Finansiel modellering med SAS - Corporate Finance Institute

Finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. med SAS er brugen af ​​software til at forbedre og øge kompleksiteten af ​​en Excel-model Excel-modellering Best Practices Følgende excel-modellering-bedste fremgangsmåder giver brugeren mulighed for at levere den reneste og mest brugervenlige modelleringsoplevelse. Microsoft Excel er et ekstremt robust værktøj. At lære at blive en Excel-strømbruger er næsten obligatorisk for dem inden for investeringsbank, corporate finance og private equity. . SAS hjælper med at forbedre evnen til at udføre konsolideringer, opbygge mere detaljerede budgetter og tilføje detaljerede drivere til indtægter,omkostninger Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige og rentabilitet. Det bruges typisk til virksomhedskunder på en integreret løsning sammenlignet med traditionel budgettering Kapitalbudgettering Bedste praksis Kapitalbudgettering refererer til beslutningsprocessen, som virksomheder følger med hensyn til hvilke kapitalintensive projekter de skal forfølge. Sådanne kapitalintensive projekter kan være alt fra at åbne en ny fabrik til en betydelig udvidelse af arbejdsstyrken, komme ind på et nyt marked eller forskning og udvikling af nye produkter.og modelbygning, der er afhængig af Microsoft Excel.

SAS er en softwarepakke, der blev udviklet fra 1966 til 1976 af SAS Institute til datastyring, avanceret analyse, business intelligence og forudsigende analyse. Det kan udvinde, ændre og hente data fra forskellige kilder og udføre statistiske analyser.

I finansbranchen kan SAS hjælpe med en lang række opgaver, herunder integreret planlægning, budgettering og økonomisk rapportering samt automatisering af nøgleprocesser. SAS giver brugerne mulighed for at udforske adskillige scenarier og tilskynde til bedre prognoseudvikling. Softwaren giver finansfolk mulighed for at udføre on-demand konsolidering for at lukke bøger hurtigere.

Finansiel modellering med SAS