meget effektive datavisualiseringsværktøjer. Ud over grafiske repræsentationer Hvordan laver man en graf i Excel? Ud over at arbejde med store datamængder skal økonomi og regnskabspersonale lære at lave en graf i Excel. Datavisualisering (visuel repræsentation af data i diagrammer eller grafer) er kritisk for mange job. , værktøjet tilbyder også interaktive og analytiske dataopdelinger, dashboards osv.

4. Dataanalyse og dataindsigt

Tableau leverer intelligente dataanalyse- og indsigtsværktøjer, der automatisk tegner analyse og giver indsigt i de data, der rapporteres til softwaren. Dette kan være meget nyttigt, når det drejer sig om store finansielle datasæt, og kan trække en række vigtige konklusioner i den økonomiske beslutningstagning.

5. Dataanbefalinger

Tableau tilbyder også anbefalinger baseret på de rapporterede økonomiske data.

6. Dynamisk finansiel rapportering

Mens software som Microsoft Excel også leverer effektive finansielle rapporteringsværktøjer, tilbyder Tableau ekstraordinære finansielle rapporteringstjenester. Ved hjælp af Tableau er finansiel rapportering - såsom P&L-rapporter Resultatopgørelse (P&L) En resultatopgørelse (P&L) eller resultatopgørelse eller driftsopgørelse en finansiel rapport, der giver et resumé af en virksomheds indtægter, omkostninger og overskud / tab over en given periode. P & L-erklæringen viser en virksomheds evne til at generere salg, administrere udgifter og skabe overskud. , balance og pengestrømsopgørelser Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet kontoudløb) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et firma har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften,investeringer og kontanter fra finansiering. - bliver dynamisk, interaktiv og automatiseret.

7. Taktiske rapporter

Taktiske rapporter er vigtige for at tage forretningsbeslutninger, da de hjælper med at identificere tendenser og produktivitet og succeser på tværs af forskellige forretningssegmenter / afdelinger. Tableau er godt positioneret til at oprette taktiske rapporter. Fra alle givne økonomiske data kan den oprette taktiske rapporter på få minutter.

8. Tilslutning af datasæt

Tableau er veludstyret til at forbinde adskillige datasæt og udarbejde relevante økonomiske oplysninger. Værktøjet er meget ressourcestærkt til at forbinde alle prikker, relatere alle forskellige tilgængelige datasæt og tage vigtige økonomiske og forretningsmæssige beslutninger ud fra flere mulige dataforhold.

9. Datatendenser og mønstre

Tableau tilbyder ekstraordinære funktioner såsom blanding af data og nedbrydning af data. Sådanne funktioner hjælper med at udarbejde relevante data og bestemme datavariationer og datamønstre eller tendenser inden for organisationen.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante finansressourcer nedenfor:

  • Dashboards og datavisualiseringskursus
  • Formel vs funktion Formel vs funktion En formel er en ligning designet af en bruger i Excel, mens en funktion er en foruddefineret beregning i regnearksapplikationen. Denne guide fører dig gennem Formula vs Function i Excel, så du ved præcis, hvad lighederne og forskellene er. Excel giver brugerne mulighed for at udføre enkle beregninger sådan
  • PowerPoint-genvejstaster PowerPoint-genvejstaster PowerPoint-genvejstaster hjælper brugere med at bruge funktionerne i PowerPoint med mere effektivitet. Ligesom Excel-genvejstaster giver de brugerne mulighed for at holde hænderne på tastaturet og udføre opgaver hurtigere.
  • Power BI - anvendelser i økonomi Power BI - anvendelser i økonomi Tagline for Power BI, "Bring Your Data to Life", viser meget klart formålet med forretningsanalyseværktøjet. Power BI er et sortiment af