Annoncering til salgsforhold - Oversigt, formel, hvordan man fortolker

Forholdet mellem reklame og salg, også kaldet ”A til S”, måler effektiviteten eller hvor vellykket en virksomheds reklamestrategier AIDA-model AIDA-modellen, der står for opmærksomhed, interesse, ønske og handlingsmodel, er en reklameeffektmodel, der identificerer de faser, som et individ er Annonce- og salgsforholdet bruges til at bestemme, hvor nyttigt virksomhedens ressourcer og investeringer i reklame er til at generere nyt salg. Et lavt forhold foretrækkes, da det indikerer, at reklamekampagnen genererede et højt salg i forhold til mængden af ​​penge brugt på reklame.

Annoncering til salgsforhold

Formel for forholdet mellem reklame og salg

Formlen for forholdet mellem reklame og salg er som følger:

Annoncering til salgsforhold - formel

Hvor:

 • Samlede annonceringsomkostninger er det beløb, der bruges på reklame - antallet kan findes på en virksomheds resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er en af ​​en virksomheds kernedata, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab.
 • Salgsindtægter er indtægterne fra en virksomhed - antallet kan findes i en virksomheds resultatopgørelse

Eksempel på annoncering til salgsforhold

Netan lancerede for nylig et nyt tøjmærke med sin ven, Matt. Virksomheden, kaldet Luxury Goods, Inc., er positioneret til at være en forretning med luksusmærke, der serverer ultra-velhavende. Efter fire års drift er virksomhedens resultatopgørelse som følger:

Eksempel på resultatopgørelse

De to grundlæggere gik over resultatopgørelsen og indså, at deres nettoindtjening er faldet år for år. Matt, med sin økonomiske baggrund, beslutter at se dybere ud ved at beregne udgifter som en procentdel af omsætningen Indtægter Indtægter er værdien af ​​alt salg af varer og tjenester, der er anerkendt af en virksomhed i en periode. Indtægter (også kaldet salg eller indtægter) udgør starten på en virksomheds resultatopgørelse og betragtes ofte som den "øverste linje" i en virksomhed. :

Udgifter i procent af indtægter

Matt indser hurtigt, at omkostningerne ved salg og markedsføring og salgsudgifter driver nettoindtægten ned; salgs- og marketingomkostninger steg med henholdsvis 7% og 8%.

Matt bringer spørgsmålet til Netan, der fortæller Matt, at stigningen i salgsomkostningerne skyldes handelsafgifter og højere importafgifter. Virksomheden opererer i USA og får sit læder af høj kvalitet fra Kina. Derudover er de øgede markedsførings- og salgsudgifter et resultat af, at virksomheden udvider sin reklamehorisonter til tryk og magasiner, som ikke har haft særligt gode resultater.

De to grundlæggere beslutter derefter at revurdere deres markedsføringsplan for at finde mere omkostningseffektive måder at nå deres målmarked Samlet adresserbart marked (TAM) Samlet adresserbart marked (TAM), også kaldet det samlede tilgængelige marked, er den samlede indtægtsmulighed. der er tilgængeligt for et produkt eller en tjeneste, hvis. Dermed håber de at få markedsførings- og salgsudgifter ned og øge deres bundlinje.

Annoncering til salgsforhold efter branche

Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen ideel reklameforhold - det afhænger af branchen. For eksempel for detailvarer som tøj eller parfume kan forholdet være så højt som 10%, mens papir og papirprodukter kan vise et forhold så lavt som 0%. Derfor er det vigtigt, når man bestemmer, om en virksomheds annoncerings- og salgsforhold er højt eller lavt, at sammenligne tallet med branchens gennemsnit.

For eksempel er følgende forholdet mellem annoncer og salg i forskellige brancher i 2017 (kilde):

 • Forlystelsesparker: 6,2%
 • Cigaretter: 1,2%
 • Kommunikationstjenester: 4,9%
 • Computer- og kontorudstyr: 1%
 • Lånemæglere: 17,3%
 • Ure, ure og dele: 9,7%

Fortolkning af forholdet mellem reklame og salg

Som tidligere nævnt angiver forholdet mellem reklame og salg effektiviteten af ​​en virksomheds reklamestrategier. Det er vigtigt at sammenligne annoncering til salgsforhold inden for en branche og på et trendbaseret grundlag. I eksemplet ovenfor ville bestemmelse af et enkelt forhold ikke give meget indblik i, hvor effektiv en virksomheds marketingstrategier er til at generere salg. Hvis branchens gennemsnitlige reklame- og salgsforhold i eksemplet ovenfor var 25%, kan vi konkludere, at virksomheden, Luxury Goods, opererer med en højere effektivitet end konkurrenternes.

Et lavt forhold er ønskeligt, da det forbedrer bundlinjen. I modsætning hertil kan et højt forhold være skadeligt for en virksomheds rentabilitet. Husk dog, at der er forbehold. En virksomhed med et forhold på 1%, hvor indtægterne falder på et trendbasis, kan indikere, at virksomheden ikke laver nok reklamer til at skabe vækst i omsætningen.

Vigtigste takeaways

 • Forholdet bruges til at bestemme, hvor effektive en virksomheds marketingstrategier er i forhold til den genererede omsætning.
 • Det varierer meget mellem forskellige brancher; nogle industrier har en større procentdel, mens andre industrier har en lavere procentdel.
 • Forholdet skal sammenlignes mellem industriens konkurrenter og på et trendbasis.
 • Et lavt forhold er ønskeligt, mens et højt forhold kan være skadeligt for en virksomheds rentabilitet.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

 • 5 P's af Marketing 5 Ps af Marketing De 5 Ps af Marketing - Produkt, Pris, Kampagne, Sted og Mennesker - er de vigtigste marketingelementer, der bruges til at positionere en virksomhed strategisk. De 5 P'er af
 • Forbrugerprodukter Forbrugerprodukter Forbrugerprodukter, også kaldet endelige varer, er produkter, der købes af enkeltpersoner eller husstande til personlig brug. Fra et markedsføringsperspektiv er der fire typer forbrugerprodukter, der hver har forskellige markedsføringsmæssige overvejelser.
 • Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Vi diskuterer de forskellige metoder til fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter. Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter begynder med salgsindtægter og derefter omkostninger
 • ROAS (Return on Annonceudgifter) ROAS (Return on Annonceudgifter) ROAS (Return on Annonceudgifter) er en vigtig e-handelsmåling. ROAS måler indtægter genereret pr. Dollar brugt markedsføring. Det er en lignende og alternativ rentabilitetsmåling som ROI eller "Return on Investment". ROAS bruges ofte i e-handelsvirksomheder til at evaluere effektiviteten af ​​en marketingkampagne.