Klikfrekvens (CTR) - Definition, formel, vigtighed

Klikfrekvens (CTR) refererer til forholdet mellem antallet af brugere, der udsættes for et specifikt link på en websideside eller i en e-mail, der klikker på linket og ser det annoncerede produkt eller den service. CTR bruges primært af digitale og online marketingfolk til at kvantificere succesen og effektiviteten af ​​en e-mail eller reklamekampagne AIDA Model AIDA-modellen, der står for Attention, Interest, Desire og Action model, er en model for reklameeffekt, der identificerer de faser, som et individ .

Klikfrekvens

Klikformularformel

Klikfrekvensen er forholdet mellem antallet af brugere, der klikker på et link, og antallet af brugere, der ser den side, linket er på. Matematisk kan det udtrykkes ved hjælp af følgende formel:

Klikfrekvens - formel

Hvor:

  • Samlet antal klik - Det samlede antal brugere, der har klikket på et bestemt link
  • Samlet antal visninger - Det samlede antal brugere, der har set et specifikt link (for e-mail-kampagner er det samlede antal visninger det samlede antal e-mail-modtagere).

Fortolkning af klikfrekvenser

Internets voksende popularitet overalt i verden tvinger virksomheder til at være meget opmærksomme på succesen med deres online markedsføring. I dag er mange virksomheder afhængige af online marketingkampagner, og klikfrekvensen er et effektivt værktøj til at vurdere dem.

En høj CTR er generelt en positiv indikator for, at folk bliver tiltrukket af en virksomheds reklame. På den anden side afslører en lav CTR nogle problemer med designet af en marketingkampagne.

Der findes ingen defineret standard CTR for en vellykket kampagne, fordi satserne kan variere betydeligt afhængigt af omstændighederne og situationerne. Vi kan sige, at en 2% CTR i gennemsnit generelt betragtes som en meget vellykket sats.

Betydningen af ​​klikfrekvens

For digitale og online marketingfolk kvantificeres klikfrekvenser succesen med onlineannoncering eller e-mail-kampagner. I det væsentlige kvantificerer CTR brugernes reaktion på marketing- eller reklamekampagner. Metricen bruges ofte til at evaluere, hvilke annoncer og søgeord Pay-per-click (PPC) Pay-per-click (PPC) er en online-reklamemodel, hvor en annoncør betaler en udgiver, hver gang der klikkes på et annoncelink. Alternativt er PPC kendt som CPC-modellen (cost-per-click). Pay-per-click-modellen tilbydes primært af søgemaskiner (f.eks. Google) og sociale netværk (f.eks. Facebook). er mere succesrige end andre.

Hvis din CTR er lav, kan det indikere, at du målretter mod den forkerte målgruppe eller bruger penge på irrelevante søgeord. Derudover kan metricen hjælpe med at evaluere succesen med forskellige marketingkanaler Markedsegmentering og målretning Markedsegmentering og målretning henviser til processen med at identificere en virksomheds potentielle kunder, vælge kunderne til at forfølge og skabe værdi (f.eks. Website 1 leverer 1% CTR og website 2 returnerer 3,5% CTR).

Klikfrekvens-metricen har en kritisk ulempe. Selvom klikfrekvensen vurderer, hvor godt brugerne reagerer på markedsføring eller reklamekampagne, oversætter den ikke sådan succes til monetær værdi. Med andre ord er det vanskeligt at bestemme, hvordan specifikke marketingaktiviteter påvirker salg og indtægter ved kun at se på klikfrekvensen.

Derfor bruges denne metric ofte i kombination med konverteringsfrekvensen, som angiver procentdelen af ​​klik, der resulterer i faktisk salg. Bemærk, at for e-mail-kampagner overvejes klikfrekvensen i kombination med metrics såsom open rate og bounce rate.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • 5 P's af Marketing 5 Ps af Marketing De 5 Ps af Marketing - Produkt, Pris, Kampagne, Sted og Mennesker - er de vigtigste marketingelementer, der bruges til at positionere en virksomhed strategisk. De 5 P'er af
  • Click and Mortar Click and Mortar Click and Mortar er en omnichannel forretningsmodel, der integrerer online og offline operationer. Kunder kan shoppe via internettet hos forhandleren
  • E-handel forretningsmodeller e Commerce forretningsmodeller Der findes en bred vifte af e-handels forretningsmodeller. Markedspladser, detailhandlere og mærker konkurrerer om forretning inden for e-handel. Denne oversigt skitserer
  • Pay-Per-Click (PPC) Pay-Per-Click (PPC) Pay-per-click (PPC) er en online-reklamemodel, hvor en annoncør betaler en udgiver, hver gang der klikkes på et annoncelink. Alternativt er PPC kendt som CPC-modellen (cost-per-click). Pay-per-click-modellen tilbydes primært af søgemaskiner (f.eks. Google) og sociale netværk (f.eks. Facebook).