Grænseoverskridende oversigt - Definition, fordele og praktisk eksempel

Grænseoverskridende notering involverer virksomheder, der handler på børsen i deres hjemland og også på en børs i et andet land. En grænseoverskridende notering giver anledning til muligheden for arbitrage Arbitrage Arbitrage er strategien til at udnytte prisforskelle på forskellige markeder for det samme aktiv. For at det kan finde sted, skal der være en situation med mindst to ækvivalente aktiver med forskellige priser. I det væsentlige er arbitrage en situation, hvor en erhvervsdrivende kan drage fordel af muligheder, da identiske aktiver handler på to forskellige markeder.

Grænseoverskridende oversigt - globalt kort tilsluttet

Grænseoverskridende børsnoterede virksomheder er ofte dem, der er baseret i lande uden for USA, der vælger at blive noteret på en amerikansk baseret børs.

For eksempel er et Kina-baseret selskab noteret på Shanghai Stock Exchange, fordi det er dets hjemmemarked. Når det gælder for krydstegning på NYSE og bliver godkendt, kan dets aktier let handles af amerikanske investorer. Virksomheden skal selvfølgelig opfylde børsens noteringskrav, ligesom ethvert andet selskab.

At blive noteret på de større verdensbørser, såsom London-børsen, indebærer at opfylde de krav, der stilles til alle medlemmer af markedet, herunder information om antallet af aktionærer Interessent vs. aktionær Udtrykkene "interessent" og "aktionær" er ofte bruges ombytteligt i forretningsmiljøet. Når man ser nøje på betydningen af ​​interessent vs aktionær, er der vigtige forskelle i brugen. Generelt er en aktionær en interessent i virksomheden, mens en interessent ikke nødvendigvis er en aktionær. og politikker. Flere virksomheder hævder, at deres synlighed og værdi er blevet forbedret gennem grænseoverskridende notering.

Fordele ved grænseoverskridende notering

På grund af fordelene ved at være krydsnoteret får flere og flere virksomheder sig på børsemarkeder uden for deres hjemlande. Her er fordelene ved et sådant skridt.

1. Få eksponering og adgang til mere kapital

Tværnoterede virksomheder har adgang til flere potentielle investorer, hvilket betyder adgang til mere kapital. Deres aktier kan også få mere opmærksomhed ved at blive handlet i mere end en del af verden. Med dette er der en bedre chance for at rejse kapital Kapital er noget, der øger ens evne til at generere værdi. Det kan bruges til at øge værdien på tværs af en lang række kategorier, såsom finansiel, social, fysisk, intellektuel osv. I erhvervslivet og økonomi er de to mest almindelige typer kapital økonomisk og menneskelig. fordi virksomheden får mere eksponering på markedet.

2. Hjælp med at forbedre en virksomheds struktur for virksomhedsstyring

Krydsoversigter kræver ofte, at virksomheder etablerer et klart og veldefineret sæt regler, der styrer dets virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder i en virksomhed. Afhængig af en virksomheds mål og branchen. Dette betyder, at det skal være åbent med hensyn til dets aktiviteter. Mange krydsnoterede virksomheder forbedrer deres styrende struktur, der styrer virksomhedens retninger og mål.

3. Tiltræk mere og bedre talent

Enhver virksomhed har brug for godt talent eller frontlinjer for at klare sig godt på aktiemarkedet og betjene sine kunder. Med en grænseoverskridende notering får virksomheden eksponering og øger chancerne for at tiltrække toptalenter.

At være grænseoverskridende børsnoteret kræver også, at en virksomheds aktieincitamentsplan er mere lukrativ end virksomheder, der ikke er. Dette hjælper det med at skabe en pulje af hårdtarbejdende og hengiven talent.

4. Forbedrer et selskabs omdømme

At vælge en grænseoverskridende notering på NYSE eller andre større børser forbedrer en virksomheds offentlige profil. Det kan bruges som en reklamestrategi for grænseoverskridende børsnoterede virksomheder for at tiltrække udenlandske investorer.

Store medievirksomheder overvåger de mere berømte aktiemarkeder som NYSE, London Stock Exchange og Tokyo Stock Exchange. At få yderligere medieeksponering kan øge virksomhedens image og brandværdi.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om den finansielle verden, anbefaler vi stærkt nedenstående yderligere ressourcer:

  • Dow Jones Industrial Average (DJIA) Dow Jones Industrial Average (DJIA) Dow Jones Industrial Average (DJIA), også almindeligvis omtalt som "Dow Jones" eller blot "Dow", er en af ​​de mest populære og bredt anerkendte aktiemarkedsindekser
  • Eurex Exchange Eurex Exchange Eurex Exchange er det største europæiske futures- og optionsmarked. Den handler primært i europabaserede derivater. En bred vifte af handel på denne børs udføres fra europæiske aktier til gældsinstrumenter i Tyskland.
  • Japan Exchange Group Japan Exchange Group Japan Exchange Group er et Tokyo-baseret finansielle serviceselskab, der driver forskellige markeder for udveksling af finansielle instrumenter. Det letter handel med Japans finansielle værdipapirer i henhold til landets lov om finansielle instrumenter og udveksling. Det blev etableret i 2013
  • Nasdaq Composite NASDAQ Composite NASDAQ Composite er et indeks på mere end 3.000 almindelige aktier noteret på NASDAQ-aktiemarkedet. Indekset er et af de mest fulgte indekser i