Netindkomstskabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne nettoindkomstskabelon viser dig beregningen af ​​nettoindkomsten ved hjælp af linjeposter fra en resultatopgørelse.

Nedenfor er et screenshot af nettoindkomstskabelonen:

Skærmbillede af nettoindkomstskabelon

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Nettoindtægt er det regnskabsmæssige overskud, som et firma har tilovers efter at have betalt alle sine udgifter. Nettoindtægter findes ved at tage salgsindtægter Salgsindtægter Salgsindtægter er den indkomst, som en virksomhed modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. og fratrækning af COGS, SG&A SG&A SG&A inkluderer alle ikke-produktionsomkostninger, som en virksomhed har afholdt i en given periode. Dette inkluderer udgifter såsom husleje, reklame, markedsføring, regnskab, retssager, rejser, måltider, ledelseslønninger, bonusser og meget mere. Lejlighedsvis kan det også omfatte afskrivningsomkostninger, afskrivninger og afskrivninger,renteomkostninger Renteomkostninger Renteomkostninger stammer fra et selskab, der finansierer gennem gæld eller kapitalforpagtning. Renter findes i resultatopgørelsen, men kan også beregnes gennem gældsplanen. Tidsplanen skal skitsere alle de vigtigste gældsforhold, som et firma har på sin balance, og beregne renter ved at multiplicere skatter og andre udgifter.

Nettoresultat er den sidste linjepost i resultatopgørelsen Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds kerneopgørelser, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. . Nogle resultatopgørelser vil dog have et særskilt afsnit nederst ved at afstemme begyndende tilbageholdt indtjening Overført indtjening Formlen Overført indtjening repræsenterer alle akkumulerede nettoindtægter nettet af alle udbetalte udbytter til aktionærerne.Overført indtjening er en del af egenkapitalen på balancen og repræsenterer den del af virksomhedens overskud, der ikke uddeles som udbytte til aktionærerne, men i stedet er forbeholdt geninvestering med afslutning af tilbageholdt indtjening gennem nettoindkomst og udbytte Udbytte pr. (DPS) er det samlede udbyttebeløb, der tilskrives hver enkelt udestående aktie i et selskab. Beregning af udbytte pr. Aktie.

Nettoresultatet er meget vigtigt, da det er en central linjepost til alle tre årsregnskaber. Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudsagn er kompliceret. Mens det nås gennem resultatopgørelsen, anvendes nettoresultatet også i både balancen Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende finansielle opgørelser. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital.Aktiver = Forpligtelser + Kapital og pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet Pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et selskab har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. .

Nettoresultatet strømmer ind i balancen gennem tilbageholdt indtjening - en aktiekonto. Dette er formlen til at finde en slutter tilbageholdt indtjening:

Afslutning af RE = begynder RE + nettoindkomst - udbytte

Forudsat at der ikke er noget udbytte, skal ændringen i tilbageholdt indtjening mellem perioder være lig med nettoindtjeningen i disse perioder. Hvis der ikke er nogen omtale af udbytte i årsregnskabet, men ændringen i tilbageholdt indtjening ikke svarer til nettoresultatet, er det sikkert at antage, at forskellen blev udbetalt i udbytte.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.