Erhvervsudlån - Uddannelse - Områder, der er omfattet

Uddannelse i kommerciel udlån er målrettet mod långivere og kreditfagfolk, der er involveret i kommerciel udlån. Uddannelsen udstyrer fagfolk med viden om, hvordan man gennemfører baggrundskontrol af potentielle låntagere. Långivere har brug for at bestemme en låntagers evne til at udnytte midlerne effektivt til at generere yderligere pengestrømme og opfylde gældsforpligtelser.

Erhvervsudlån

Kommerciel udlån er en udlånsordning, hvor banker udlåner penge til virksomheder eller virksomhedsenheder til en forudbestemt rente Rentesats En rentesats henviser til det beløb, som en långiver opkræver en låntager for enhver form for gæld, der generelt gives, udtrykt i procent af Rektoren. . Følgelig indebærer uddannelse i kommerciel udlån at tilbyde uddannelse til kreditfagfolk om det grundlæggende i kommerciel udlån og hvordan de kan foretage analyse for at bestemme den potentielle låntagers økonomiske evne.

Hurtigt resume

  • Erhvervsudlånstræning indebærer at udstyre kreditfagfolk med de færdigheder, der kræves for at vurdere en enheds økonomiske styrke til at bestemme deres berettigelse til kredit.
  • Kommerciel långivningstræning kan tilbydes gennem online klasser, traditionelle institutioner eller selvstudium.
  • Uddannelsen lærer kreditfagfolk om, hvordan man gennemfører kreditinvesteringer, vurderer kreditrisiko, analyserer regnskaber og forstår kommercielle lånevilkår.

Områder, der er omfattet af uddannelse i kommerciel udlån

Erhvervsudlånstræning dækker hele processen fra indsamling af oplysninger fra potentielle kunder til godkendelse og efterfølgende udbetaling af midler. Uddannelsesdeltagerne introduceres til det grundlæggende i måling af kreditrisiko, analyse af regnskaber Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneopgørelser er indviklet og fortolker kreditrapporter for at bestemme låntagers berettigelse til lånet. Målet er at finde fortjente virksomheder med kapacitet til at udnytte midlerne effektivt og samtidig reducere risikoen for at pådrage sig långiveren tab.

Følgende er de nøgleområder, der er omfattet af uddannelse i kommerciel lån:

1. Måling af kreditrisiko

Kreditfagfolk lærer at måle kreditrisiko og håndtere lån med forskellige risikoniveauer. Uddannelsen giver kreditanalytikere en større forståelse af hele udlånsprocessen fra vurdering af risikoniveauet ved udlån til en kunde, sandsynligheden for misligholdelse Sandsynligheden for misligholdelse Muligheden for misligholdelse (PD) er sandsynligheden for, at en låntager misligholder tilbagebetaling af lån og bruges til at beregne det forventede tab fra en investering. , og det tabsbeløb, som långiveren vil lide i tilfælde af misligholdelse.

Kreditanalytikere lærer også, hvordan man tildeler en risikovurdering til de potentielle låntagere afhængigt af den vurderede risikomængde. Den tildelte kreditvurdering afgør, om långiveren vil udvide kreditten til låntager eller ej. En låneansøgning fra en klient med en højrisikovurdering kan afvises, eller långiveren kan beslutte at forlænge kredit til en høj rente, der kompenserer for det høje risikoniveau.

2. Kommercielle lånevilkår

Uddannelsen dækker vilkårene for kommercielle lån, som långivere yder til erhvervslåntagere. Normalt foretrækker finansielle institutioner, der yder finansielle lån, udlån på kort sigt, da kreditbeløbet normalt er lavt. Kommercielle långivere foretrækker imidlertid udlån på lang sigt, da erhvervslåntagere har brug for en stor mængde kredit for at finansiere ekspansion, en overtagelse eller lanceringen af ​​en ny produktlinje.

Et langsigtet kommercielt lån kræver en tilbagebetalingsperiode på mellem fem og 20 år. Det tager længere tid at modne at lade virksomheden investere midlerne og betjene gælden ved hjælp af provenuet fra virksomheden. Når der ydes et kommercielt lån til en virksomheds låntager, kan en långiver muligvis opkræve en forudbetalingsbøde, som garanterer et fast afkast på lånet.

Selvom kortfristede lån er mindre almindelige hos erhvervslåntagere, defineres SMV'er Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder forskelligt rundt om i verden. Det land, et selskab opererer i, giver lån til kortsigtede midler til finansiering af midlertidige underskud eller kortsigtede projekter. Kortfristede kommercielle lån forfalder på to til fem år, og de er billigere end langfristede lån. Virksomheder kan bruge lånene til at finansiere en mangel på arbejdskapital, betale presserende driftsudgifter såsom lønninger og regninger og også imødekomme budgetunderskud.

3. Kreditundersøgelse

Kreditundersøgelse henviser til procedurer, der er udført af finansielle institutioner for at bestemme en virksomheds låntagers evne til at overholde deres gældsforpligtelse. Kommerciel långivningstræning giver eleverne mulighed for at forstå vigtige kreditundersøgelsesprocedurer. Procedurerne bruges til at verificere en klients faktiske indkomst, forretningsværdiansættelse, værdien af ​​sikkerhedsstillelse samt deres kredithistorik. Kreditundersøgelse gør det muligt for långiveren at bestemme en enheds økonomiske sundhed og dens evne til at opfylde gældsforpligtelserne inden for den krævede periode.

Hvis långiveren finder nogen af ​​de leverede oplysninger for at være falske eller unøjagtige, kan den enten afvise ansøgningen eller anmode om reviderede finansielle stater, der leverer nøjagtige økonomiske data. Kreditundersøgelser kan også omfatte besøg hos kundens forretningssted for at fastslå rigtigheden af ​​økonomiske oplysninger. For eksempel kan kreditanalytikeren kontrollere, at den stillede sikkerhed faktisk eksisterer, og hvis den tildelte værdi af aktivet er lig med den vurderede eller standardiserede branchevurdering.

4. Regnskab

Regnskab såsom balance og pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet Pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et selskab har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. er nogle af de dokumenter, der kræves under kreditvurderingen. Erhvervsudlånstræning udstyrer kreditfagfolk med færdigheder i at evaluere nøgleregnskaber for at bestemme en virksomheds økonomiske styrke og dens evne til at generere tilstrækkelige pengestrømme til at betjene gælden.

For eksempel kan långiveren bruge regnskabet til at afgøre, om en virksomhed har tilstrækkelig likviditet til at foretage hovedstol og rentebetalinger. Regnskabet kan også afsløre enhedens forbrugsvaner ved at vise mængden af ​​overtræk og likviditetsreserver i virksomhedens bøger.

At udstyre kreditfagfolk med de færdigheder, der kræves til at analysere nøgleregnskaber og træffe konklusioner, kan hjælpe med at beskytte långiveren mod risikable udlånsaktiviteter og skelne mellem gode og dårlige låntagere.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Kreditvurdering Kreditvurdering En kreditvurdering er en opfattelse fra et bestemt kreditbureau vedrørende evnen og viljen til en enhed (regering, forretning eller person) til at opfylde sine finansielle forpligtelser i fuldstændighed og inden for de fastsatte forfaldsdatoer. En kreditvurdering betyder også sandsynligheden for, at en debitor misligholder.
  • Kortfristet lån Kortfristet lån Et kortfristet lån er en type lån, der opnås for at understøtte et midlertidigt personligt eller forretningsmæssigt kapitalbehov. Da det er en type kredit, involverer det et lånt kapitalbeløb og renter, der skal betales inden for en given forfaldsdato, som normalt er inden for et år fra lånets lån.
  • Topkreditanalytikercertificeringer Topkreditanalyticecertificeringer Liste over de bedste kreditanalytikercertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken.