Topfinansieringscertificeringer - Liste og oversigt over topbetegnelser

Hvis du overvejer en karriere som finansanalytiker eller allerede arbejder som en, kan en professionel finanscertificering øge din indtjeningsevne, dit ry og din evne til at levere økonomisk analyse af høj kvalitet. Analyst Trifecta®-guiden Den ultimative guide om, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills. Denne guide fører dig gennem hver af de bedste finanscertificeringer og betegnelser for enhver professionel, der ønsker at fremme deres karriere som en certificeret finansanalytiker FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan,og Ferrari.

Liste over de bedste finanscertificeringer:

 1. Chartered Financial Analyst® (CFA®) certificering
 2. Certificeret revisor (CPA) certificering
 3. Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA®) betegnelse
 4. Certificeret Financial Planner® (CFP®) betegnelse
 5. Financial Risk Manager (FRM®) certificering
 6. Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ® certificering

top finanscertificeringer

Chartered Financial Analyst® (CFA®) certificering

CFA®-betegnelsen er meget efterspurgt af finansfolk overalt i verden. Det består af tre niveauer og tager gennemsnitligt ca. 4 år at gennemføre alle 3 niveauer. Det betragtes bredt som en af ​​de bedste finanscertificeringer.

Hovedfokus for denne finansieringscertificering er porteføljestyring Porteføljestyring Karriereprofil Porteføljestyring er forvaltning af investeringer og aktiver for kunder, der inkluderer pensionsfonde, banker, hedgefonde, familiekontorer. Porteføljeforvalteren er ansvarlig for at opretholde det rette aktivmiks og investeringsstrategi, der passer til kundens behov. Løn, færdigheder og investeringsanalyse. De vigtigste eksamensemner inkluderer etiske og professionelle standarder, kvantitative metoder, økonomi, finansiel rapportering og analyse, virksomhedsfinansiering, porteføljestyring, egenkapital, fast indkomst, derivater og alternative investeringer.

Betegnelsen koster typisk mellem $ 4.000 og $ 5.000, afhængigt af om du skal omskrive nogen eksamen eller ej, og hvor tidligt (eller sent) du tilmelder dig til dine eksamener. Bestået sats for at opnå det fulde certificeringsprogram (alle 3 niveauer) er under 20%.

Fordele

Anset og internationalt anerkendt som en af ​​de mest udfordrende økonomiske certificeringer. Det er et krav for mange job inden for kapitalforvaltning og aktieforskning Aktieforskningsoversigt Fagfolk inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesserede i. er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder. Denne oversigtsguide for egenkapitalforskning. Gennemførelsen af ​​denne betegnelse demonstrerer et bestemt niveau af intelligens og en stærk arbejdsmoral (det er et godt filter, som arbejdsgivere kan bruge til at finde topmedarbejdere).

Ulemper

Denne betegnelse skiller sig ud fra andre finansieringscertificeringer Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, branche-relevante færdigheder og træning. Og 100% online! fordi pass-rate er så lav, og mængden af ​​dækket materiale er så enorm. Det kan være et dyrt mål, som du aldrig faktisk opnår. Læreplanen er stærkt fokuseret på porteføljestyring, hvilket måske ikke er relevant for mange karriereveje inden for virksomhedsfinansiering. Derudover er det for det meste teoretisk og bruger ikke applikationer som Excel Excel Resources Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. .

Certificering af certificeret revisor (CPA)

Mange økonomiprofessionelle vælger at have en regnskabsbetegnelse i stedet for en finanscertificering. CPA er guldstandarden i regnskabsverdenen og spiller også rigtig godt i en finansiel karrierevej. CPA-læseplanen består af revision og attestation, forretningsmiljø og koncepter, finansiel regnskab og rapportering og regulering.

De samlede omkostninger ved en CPA-certificering (start til slut) er omkring $ 3.000 og dækkes typisk af den studerendes arbejdsgiver. Bestået pr. Eksamen varierer, men for et første forsøg er det ca. 50%.

Fordele

Hvis du vil have en karriere inden for regnskab, Regnskab Offentlige regnskabsfirmaer består af revisorer, hvis job er at betjene forretning, enkeltpersoner, regeringer og nonprofit ved at udarbejde regnskaber, skatter, så er denne certificering i det væsentlige et "must-have". Hvis du vil have en karriere inden for økonomi, kan det være en stor differentiator og fremragende for alle, der i sidste ende vil have CFO's job. Hvad gør en CFO Hvad gør en CFO - CFO's job er at optimere en virksomheds økonomiske præstationer, herunder: rapportering, likviditet og investeringsafkast. Indenfor.

Ulemper

CPA har kun et mindre fokus på virksomhedsfinansiering Corporate Finance Oversigt Corporate finance handler med et selskabs kapitalstruktur, herunder dets finansiering og de handlinger, som ledelsen tager for at øge værdien af ​​og er derfor mere egnet bare til regnskabsopgaver. Derudover kan rejsen for at gennemføre akkrediteringen være lang.

Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA®) Betegnelse

CAIA®-certificeringen er fokuseret på alternative investeringer og rettet mod fagfolk inden for aktivforvaltning Asset Management Asset management er processen med at udvikle, drive, vedligeholde og sælge aktiver på en omkostningseffektiv måde. Udtrykket bruges mest i finansiering, og det refererer til enkeltpersoner eller firmaer, der administrerer aktiver på vegne af enkeltpersoner eller andre enheder. og hedgefond Hedgefondstrategier En hedgefond er en investeringsfond oprettet af akkrediterede enkeltpersoner og institutionelle investorer med det formål at maksimere afkast og reducere eller eliminere risiko uanset markedets stigning eller fald. Hedgefondstrategier anvendes gennem private investeringspartnerskaber mellem en fondsforvalter og investorindustrier. De vigtigste emner, der er omfattet af CAIA®, er etik, hedgefonde,private equity Private Equity Karriereprofil Private equity analytikere og associerede virksomheder udfører lignende arbejde som i investment banking. Jobbet inkluderer finansiel modellering, værdiansættelse, lange timer og høj løn. Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at ”gradere” til købsiden,, reelle aktiver, strukturerede produkter, aktivallokering Aktivfordeling Aktivallokering henviser til en strategi, hvor enkeltpersoner opdeler deres investeringsportefølje mellem forskellige forskellige kategorier for at minimere investering og risikostyring. CAIA® er en af ​​de bedste finanscertificeringer.Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at ”gradere” til købsiden,, reelle aktiver, strukturerede produkter, aktivallokering Aktivfordeling Aktivallokering henviser til en strategi, hvor enkeltpersoner opdeler deres investeringsportefølje mellem forskellige forskellige kategorier for at minimere investering og risikostyring. CAIA® er en af ​​de bedste finanscertificeringer.Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at ”gradere” til købsiden,, reelle aktiver, strukturerede produkter, aktivallokering Aktivfordeling Aktivallokering henviser til en strategi, hvor enkeltpersoner opdeler deres investeringsportefølje mellem forskellige forskellige kategorier for at minimere investering og risikostyring. CAIA® er en af ​​de bedste finanscertificeringer.

Omkostningerne ved CAIA®-finansieringscertificeringen er ca. $ 3.000 (i alt), og programmet består af to niveauer. Bestået er ca. 70%.

Fordele

Dette program er fantastisk til nicheområder inden for finansiering, såsom styring af alternative investeringer Alternativ investering En alternativ investering er en investering i aktiver, der er forskellige fra kontanter, aktier og obligationer. Alternative investeringer kan være investeringer i materielle aktiver såsom ædle metaller eller vin. Derudover kan de være investeringer i finansielle aktiver såsom private equity, nødlidende værdipapirer og hedgefonde. (dvs. private equity, realaktiver og hedgefonde). Det tager kun 12-18 måneder at gennemføre.

Ulemper

Da det er så fokuseret, er det ikke så alsidigt som bredere betegnelser eller en MBA Er en MBA det værd? Hvis du overvejer at gå på handelshøjskole, spørger du måske, er en MBA det værd ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det afhænger". Bortset fra arbejdsbyrden ved at lave en MBA er der næsten ingen grund til ikke at lave en MBA, hvis din chef betaler for det. De kan bruge det som gearing mod dig og låse dig inde, men ROI er utroligt, hvis det er gratis (selvfølgelig). .

Certificeret Financial Planner (CFP®) certificering

At tjene en CFP®-betegnelse kan være en god vej for alle, der ser på en karriere inden for investering eller formueforvaltning Privat formueforvaltning Privat formueforvaltning er en investeringspraksis, der involverer finansiel planlægning, skatteforvaltning, aktivbeskyttelse og andre finansielle tjenester til enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI) eller akkrediterede investorer. Private formueforvaltere skaber et tæt samarbejde med velhavende kunder for at hjælpe med at opbygge en portefølje, der opnår klientens økonomiske mål. . Som navnet antyder, er det fokuseret på økonomisk planlægning, som er segmentet for detailhandel eller høj nettoværdi af investeringsstyring. CFP® er en af ​​de bedste finansieringscertificeringer for alle, der ønsker at administrere kunder med høj nettoværdi.

CFP® er en af ​​de finansielle akkrediteringer, der repræsenterer stor værdi, da det normalt koster omkring $ 2.000, men kan være højere eller lavere afhængigt af hvor mange kursusmaterialer du køber. Bestået er omkring 67%.

Fordele

Det er god værdi og en stor differentiator for karriere inden for detailbank, privat bankvirksomhed og formueforvaltning.

Ulemper

Denne certificering har et ret snævert fokus og er ikke særlig bærbar til andre finanskarrierer uden for formueforvaltning, såsom investeringsbank Investeringsbank Investeringsbank er divisionen af ​​en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at stille garanti ( kapitalindsamling) og fusioner og opkøb (M&A) rådgivningstjenester. Investeringsbanker fungerer som formidlere eller virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling er gruppen i et selskab, der er ansvarlig for strategiske beslutninger for at vokse og omstrukturere sin virksomhed, etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og opkøb (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform. .

Financial Risk Manager (FRM®) certificering

FRM®-certificeringen er designet til fagfolk, der forfølger en karriere som risikovurderinger, risikoanalytikere og andre stillinger inden for risikostyring. Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og respons på risikofaktorer, der indgår i en virksomheds liv. Det gøres normalt med. Omkostningerne ved betegnelsen er ca. $ 1.500 og tager cirka et år at gennemføre. Bestået er ca. 50% for FRM.

Fordele

Dette er en god vej, hvis du vil have en meget specifik karriere inden for risikostyring og differentiere dig selv. Sammenlignet med ovenstående finansieringscertificeringer er FRM® en af ​​de mest niche og målrettede certificeringer. Det er også meget omkostningseffektivt og tidseffektivt.

Ulemper

FRM®-betegnelsen er nyere og dermed mindre globalt anerkendt end betegnelser, der har eksisteret længere. Det er mindre bærbart til andre finansområder uden for risikostyring.

Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) ® -certificering

En ny og stadig mere populær mulighed for erhvervsøkonomiske fagfolk er at opnå en finansiel modelleringscertificering Financial Modelling Certification Financial Modelling Certification - optjen dit certifikat som Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ® til karriere inden for investment banking, FP&A, fra et institut som sådan som finans. Kursusemner spænder fra, hvordan man bygger en finansiel model til avancerede værdiansættelsesteknikker og følsomhedsanalyse, alt sammen ved hjælp af praktiske applikationer i Excel. Det fulde Financial Modelling & Valuation Analyst Program (FMVA) ® FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari hos Financeer en overkommelig investering, der starter ved $ 497, og kommer med over 24 kurser og over 100 timers videoinstruktion. Bestået sats er ca. 70% for FMVA ™ -testen.

De mest praktiske analytikerkompetencer opnået ved denne certificering inkluderer:

 • Finansiel analyse Typer af finansiel analyse Finansiel analyse indebærer anvendelse af finansielle data til at vurdere en virksomheds præstationer og fremsætte anbefalinger om, hvordan den kan forbedres fremadrettet. Finansanalytikere udfører primært deres arbejde i Excel ved hjælp af et regneark til at analysere historiske data og lave fremskrivninger Typer af finansiel analyse, nøgletal og virksomhedens ydeevne i Excel
 • Sådan opbygges en finansiel model Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer i Excel trin for trin
 • Forretningsværdiansættelse Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes der tre hovedvurderingsmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansieringsmetoder (mest almindelige teknikker anvendt i industrien)
 • Ejendomshandel, e-handel, detailhandel og andre branchespecifikke økonomiske modeller
 • Avancerede applikationer såsom fusioner og opkøb Fusioner Acquisitions M&A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger (M&A) modellering, følsomhedsanalyse og scenarianalyse
 • Oprettelse af PowerPoint-præsentationer, Excel-dashboards Oprettelse af dashboard i Excel Denne guide til oprettelse af dashboard i Excel vil lære dig, hvordan du opbygger et smukt dashboard i Excel ved hjælp af datavisualiseringsteknikker fra professionelle. I, diagrammer, grafer og andre output

Certificering af finansanalytikere - eksempel på certifikat FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Lær mere om Finance FMVA®-certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari eller gennemse alle Finance-kurser.

Sammenlign de 6 betegnelser

Nedenfor er en sammenligningstabel med forskellige kriterier inklusive timing, pris, varighed og fokus for hver af de 6 økonomiske betegnelser.

CFA®CPA®CAIA®CFP®FRM®FMVA®
Antal niveauer312221
Omkostninger$ 4.000 til $ 5.000$ 1.000 til $ 3.0003.000 $$ 2.000$ 1.500$ 497
Eksamen bestået sats30-50%40-50%70%67%40-50%70%
IndholdsfokusPorteføljestyring, investeringerFinansiel rapportering, revisionReal aktiver, alternative investeringerFinansiel planlægningFinansiel risikostyringFinansiel modellering, værdiansættelse
Karriere ansøgningAltomfattendeRegnskab og økonomiAsset ManagementDetail- og formueforvaltningRisikostyringAltomfattende
Undersøgelsestid (timer)300-350 pr. EksamenVarierer200 pr. EksamenVarierer200-300 pr. Eksamen120-200 i alt
Afslutningstid3-5 år2,5 - 5 år1-2 år4 år<1 år<1 år
Erhvervserfaring4 år1 år1 år3 år2 årIngen

Ovenstående tabel blev udarbejdet uden at foregribe offentligt tilgængelige oplysninger på hver betegnelses websted.

Flere økonomiske certificeringsressourcer

Finans er på en mission Mission & Værdier Finansens mission er at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Lær mere om Corporate Finance Instituts mission, vision, værdier og kultur, der hjælper dig med at fremme din karriere. Det betyder at give alle de værktøjer, uddannelse og skabeloner, du har brug for, for at være en finansanalytiker i verdensklasse The Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills. Bevæbnet med evnen til at destillere store mængder af komplekse oplysninger i klare takeaways og anbefalinger, har du den tillid, du har brug for for at stige gennem rækken.

Ud over de økonomiske modeller og finanscertificeringer, der er anført ovenfor, har vi også en bred vifte af gratis ressourcer, der hjælper dig med at udvikle dine færdigheder som certificeret finansanalytiker. Finans mest populære gratis ressourcer inkluderer:

 • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
 • Guide til finansiel modellering Gratis finansiel modelleringsvejledning Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
 • Sådan bliver du en finansanalytiker Vejledning til at blive en finansanalytiker Hvordan man bliver en finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver.
 • Interaktivt karrierekort