Akkrediteret i Business Valuation (ABV) - Oversigt,

Akkrediteret i Business Valuation (ABV) er en akkreditiv til revisorer, der besidder et betydeligt niveau af viden i værdiansættelse og de professionelle standarder, der omgiver den. Det tildeles gennem administration og vellykket bestået en todelt eksamen og ved at opnå relevant erhvervserfaring. Generelt er personer, der bærer ABV-betegnelsen, certificerede revisorer (CPA'er) Revisorer En revisor spiller en meget vigtig rolle i en organisation, uanset om det er en multinationel virksomhed eller en lille, indenlandsk virksomhed. Tilstrømningen og udstrømningen af ​​virksomhedens penge overvåges nøje af regnskabsføreren, som også sørger for, at alle finansielle transaktioner er lovlige, korrekte, som specialiserer sig i at beregne en virksomheds værdi gennem forskellige typer analyser.

Akkrediteret i forretningsværdiansættelse

For at kvalificere sig skal de have erhvervsværdiansættelseserfaring og betale et gebyr. For medlemmer, der ikke er CPA, kræves et minimum af 1.500 timers værdiansættelseserfaring; CPA'er kræver dog kun 150 timer.

Kravene er strenge, men bidrager til at styrke betegnelsens kvalitet og signalere til arbejdsgivere, at en professionel er forpligtet til værdiansættelsesområdet.

Studieområder i akkrediteret i forretningsværdiansættelse

  1. Kvantitativ analyse Kvantitativ analyse Kvantitativ analyse er processen med at indsamle og evaluere målbare og verificerbare data såsom indtægter, markedsandel og løn for at forstå en virksomheds opførsel og ydeevne. I en tid med datateknologi betragtes kvantitativ analyse som den foretrukne tilgang til at træffe informerede beslutninger.
  2. Kvalitativ analyse
  3. Forretningsværdiansættelse
  4. Etiske og professionelle standarder
  5. Forretningsanalyse

Opnåelse af ABV: Når det er rigtigt for din karriere

ABV-betegnelsen kan strategisk hjælpe visse revisorer med at udvide deres karriere eller positionere sig for forskellige typer beskæftigelse. Hvis jobbet er klientvendt, kan det give en person mulighed for at demonstrere over for deres kunder, at de har ekspertise og pålidelighed inden for værdiansættelse af virksomheder.

For eksempel, hvis en person blev ansat til at arbejde på en fusion eller erhvervelse for en virksomhed, kan det være utroligt værdifuldt for en arbejdsgiver at være i stand til nøjagtigt at vurdere et potentielt erhvervelsesmål. ABV-betegnelsen kan også hjælpe med at give den enkelte en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre revisorer, der ansøger hos store regnskabsfirmaer. Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service. eller andre ansøgere til en investeringsbank eller et stort teknologisk firma.

Betegnelsen kan også hjælpe med at gøre en person til en bedre iværksætter Iværksætter En iværksætter er en person, der starter, designer, lancerer og driver en ny virksomhed. I stedet for at være medarbejder og rapportere til en vejleder, da de bedre kan analysere og revidere deres egen virksomhed - evaluere og klassificere deres succeser mod konkurrenter eller potentielle erhververe.

Spring over ABV-eksamenskravene

Det er også muligt at springe ABV-eksamen over og opnå legitimationsoplysninger, hvis en person er en godkendt indehaver af en af ​​nedenstående certificeringer:

  1. Chartered Financial Analyst (CFA®)
  2. American Society of Appraisers (ASA)
  3. Chartered Business Valuator (CBV) Chartered Business Valuator (CBV) Chartered Business Valuator (CBV) er betegnelsen tildelt canadiske fagfolk, der er kvalificerede til opgaverne med at evaluere og tildele en værdi til

Hvorfor ABV-betegnelsen

Indehavere af ABV-legitimationsoplysninger kan yderligere demonstrere deres ekspertise i at evaluere virksomheder ved at opnå betegnelsen og fordybe sig i værdiansættelsesverdenen. Det åbner dørene for nye typer virksomheder, som man kan være ansat hos, hvor de yderligere kan eksemplificere et færdighedssæt, som økonomi-, regnskabs- og teknologivirksomheder ser efter.

Som enhver legitimation kræver ABV betydelig tid og kræfter for at opnå. Professionelle betegnelser, såsom ABV og dem, der tilbydes på Corporate Finance Institute, kan hjælpe en professionel med at udvikle deres styrke for at øge deres karriere og gøre dem til en bedre version af sig selv.

Sammenfattende: ABV og revisor

  • Akkrediteret i Business Valuation (ABV) er en akkreditiv til revisorer, der allerede har opnået (1) et betydeligt niveau af viden i værdiansættelse og (2) de professionelle standarder, der omgiver den.
  • For ikke-CPA-medlemmer kræves et minimum af 1.500 timer med værdiansættelseserfaring; CPA'er har dog kun brug for 150 timer. Det er parret godt med andre betegnelser, der kan give dig en arbejdsfritagelse som CFA®, ASA og CBV.
  • ABV kan strategisk hjælpe visse revisorer med at udvide deres karriere eller positionere sig for forskellige typer beskæftigelse - hvilket i virkeligheden gør dem til en bedre og mere omsættelig professionel.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase skal du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Vejledning til regnskabsløn Lønvejledning til regnskab I denne regnskabslønvejledning giver vi dig tal for midtpunktskompensation for dem, der er ansat både i offentlig og privat regnskab. Revisorer er ansvarlige for at undersøge årsregnskaber for at sikre nøjagtighed og overholdelse af eksisterende love og regler, håndtere skatterelaterede opgaver såsom beregning af
  • Business Valuation Specialist Business Valuation Specialist Business valuation refererer til processen med at bestemme den virkelige værdi af en virksomhed. Ejere arbejder sammen med en ekspert i vurderingen af ​​en virksomhed for at hjælpe dem med at få et objektivt skøn over deres virksomheds værdi.
  • CPA vs CFA® CPA vs CFA® Når du overvejer en karriere inden for virksomhedsfinansiering eller kapitalmarkederne, vil du ofte høre folk spørge: "Skal jeg få en CPA eller CFA?" og "Hvilket er bedre?". I denne artikel vil vi skitsere ligheder og forskelle mellem CPA og CFA betegnelser og forsøge at styre dig i den rigtige retning omkring
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering