Banker i Bolivia - Oversigt og guide til de bedste banker i Bolivia

Banker i Bolivia består af en statsbank, kommercielle banker, kreditforeninger og opsparings- og låneorganisationer og styres af Banco Central de Bolivia. Banco Central er centralbanken i det land, der er ansvarlig for at fastlægge pengepolitikker og udstedelse af pengesedler.

Banker i Bolivia

I slutningen af ​​2017 reviderede Moody's Investors Service sine udsigter for bankerne i Bolivia fra negative til stabile. Ratingbureauet forventer, at landets BNP-vækst vil stabilisere sig på et relativt højt niveau, og selvom banksystemets fundamentale fortsat forværres for øjeblikket, forudsiges det, at driftsmiljøet i landet vil stabilisere sig.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Bolivia, er denne liste over de bedste banker i Bolivia en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De bedste banker i Bolivia inkluderer:

Banco Mercantil Santa Cruz (BMSC)

Banco Mercantil Santa Cruz SA (BMSC) startede sin virksomhed i Bolivia i 2006 som et produkt af fusionen mellem Banco Mercantil og Banco Santa Cruz. Den bolivianske bank giver enkeltpersoner og erhvervskunder en bred vifte af produkter og tjenester gennem 93 filialer, over 350 pengeautomater, online- og mobilbankplatforme samt callcentre. BMSC er baseret i La Paz.

Banco Nacional de Bolivia

En af de største banker i Bolivia er Banco Nacional de Bolivia eller BNB. Det blev oprettet i 1871, hvilket gjorde det til en af ​​de ældste banker i landet. BNB er baseret i Sucre og leverer en række produkter og tjenester, der inkluderer opsparing, realkreditlån og kommercielle lån, investeringsbank og kreditkort.

Banco BISA SA

Grundlagt i 1963 leverer bolivianske bank- og finansielle serviceselskaber, Banco BISA SA, forbruger- og virksomhedsbankprodukter og -tjenester gennem sit netværk af 66 bankcentre, næsten 300 pengeautomater, callcentre og andre bankplatforme. Baseret i La Paz tilbyder det investeringsbank-, pant-, forsikrings- og risikostyringsløsninger. Tidligere kaldet Banco Industrial SA, er banken nu en del af Grupo Financiero BISA SA

Banco de Crédito de Bolivia

Banco de Crédito de Bolivia blev grundlagt i 1994, da den bolivianske bank, Banco Popular, blev erhvervet af Banco de Crédito del Peru, den største bank i Peru. Det tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, herunder forbruger- og virksomhedsbank, realkreditlån, investeringsforeninger og investeringsbank. Hovedkvarteret i La Paz driver banken et netværk med 102 filialer, 240 pengeautomater, callcentre og andre bankplatforme.

Banco Unión

Banco Unión begyndte at operere i Bolivia i 1979 som en del af Unión Group. Med hovedkvarter i La Paz leverer det finansielle produkter og tjenester, herunder opsparing, kontrol, investeringer, mikrokredit og lån. Banco Unión sigter mod at levere finansielle tjenester over hele landet og spille en rolle i økonomisk og social udvikling.

Banco Ganadero SA

Banco Ganadero SA er en af ​​de største banker i Bolivia og leverer en række finansielle produkter og tjenester, herunder opsparing, kontrol, faste indskud, forbrugerkredit, lån, forsikring, udenrigshandel og valutaveksling. Det tjener enkeltpersoner og virksomheder på tværs af forskellige sektorer. Hovedkvarteret er i Santa Cruz.

Banco Económico SA

Banco Económico SA blev grundlagt i 1989 og tilbyder bankløsninger til enkeltpersoner og virksomheder i forskellige områder af landet som Santa Cruz, Tarija, Sucre og La Paz. Dens produkter og tjenester inkluderer opsparing, kontrol, tidsindskud, lån, investeringskapital, kreditlinjer og veksler.

Banco para el Fomento a Iniciativas Económicas

Baseret i La Paz, fungerer Banco para el Fomento a Iniciativas Económicas gennem et netværk på 210 filialer i hele Bolivia. Tidligere en privat finansiel fond indtil 2010 blev den en udviklingsbank og blev til landets største mikrofinansieringsinstitution, der tilbyder mikrokredit til små virksomheder.

Banco Solidario

Den bolivianske mikrofinansbank, Banco Solidario eller Bancosol, tilbyder en række produkter og tjenester såsom lån, opsparing, garantifonde, kredit- og pengeoverførsler samt forsikring gennem sit netværk af 96 agenturer og 199 pengeautomater. Bancosols hovedkvarter er i La Paz.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været en guide til de bedste banker i Bolivia. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Brasilien Topbanker i Brasilien Centralbanken i Brasilien blev oprettet i maj 1964. Fungerer som den centrale monetære myndighed i landet og fører tilsyn med bankernes aktiviteter i Brasilien. Centralbanken udfører flere funktioner, herunder at hjælpe finansministeriet med at træffe vigtige beslutninger, der styrer økonomien og økonomien
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere