Flow of Funds Indicators - Oversigt, hvordan man måler og anvendelser

Strømmen af ​​kapitalindikatorer er målinger, der anvendes af regeringer til at spore strømmen af ​​penge til og fra den nationale økonomi. Regnskabet viser kilderne til alle modtagne midler i økonomien og de anvendelser, de er brugt til i økonomien.

Flow of Funds Indicator Image

Den nationale regering, investorer og økonomiledere overvåger strømmen af ​​midler for at bestemme, hvor effektivt de har planlagt, hvilke typer ressourcer de har til rådighed, hvordan ressourcerne er investeret, og hvilke kilder der bruges til at finansiere ressourcerne.

Flow of Funds Accounts i USA

I USA opretholdes strømmen af ​​konti af Federal Reserve Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve er De Forenede Staters centralbank og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi. , og de frigives ca. ti uger efter udgangen af ​​det foregående kvartal. Strømmen af ​​pengekonti er også kendt som finansielle konti, og de er mærket som Z.1. De frigivne konti viser de aktiver og passiver, som hver sektor af den nationale økonomi har bidraget med, og hvordan midlerne er blevet brugt.

Opgørelsen for hver konto viser fordelingen af ​​kapital på tværs af de forskellige sektorer, og dette gør det muligt for økonomer at analysere, hvordan midler strømmer ind og ud af økonomien. Regnskaberne fordeler også den samlede gæld fordelt på udsteder og indehaver samt fordelingen af ​​bruttonationalproduktet (BNP) Bruttonationalproduktet (BNP) Bruttonationalproduktet (BNP) er et standardmål for et lands økonomiske sundhed og en indikator af dets levestandard. Også BNP kan bruges til at sammenligne produktivitetsniveauer mellem forskellige lande. .

Når man forbereder strømmen af ​​pengekonti, følger Federal Reserve metoden til bogføring med dobbelt post. Dette muliggør sporing af ændringer i aktiver og passiver i ikke-finansielle sektorer som husstande, nonprofitorganisationer Nonprofit-forretningsplan En nonprofit-forretningsplan er simpelthen en køreplan for nonprofit-organisationen, der skitserer sine mål og mål, hvordan det kan nå sit erklærede formål, gårde, regeringen (føderal, stat og lokal) såvel som i den udenlandske sektor.

Nogle af de finansielle aktiver, der tages højde for i strømmen af ​​midler, omfatter opsparing af indskud, statsejede aktiver, pensionsfonde, aktiefonde, amerikanske indskud i udlandet, selskabsaktier og pengemarkedsfonde.

Flow of Funds i Storbritannien

Kontoret for national statistik er ansvarligt for at forberede strømmen af ​​pengekonti i Det Forenede Kongerige. Regnskaberne præsenterer oplysninger om debitor- og kreditorforhold og om, hvordan aktiverne og passiverne har ændret sig i den nationale økonomi. Ifølge ONS skal hvert finansielt aktiv have en modpartsforpligtelse, mens de samlede finansieringskilder skal være lig med den samlede anvendelse af midlerne.

Den første strøm af pengetabeller blev offentliggjort i 2014, og siden da offentliggøres de hvert kvartal af året i den blå bog. Pengestrømskontoen er baseret på princippet om, at alle bevægelser af midler i økonomien skal redegøres for af den relevante offentlige enhed.

De sektorer, der er regnskabsmæssigt i den britiske pengestrøm, inkluderer staten, lokale regeringer, husstande, monetære finansielle institutioner, offentlige selskaber Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at drive til fortjeneste. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. , private ikke-finansielle selskaber og forsikringsselskaber.

Derudover inkluderer de finansielle instrumenter, der tages i betragtning ved beregningen af ​​regnskabet, gældsværdipapirer, kortfristede og langfristede lån, finansielle derivater, medarbejderaktieoptioner, aktie- og investeringsfondaktier samt valuta og overførbare indskud.

Sådan måles strømmen af ​​midler

Der er flere indikatorer, som investorer kan overveje, når de bestemmer pengestrømmen i økonomien:

1. Gensidige fonds kontantniveauer

Investorer kan se på fondsniveauer for at bestemme, hvor mange penge institutionelle investorer skal købe aktier. Når gensidige fondsniveauer er lave, viser det, at de institutionelle fonde ikke har meget kontanter, som de kan bruge til at investere i nye aktier. Enhver omfordeling vil kræve, at institutionen råder over nogle af de aktiver, den allerede ejer.

Hvor institutionen har høje fondsniveauer, viser den, at den har tilstrækkelig klar kapital, som den kan bruge til at købe aktier. Gensidige fonds kontantniveauer er kun en pålidelig fondsflowindikator på kort sigt og kan give vildledende data, hvis de anvendes på lang sigt.

2. Marginalgæld

Marginalgæld er en anden indikator for bevægelsen af ​​penge ind og ud af økonomien. Når tyremarkeder er overkøbt, har investorer en tendens til at investere alt, hvad de har, på markedet med håb om at høste betydelige fordele fra det gunstige markedsmiljø.

Sådan en investoradfærd opstår, når marginalgældsniveauerne er på sit højeste, da investorer har mulighed for at bruge en kontantkonto til at dække hele investeringen eller bruge en marginkonto (hvilket betyder, at de låner en del eller hele den kapital, de forpligter sig til en investering).

En marginkonto tilbydes af en mæglervirksomhed for at lette en investers køb af et værdipapir. Når der er anvendt store mængder marginalgæld til køb af værdipapirer, bekræfter det, at der er en stor bevægelse af penge i den nationale økonomi.

Anvendelse af kapitalindikatorer

1. Ydeevneindikator

Regeringer bruger strøm af indikatorindikator som en økonomiomfattende resultatindikator. Sammenligning af indeværende års data og data fra de foregående år kan vise styrken i økonomien og tendensen fra tidligere år. Det kan også vise retning af økonomien i fremtiden og de specifikke sektorer, der vil føre til dens vækst.

2. Formulering af pengepolitik

Regeringen kan bruge strømmen af ​​pengedata til at formulere penge- og finanspolitik. Efter gennemførelsen af ​​politikkerne kan regeringen bruge indikatorerne til at afgøre, om politikkerne medfører økonomisk stabilitet eller udsving og finde måder at tackle deres negative indvirkning på.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Kapitalkonto Kapitalkonto Kapitalkontoen bruges til at redegøre for og måle enhver finansiel transaktion i et land, der ikke har en aktiv effekt på landets opsparing, produktion eller indkomst. Kapitalkontoen udgør sammen med de løbende og finansielle konti landets betalingsbalance
  • Økonomiske indikatorer Økonomiske indikatorer En økonomisk indikator er en måling, der bruges til at vurdere, måle og evaluere makroøkonomiens generelle sundhedstilstand. Økonomiske indikatorer
  • Bruttonationalprodukt (BNP) Bruttonationalprodukt Bruttonationalprodukt (BNP) er et mål for værdien af ​​alle varer og tjenester produceret af et lands beboere og virksomheder. Det estimerer værdien af ​​de endelige produkter og tjenester, der fremstilles af et lands beboere, uanset produktionsstedet.
  • Pengepolitik Pengepolitik Pengepolitik er en økonomisk politik, der styrer størrelsen og væksten af ​​pengemængden i en økonomi. Det er et kraftfuldt værktøj til at regulere makroøkonomiske variabler såsom inflation og arbejdsløshed.