Greensheet - Et marketingdokument til udstedelse af værdipapirer

Et grønt ark (eller grønt ark) er et resumé af nøgleegenskaberne for udstederen Corporate Information Juridisk virksomhedsinformation om Corporate Finance Institute (Finance). Denne side indeholder vigtige juridiske oplysninger om økonomi inklusive registreret adresse, skattenummer, virksomhedsnummer, stiftelsesattest, firmanavn, varemærker, juridisk rådgiver og revisor. af en tilbudt sikkerhed, der anvendes af salgsstyrken, når de beder om interessetilkendegivelser fra potentielle institutionelle investorer og mæglere. Det er et internt marketingdokument og kan ikke deles uden for banken.

Greensheets produceres ofte af investeringsbankfolk Investment Banking Career Path Investment bank karrierevejledning - planlæg din IB karrierevej. Lær om løn til investeringsbank, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at rejse kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A). når man arbejder på en transaktion for virksomhedsudstedere Virksomhedsinformation Juridisk virksomhedsinformation om Corporate Finance Institute (Finance). Denne side indeholder vigtige juridiske oplysninger om økonomi inklusive registreret adresse, skattenummer, virksomhedsnummer, stiftelsesattest, firmanavn, varemærker, juridisk rådgiver og revisor. .

Greenensheet marketingdokument

Hvad er inkluderet i et Greensheet?

Det er sædvanligt, at en lead manager udarbejder et greenark i forbindelse med et offentligt tilbud. Grønne ark leveres til bankens interne salgsstyrke, når der er indgivet et foreløbigt prospekt, som bruges af salgsstyrken, når de anmoder om interessetilkendegivelser fra potentielle institutionelle investorer og mæglere.

Grønne ark indeholder et resumé af udstederens nøgleattributter og de udbudte værdipapirer. De er kun beregnet til intern brug, og fordi de udgør en kommunikation i distributionsperioden, bør de ikke leveres eller gøres tilgængelige for potentielle investorer. Al væsentlig information indeholdt i det grønne ark (undtagen listen over "sammenlignelige" og ethvert resumé af aktuelle forskningsvurderinger vedrørende udstederen) skal stamme fra indholdet af det foreløbige prospekt og andre offentligt tilgængelige kilder.

Følgende retningslinjer hjælper med at sikre, at der produceres et dokument af høj kvalitet, når du udarbejder et grønne ark:

  • Dokumentet skal indeholde en afbalanceret præsentation af prospektindholdet, og oplysningerne i grønbladet skal generelt spore prospektet.
  • Dokumentet opsummerer muligvis oplysningerne i det foreløbige prospekt, men man skal være opmærksom på ikke at bruge et andet sprog, der ændrer betydningen fra det sprog, der bruges i prospektet.
  • Ud over den dristige erklæring på dokumentet om, at det kun er til internt brug eller kun til mæglerbrug, skal alle grønne ark have forklaringen "Kun til internt brug" diagonalt skygge skrevet over hver side.
  • Alle grønne ark skal indeholde passende legender som godkendt af Legal. I tilfælde, hvor banken fungerer som lead- eller co-lead manager, bør investeringsbankfolk spørge forsikringsselskabernes råd.

At vide, hvordan man bygger et green-ark, er et vigtigt sæt af investeringsbanker.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne vejledning til dette vigtige investeringsbankdokument. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

  • Investeringsbankkarrierer: udforsk Finance-karrierekortet
  • IB interviewguide Investment Banking Interview Spørgsmål og svar Investeringsbankinterviews spørgsmål og svar. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
  • Finansiere investeringskurser
  • Gratis økonomiske modelleringsressourcer Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste koncepter i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks