Backstop - Oversigt, appiikationer og praktiske eksempler

En backstop er en finansiel ordning, der skaber en sekundær finansieringskilde, hvis den primære kilde ikke er nok til at imødekomme de nuværende behov. Det kan også betragtes som en forsikringspolice, der dækker utilstrækkeligheden af ​​en finansieringskilde.

Backstop kan tage forskellige former i forskellige sammenhænge. Følgende er tre applikationer, der vil blive diskuteret mere detaljeret i senere afsnit:

  • Backstop i garanti
  • Private equity backstop
  • Backstop i økonomistyring

Backstop

Backstop i Underwriting

Den mest almindelige anvendelse af en backstop ses ved tegningsaktieemissioner eller børsintroduktioner (IPO'er) Initial Public Offering (IPO) En første børsnotering (IPO) er det første salg af aktier udstedt af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes et selskab som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer såsom venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær hvad en børsintroduktion er. I en børsnotering udsteder et selskab, der ønsker at rejse kapital, sine aktier til offentligheden. Udstedelserne garanteres af en investeringsbank eller en gruppe af investeringsbanker.

Hvis et selskab ikke er i stand til at sælge alle sine aktier til offentligheden, giver forsikringsselskabet en backstop-bestemmelse. I henhold til bestemmelsen køber forsikringsselskabet de resterende aktier, der ikke blev købt af offentligheden.

Et sådant arrangement leveres til gengæld for et backstop-gebyr, som typisk beregnes som en procentdel af den samlede udstedelse.

Eksempel

Overvej et firma, der ønsker at rejse kapital og udstede 500 aktier. Af de 500 købes kun 400 aktier af offentligheden. Hvis virksomheden ikke indgik et backstop-arrangement, skal det arbejde med et mindre beløb.

På den anden side kan virksomheden betale et mindre gebyr og sælge de resterende aktier til forsikringsselskaberne. Derfor vil de være i stand til at imødekomme deres finansieringskrav nærmere. Følgende tabeller illustrerer de to scenarier:

Backstop i Underwriting

Private Equity Backstop

Et private equity-firma bruger typisk gearet buyout (LBO) Leveraged Buyout (LBO) En gearet buyout (LBO) er en transaktion, hvor en virksomhed erhverves ved hjælp af gæld som den vigtigste kilde til vederlag. En LBO-transaktion forekommer typisk, når et private equity-selskab (PE) låner så meget som muligt fra en række långivere (op til 70-80% af købsprisen) for at opnå en intern renteafkast IRR> 20% metode til at erhverve mål virksomheder. I henhold til LBO-metoden finansierer virksomheden køb af målet med hovedsagelig gæld og bidrager resten i form af egenkapital.

En private equity backstop, også kendt som full equity backstop, er en ordning, hvor et private equity-selskab accepterer at købe målselskabet ved at bidrage med egenkapital op til 100%, hvis det ikke hæver den krævede gæld til at finansiere købet.

Private equity-firmaet anvender en sådan strategi med et betydeligt potentielt tab for sig selv. Det er vigtigt, fordi det er vigtigt at bruge en større del af gælden sammenlignet med egenkapitalen i en LBO-strategi. Derfor bruger en fuld egenkapitalstop for det meste et aggressivt holdningsværktøj i forhandlingerne Forhandling Taktik Forhandling er en dialog mellem to eller flere mennesker med det formål at nå til enighed om et emne eller spørgsmål, hvor konflikt eksisterer. God forhandlingstaktik er vigtig for forhandlingspartierne at kende for at deres side skal vinde eller skabe en win-win-situation for begge parter. at gøre handlen mere attraktiv for målfirmaet og hæve indsatsen for konkurrencen.

Backstop i økonomistyring

En anden vigtig anvendelse af backstop er i den daglige økonomiske styring af en virksomhed. Backstop tager typisk form af en revolverende kreditfacilitet. En revolverende kreditfacilitet er en simpel kortfristet udlånsordning, hvor låntager har lov til at låne et bestemt beløb op til et maksimum hvert år eller en kortere periode.

En revolverende kreditfacilitet Revolverende kreditfacilitet En revolverende kreditfacilitet er en kreditlinje, der arrangeres mellem en bank og en virksomhed. Den leveres med et fastlagt maksimumbeløb, og det kan bruges som en backstop til at dække enhver mangel på midler, der måtte opstå på kort sigt.

I tabellen nedenfor står virksomheden for eksempel over for en mangel på $ 1.000 i år 3. Virksomheden kan bruge den revolverende kreditfacilitet som en sekundær finansieringskilde til at låne $ 1.000 og opfylde alle sine økonomiske forpligtelser for året. Derfor fungerer en revolverende kreditfacilitet som en backstop for virksomhedens kortsigtede finansieringsbehov.

Backstop i økonomistyring

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Brofinansiering Brofinansiering Brofinansiering er en form for midlertidig finansiering beregnet til at dække en virksomheds kortsigtede omkostninger indtil det øjeblik, hvor regelmæssig langsigtet finansiering er
  • Bullet Lån Bullet Lån Et bullet lån er en type lån, hvor den hovedstol, der lånes, betales tilbage ved afslutningen af ​​låneperioden. I nogle tilfælde er renteomkostningerne
  • Kommerciel låneaftale Kommerciel låneaftale En kommerciel låneaftale refererer til en aftale mellem en låntager og en långiver, når lånet er til forretningsformål. Hver gang der lånes et betydeligt beløb, skal en person eller organisation indgå en låneaftale. Långiveren giver pengene, forudsat at låntager accepterer alle lånebestemmelser
  • Gældskonvention Gældskonventioner Gældskonventioner er begrænsninger, som långivere (kreditorer, gældsejere, investorer) indgår på udlånsaftaler for at begrænse låntagers (debitors) handlinger.