Finansiel analytiker Lønvejledning - Hvor meget finansielle analytikere tjener

I denne finansanalytikeres lønvejledning dækker vi adskillige finansanalytikerjobs og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. Finansanalytikere er ansvarlige for at gennemgå finansielle data strømmer. Disse tre kerneudsagn er kompliceret, og deres fund bruges til at hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger, primært til investering Investering: En Beginners Guide Finance's Investing for Beginners-guide vil lære dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i. De ser også efter makro- og mikroøkonomiske forhold og fremsætter passende anbefalinger.

Finansiel analytiker lønguide

For eksempel kan finansielle analytikere anbefale, hvilke skridt der skal tages, når det kommer til køb eller salg af aktier Aktier Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. baseret på deres udsigter og præstationer. Da deres arbejde indebærer en evaluering af økonomiske forhold, er de opdaterede med hensyn til den aktuelle økonomiske status og udviklingen i den branche, de er i.

Financial Analyst lønguide - Job i USA

Finansanalytikere kan arbejde på både junior- og seniorniveauer i en virksomhed. Det er også en stilling, der kan føre til flere karrieremuligheder. Virksomheder er på udkig efter finansfolk som f.eks. Finansielle analytikere på alle niveauer. Ansættelsesaktivitet er stærk på tværs af brancher, herunder sundhedspleje, fast ejendom og teknologi. Også mange institutioner i sektoren for finansielle tjenester ser efter finansielle analytikere. Andre efterspurgte stillinger er regnskabschef, comptroller Comptroller En comptroller er en ledende direktør, der er ansvarlig for at føre tilsyn med regnskabsmæssig og finansiel rapportering af en virksomhed, non-profit organisation eller statslig enhed. En virksomheds controllere fører tilsyn med og gennemgår vigtige økonomiske rapporter til offentliggørelse, intern revisor, lønchef og seniorrevisor.

I den finansielle service- eller investeringsbranche arbejder finansielle analytikere for købsfirmaer eller investeringshuse, der forvalter deres egne midler, sælgesidefirmaer, hvor analytikere vurderer værdipapirernes kvalitet i en bestemt branche eller investeringsbanker Liste over de øverste investeringsbankliste af de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch .

Financial Analyst lønguide i USA for 2018

Nedenstående tabel viser lønguiden for kandidater til finansanalytikere med gennemsnitlig erfaring og nødvendige sæt til jobbet. Tallene inkluderer ikke bonusser, incitamenter og andre former for kompensation:

FinansanalytikerjobGrundløn
Virksomhedsregnskab
Direktør$ 127.000
Manager$ 100.000
Senior$ 80.000
1 til 3 år$ 65.000
Op til 1 år$ 50.000
Finansielle tjenesteydelser
Finansiel analytiker$ 75.000

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's økonomiske analytiker lønguide. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Fem højest betalte job i den finansielle industri Fem højest betalte job i den finansielle industri Vi håber du nyder denne guide til de fem højest betalte job i den finansielle industri. Den finansielle sektor er let en af ​​de mest konkurrencedygtige, når det kommer til at finde et job. Dette gælder endda med hensyn til entry-level positioner, da det næsten helt uhørt at opbygge en succesrig karriere i
  • Kompensationsvejledninger Kompensationsvejledninger og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, kandidater fra FMVA,
  • Finansielle modelleringsressourcer Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks
  • Interview Guides Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview