Inflationssikring - Oversigt, grunde, hvordan man afdækker

Inflationssikring er en investering, der foretages med det formål at beskytte investoren mod nedsat købekraft af penge på grund af de stigende priser på varer og tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres for erhvervelse, opmærksomhed, eller forbrug, mens en tjeneste er en immateriel vare, der stammer fra. De ideelle investeringer til sikring mod inflation inkluderer investeringer, der opretholder deres værdi under inflation, eller som stiger i værdi over en bestemt periode.

Inflationshæk

Traditionelt foretrækkes investeringer som guld og fast ejendom som en god sikring mod inflation. Nogle investorer foretrækker dog stadig at investere i aktier med håb om at udligne inflationen på lang sigt.

Resumé

  • Inflationssikring henviser til investeringer, der beskytter investorer mod den faldende købekraft for penge på grund af inflation.
  • Investeringerne forventes at opretholde eller stige i værdi under inflationscyklusser.
  • Investorer beskæftiger sig med inflationssikring med det formål at beskytte værdien af ​​deres investeringer og holde driftsomkostningerne i den nedre ende.

Hvorfor virksomheder afdækker sig mod inflation

Nedenfor er nogle af grundene til, at virksomheder deltager i inflationssikring:

1. Beskyt værdien af ​​deres investering

Hovedårsagen til, at virksomheder beskæftiger sig med inflationssikring, er at beskytte deres investeringer mod værditab i perioder med inflation. Visse typer investeringer stiger i værdi under normale økonomiske cyklusser, men falder under inflationscyklusser efter indregning af virkningerne af inflationen.

For eksempel kan en investor erhverve en investering med et årligt afkast på 5%. I slutningen af ​​året, når investoren planlægger at sælge investeringen, accelererer inflationen dog til 6%. Det betyder, at investoren vil lide et tab på 1%, hvilket er et tab i deres købekraft.

For at undgå uoverensstemmelser i værdien af ​​deres investeringer, vælger investorer stabile investeringer, der opretholder eller vokser i værdi i perioder med inflation. For eksempel er fast ejendom fast ejendom fast ejendom, der består af jord og forbedringer, der inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og hjælpesystemer. Ejendomsret giver en ejendomsret til jorden, forbedringer og naturressourcer som mineraler, planter, dyr, vand osv. Betragtes som en god inflationshæk, fordi lejeindtægterne og markedsværdien af ​​ejendomsejendomme har tendens til at opretholde eller stigning i inflationsperioder.

2. Hold driftsomkostningerne lave

Når en virksomhed projicerer, at dens driftsomkostninger vil stige i inflationsperioder, kan de foretage investeringer, der hjælper dem med at holde driftsomkostningerne lave. Normalt resulterer inflation i højere omkostninger ved produktion af varer og tjenester, der har tendens til at reducere porteføljeafkast. For at klare inflationen kan virksomheder blive tvunget til at hæve priserne på deres produkter, reducere deres driftsomkostninger eller endda acceptere reducerede marginer. Overskudsgrad I regnskab og finansiering er fortjenstmargen et mål for en virksomheds indtjening i forhold til dens indtægter. De tre vigtigste fortjenstmargenmålinger er bruttofortjeneste (samlede indtægter minus solgte varer (COGS)), driftsresultat (omsætning minus COGS og driftsomkostninger) og nettoresultat (indtægter minus alle omkostninger).

F.eks. Under inflation svinger olieforsyningen, og priserne stiger. De kan i høj grad øge driftsomkostningerne for flyselskaber. Olie er en stor omkostning, og en stigning i oliepriserne kan i høj grad påvirke fortjenstmargenerne for disse virksomheder.

Flyselskaber kan deltage i inflationssikring ved at erhverve olieraffinaderier for at reducere risikoen for stigninger i brændstofpriser. På en sådan måde producerer de jetbrændstof til deres fly og jetfly i stedet for at købe det fra leverandører til markedspris.

Sådan sikres du mod inflation

Regeringen bestemmer, om inflationen vil opstå i fremtiden eller ej ved at analysere forskellige økonomiske indikatorer. Det kan også implementere foranstaltninger såsom forbrugerprisindekset (CPI) Consumer Price Index (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) er et mål for det samlede prisniveau i en økonomi. CPI består af et bundt af almindeligt købte varer og tjenester. CPI måler ændringer i købekraften i et lands valuta og prisniveauet for en kurv med varer og tjenester. , som måler ændringerne i prisniveauer for en kurv med forbrugsvarer og tjenester i en husstand. Når inflationen opstår, vil regeringen tage skridt til at styre markedsvolatiliteten, men priserne på varer og tjenester vil fortsat stige.

Investorer kan gennemføre følgende foranstaltninger for at beskytte sig mod den faldende købekraft for penge i perioder med inflation:

1. Køb statskasseinflationsbeskyttede værdipapirer (TIPS)

Treasury Inflation-Protected Securities (TIPS) er statsstøttede obligationer, der udstedes af det amerikanske finansministerium, og de er nogle af de sikreste værdipapirer i verden, da de bakkes op af den amerikanske regering. Det betyder, at de er fri for standardrisiko Standardrisiko Standardrisiko, også kaldet standard sandsynlighed, er sandsynligheden for, at en låntager ikke foretager fuld og rettidig betaling af hovedstol og renter, og der er nul risiko for, at regeringen misligholder sin forpligtelse.

TIP inkluderer også en inflationsbeskyttelseskomponent. De justerer værdien af ​​princippet i henhold til ændringer i CPI. Selvom TIPS muligvis ikke giver det højeste afkast, er de designet til at stige i værdi, når inflationen stiger, og kan undertiden overgå statsobligationer, hvis inflationen dukker op igen.

TIPS er dog ikke helt perfekte, da de midlertidigt kan falde i værdi, når renten stiger. TIP'er er ideelle for investorer, der søger beskyttelse mod inflation og kredit misligholdelse, og uerfarne investorer kan købe dem gennem en gensidig fond eller børshandlet fond (ETF).

2. Føj aktier til din portefølje

Hvis inflationen vises igen, vil investeringer i aktier have en fordel, mens obligationsmarkedet lider, da det hele tiden tjener en fast indkomst. Aktier sikres mod inflation på to hovedmåder, dvs. aktier betaler et udbytte, og de vokser over tid. Når virksomheder vokser deres nettoindtægter, øger de også det udbytte, der uddeles til aktionærerne, hvilket sikrer investorerne højere pengestrømme i fremtiden.

De højere pengestrømme øger investorernes købekraft, selvom inflationen stiger. Aktier har også en tendens til at vokse i værdi på lang sigt, og at have en diversificeret portefølje af aktier kan beskytte investorerne mod den faldende købekraft for penge. For eksempel kan aktier købt for omkring $ 1.000 nu være mere end $ 100.000 værd i de næste 10 til 20 år.

3. Diversificer din portefølje

En anden foranstaltning, som investorer kan tage for at sikre sig mod inflation, er at skabe en diversificeret portefølje af aktier fra hele verden. Når den amerikanske økonomi oplever et fald i pengernes købekraft, kan andre økonomier som Japan, Australien og Sydkorea opleve stabile cyklusser, der giver positivt afkast til investorer.

Oprettelse af en diversificeret portefølje af aktier fra andre lande kan beskytte investorer mod den faldende købekraft af penge på det amerikanske marked.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til allokering af porteføljeressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at mindske tab
  • Exchange Traded Fund (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede inden for en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning.
  • Gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem
  • Købekraftsparitet Købekraftsparitet Begrebet købekraftsparitet (PPP) bruges til at foretage multilaterale sammenligninger mellem de forskellige landes nationale indkomst og levestandard. Købekraft måles ved prisen på en bestemt kurv med varer og tjenester. Paritet mellem to lande indebærer således, at en valutaenhed i et land vil købe