Japan Exchange Group - Oversigt, forretningsmodel og datterselskaber

Japan Exchange Group er et Tokyo-baseret selskab med finansielle tjenester, der driver forskellige markeder for udveksling af finansielle instrumenter. Det letter handel med Japans finansielle værdipapirer Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der enten udstedes til aktier eller gældsinstrumenter fra et børsnoteret selskab. Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. under landets lov om finansielle instrumenter og udveksling. Det blev etableret i 2013 efter fusionen mellem Tokyo Stock Exchange Group og Osaka Securities Exchange.

Japan Exchange Group

Japan Exchange Group er den største børs i Asien. Det er også verdens tredje største børs efter NYSE Euronext og NASDAQ OMX Group. Ved at slutte sig til rækken af ​​eliteudvekslinger globalt kan det prale af en markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder på 4,48 billioner dollars.

Forretningsmodel for Japan Exchange Group

Japan Exchange Group leverer sikker og retfærdig markedsinfrastruktur og data samt clearing- og afviklingstjenester og fører handelsovervågning 1933 Securities Act 1933 Securities Act var den første store føderale værdipapirlov, der blev vedtaget efter aktiemarkedsnedbruddet i 1929. Loven er også kaldet Truth in Securities Act, Federal Securities Act eller 1933 Act. Det blev vedtaget den 27. maj 1933 under den store depression. ... loven havde til formål at rette op på nogle af forseelserne. Virksomheden sigter mod at give alle markedsbrugere bekvemmelighed og sikre, at markederne er pålidelige. Til gengæld modtager den gebyrer fra markedsbrugere som udstedere, informationsleverandører og værdipapirfirmaer. Specifikt er dets vigtigste profitkilder fra handel, notering og clearingtjenester.

Datterselskaber af Japan Exchange Group

Tokyo Stock Exchange (TSE), Osaka Exchange (OSE) og Japan Exchange Regulation (JPX-R) er de tre største datterselskaber af Japan Exchange Group. Både Tokyo Stock Exchange og Osaka Exchange giver markedsadgang til handlende og investorer. Japans udvekslingsforordning fungerer som et selvregulerende organ.

1. Tokyo-børsen (TSE)

Tokyo-børsen fungerer som det centrale aktiemarked i Japan og leverer en stor del af den samlede likviditet i Japan Exchange Group. Med mere end 3.500 virksomheder noteret på Tokyo Stock Exchange gennemføres næsten 750 millioner handler hvert år.

Den består af fire separate enheder:

  • 1. sektions marked - hvor store virksomheder er noteret
  • 2. sektion
  • Mødre (marked med høj vækst og nye aktier)
  • JASDAQ (Japan Securities Dealers Association)

2. Osaka Exchange (OSE)

Osaka Exchange er en udelukkende digital markedsplads, der gør det muligt for markedsbrugere at deltage i Japans derivatmarkeder online. Volatilitetsindekser, udenlandske og lokale aktieindekser samt renteprodukter er nogle af de derivater, der er tilgængelige på OSE. De mest handlede produkter på Osaka Exchange er Tokyo Aktiekursindeks, Nikkei 225 mini og Nikkei 225 Nikkei Index Nikkei Index, eller Nikkei 225, er det mest anerkendte japanske aktiemarkedsindeks. Det består af Japans 225 største virksomheder noteret på Tokyo Exchange. .

3. Japansk udvekslingsregulering (JPX-R)

Som et uafhængigt, selvregulerende organ har den japanske udvekslingsforordning til formål at opretholde markedspladsens integritet. Det har ansvaret for at føre tilsyn med handelsoperationer på OSE og TSE.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's forklaring af Japan Exchange Group. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • 2010 Flash Crash 2010 Flash Crash 2010 Flash Crash er det markedskrasch, der opstod den 6. maj 2010. Under 2010-styrtet førte førende amerikanske aktieindeks, inklusive Dow
  • NASDAQ Composite NASDAQ Composite NASDAQ Composite er et indeks på mere end 3.000 almindelige aktier noteret på NASDAQ-aktiemarkedet. Indekset er et af de mest fulgte indekser i
  • New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) er en råvareterminsbørs beliggende i Manhattan, New York City. Det ejes af CME Group, en af ​​de største
  • Handelsgulv Handelsgulv En handelsgulv henviser til et bogstaveligt gulv i en bygning, hvor kapital, fast indkomst, futures, optioner, råvarer eller valutahandlere køber og sælger værdipapirer. Forhandlere køber og sælger værdipapirer på vegne af kunder eller på vegne af det finansielle firma, der anvender dem.