Nationalt gennemsnitslønindeks (NAWI) - oversigt, formål, betydning

Det nationale gennemsnitslønningsindeks (NAWI) er et benchmark, der bruges som en måling af inflation - der sporer lønvækst blandt amerikanske arbejdstagere. Social Security Administration (SSA) beregner NAWI årligt og bruger den til to primære formål:

  1. At foretage opdateringer til OASDI-programmet Old Age, Survivors and Disability Insurance (OASDI) og
  2. At indeksere både forsikrings- og pensionsydelser.

Nationalt gennemsnitslønindeks

NAWI er formuleret baseret på indkomst, der er blevet underlagt føderale indkomstskatter samt udskudte kompensationsplanbidrag.

Det er vigtigt at bemærke, at NAWI er beregnet til specifikt at foretage opdateringer til Social Security Social Security Social Security er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. De første sociale ydelser, som en person har ret til at modtage. For at opnå det (og være sikker på, at en person beskattes ordentligt), indekseres en persons løn ikke med NAWI for beregningsfordele, før de fylder 60 år.

Resumé

  • Det nationale gennemsnitslønningsindeks (NAWI) sporer lønvækst og tendenser og er nyttigt til at hjælpe med at afgøre, om inflationen trender op eller ned.
  • NAWI er afgørende for at hjælpe med at bestemme, hvor meget en person modtager i socialsikringsydelser, når han eller hun går på pension.
  • Forståelse for lønudviklingen og inflationens tilstand er vigtig for politikere, såsom Federal Reserve.

Hvorfor NAWI er vigtigt

Det nationale gennemsnitslønningsindeks fungerer som et vigtigt mål for inflationen. Inflation Inflation er et økonomisk begreb, der refererer til stigninger i varenes prisniveau over en bestemt periode. Stigningen i prisniveauet betyder, at valutaen i en given økonomi mister købekraft (dvs. mindre kan købes med det samme beløb). . Ved at indeksere lønninger bliver tendenser synlige. Tendenser er ofte nyttige til at afsløre løninflationen. Hvis inflationen bliver tydelig, kan det føre til ændringer i pengepolitikken.

For eksempel kan Federal Reserve betragte det som nødvendigt at hæve renten for at modvirke inflationen. Omvendt, hvis inflation ser ud til at falde betydeligt, kan Fed stimulere markedet ved at sænke renten Renter En rentesats henviser til det beløb, som en långiver opkræver en låntager for enhver form for gæld, der generelt gives procentdel af hovedstolen. .

Forståelse af NAWI-beregningen

NAWI 2018 beregnes ved hjælp af NAWI fra det foregående år, ganget med procentdelen af ​​lønændring mellem 2017 og 2018. (Det skal bemærkes, at den seneste NAWI - tilgængelig på SSAs hjemmeside - er for 2018.)

Så for at beregne 2018's NAWI skal 2017's NAWI på $ 50.321,89 ganges med procentdelen af ​​ændring mellem 2017 og 2018's årsløn. Den gennemsnitlige løn i 2017 var $ 48.251,57, og den gennemsnitlige løn i 2018 var $ 50.000,44. Den aktuelle beregning er angivet nedenfor:

2018 NAWI = (50.321,89 * 50.000,44) / 48.251,57 = 52.145,80

Det nationale gennemsnitslønindeks for 2018 er $ 52.145,80 .

Løn Push Inflation

Når vi taler om NAWI og inflation, er det især vigtigt at forstå lønningspushinflationen, da den udøver en direkte effekt på gennemsnitslønningerne og hvordan de indekseres.

Lønstøtteinflation er inflation - som er den udbredte stigning i omkostningerne ved varer og tjenester - der skyldes en generel lønstigning. Hvis en arbejdsgiver skal betale sine medarbejdere mere, skal de også derefter øge omkostningerne ved de varer og / eller tjenester, de leverer for at sikre fortsat fortjeneste.

Det bliver dog en situation med cirkulær effekt - hvis varer og tjenester begynder at koste mere, skal arbejdsgivere begynde at betale deres ansatte mere. Efterhånden som leveomkostningerne stiger, skal også det beløb, som enkeltpersoner tjener, for at overleve.

Det kan også være nødvendigt at øge lønnen, hvis føderale og statslige regeringer beslutter at øge mindstelønkravene. For at overholde disse må virksomheder - specifikt forbrugsvarevirksomheder, hvor lønkraft inflation er særlig udbredt - øge den løn, de betaler deres ansatte, enten for at opfylde kravene eller for at forblive konkurrencedygtige.

Andre inflationsforanstaltninger

Mens Social Security Administration specifikt bruger NAWI-metricen, er den og andre statslige organer - såsom Federal Reserve - også afhængige af andre inflationsmål for at bestemme pengepolitikken. To andre primære inflationsmålinger er forbrugerprisindekset (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) er et mål for det samlede prisniveau i en økonomi. CPI består af et bundt af almindeligt købte varer og tjenester. CPI måler ændringer i købekraften i et lands valuta og prisniveauet for en kurv med varer og tjenester. og producentprisindekset (PPI).

Forbrugerprisindekset sporer omkostningerne ved en kurv med almindeligt købte varer. Imidlertid kritiseres det ofte som en inflationsmåling, fordi den udelukker energiomkostninger, som er en stor udgift for de fleste enkeltpersoner og familier.

Producentprisindekset sporer inflationen mere på engrosniveau snarere end det detailniveau, der anvendes af forbrugerprisindekset. PPI afspejler de gennemsnitlige priser, som producenter modtager salg af varer på engrosmarkedet.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Federal Reserve Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve er De Forenede Staters centralbank og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi.
  • New York Minimumsløn New York Minimumsløn New York minimumsløn blev etableret i slutningen af ​​1960'erne, to årtier efter, at den nationale mindsteløn blev oprettet. Siden da er mindstelønnen steget gradvist siden 1970'erne med den seneste stigning i december 2017. New Yorks mindsteløn har tendens til at være højere end den føderale mindsteløn
  • Fuldtidsbeskæftigelse (FTE) Fuldtidsækvivalent (FTE) Fuldtidsækvivalent (FTE) refererer til måleenheden svarende til en person - arbejdstager eller studerende - en enhed på en arbejds- eller skoledag,
  • Vederlag Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilket