Aktuar - Sådan forberedes og får du et job i den aktuarmæssige industri

En aktuar fungerer i det væsentlige som rygraden i økonomisk sikkerhed for forsikrings- og genforsikringsselskaber, multinationale selskaber og finansielle planlæggere. En aktuars primære opgave er at analysere risiko Systemisk risiko Systemisk risiko kan defineres som risikoen forbundet med sammenbrud eller fiasko for en virksomhed, industri, finansiel institution eller en hel økonomi. Det er risikoen for et stort fiasko i et finansielt system, hvorved der opstår en krise, når kapitaludbydere mister tilliden til kapitalbrugerne og omkostningerne forbundet med risici og usikkerhed. En aktuars primære værktøjer inkluderer avanceret matematik, statistik og økonomiske teorier. De bruger ofte software som Excel til at opbygge økonomiske modeller og udføre risikoanalyser.

En aktuars jobansvar er at beskytte organisationer mod usikre begivenheder og tab Systematisk risiko Systematisk risiko er den del af den samlede risiko, der skyldes faktorer, der ligger uden for en bestemt virksomheds eller enkeltpersons kontrol. Systematisk risiko skyldes faktorer, der er eksterne for organisationen. Alle investeringer eller værdipapirer er underlagt systematisk risiko, og det er derfor en ikke-diversificerbar risiko. ved at forstå potentielt negative begivenheder og estimere sandsynligheden for deres forekomst. Deres rolle er at vurdere samlede data ved at anvende komplekse statistiske værktøjer og at kvantificere den økonomiske risiko. Deres arbejde hjælper forsikringsselskaber med at bestemme passende præmiepriser.De fungerer også som finansielle konsulenter, hvis analyse hjælper virksomheder med at undgå overdreven økonomisk risiko ved at etablere og opretholde tilstrækkelige niveauer af pengestrømme og likviditetsreserver.

Aktuar - en aktuar har sin computer

Langt størstedelen af ​​aktuarerne arbejder inden for finansiering Aktieforskning vs Investment Banking Aktieforskning vs Investmentbank. Når man ser på en karriere på kapitalmarkederne, er det vigtigt at forstå, om du er bedre egnet til investeringsbank- eller aktieforskning. Begge tilbyder fremragende arbejdserfaring og stor løn. At vælge det ene over det andet kommer virkelig ned på personlighed mere end noget andet. og forsikringssektorer. I forsikringsbranchen spiller de en nøglerolle i beslutningsprocessen. Med avanceret viden om, hvordan man beregner sandsynligheder, hjælper de med at bestemme forsikringspræmier, der skal opkræves for forskellige politikker.

Aktuarer specialiserer sig typisk i en type forsikring, såsom sundheds-, livs-, pensions- og pensionsydelser eller ejendom og havari. Nogle arbejder i den offentlige sektor, hvor de udfører demografisk forskning og analyse og hjælper med dannelsen af ​​velfærdsprogrammer.

Hvordan man bliver aktuar?

At være en vellykket aktuar kræver dygtighed i matematik, statistik og økonomi. Mange håbefulde aktuarer er hovedfag i aktuarvidenskab på college. Andre personer, der udøver erhvervet som aktuar, har grader i matematik, økonomi eller andre hovedfag relateret til finansiering eller statistik.

To ting adskiller aktuaryrket fra mange andre erhverv:

1 - Den enorme mængde test, der kræves for at opnå professionel legitimationsoplysninger som aktuar.

2 - Det faktum, at enkeltpersoner kan opnå entry-level stillinger som en aktuar, inden de gennemfører alle de nødvendige eksamener og tjener professionel certificering. Dette skyldes, at den tid, det tager at nå de højeste niveauer af certificering, kan være så meget som 10 år eller mere.

Aktuarprøverne

Der er en lang række prøver, der tager flere år at gennemføre, og som kræves for certificering som professionel aktuar. Eksamenskrav og faglige betegnelser adskiller sig fra land til land, men er alle ens i den krævede dybde og stringens.

Her er en oversigt over processen for dem, der studerer for at blive aktuarer i USA.

Undersøgelsesprocessen er så langvarig og involveret, at mange tager de første par eksamener, mens de stadig er studerende på college, der endnu ikke er kommet ud på jobmarkedet. De indledende krævede eksamener er de samme for alle aktuarstuderende. Efter at have bestået de tidlige stadier af eksamensprocessen, vil enkeltpersoner derefter tage forskellige eksamener baseret på deres valgte specialitet.

Den strenge eksamensproces betragtes som så vigtig for erhvervet, at mange virksomheder tilbyder fritid for at studere til eksamen og betale for medarbejderne til at deltage i forberedende seminarer til eksamenene. Det er også sædvanligt, at medarbejderne modtager en bonus efter en vellykket afslutning af hver eksamensserie.

De myndigheder, der designer og styrer eksamensprocessen, er fagorganisationerne, Society of Actuaries og Casualty Actuarial Society. Niveauet for professionel certificering er som følger:

  • ACAS - Associeret til ulykkesaktuarforeningen
  • ASA - Associate of the Society of Actuaries
  • FCAS - stipendiat fra det ulykkesaktuarmæssige samfund
  • FSA - Fellow of the Society of Actuaries
  • CERA - Chartered Enterprise Risk Analyst

Hvor arbejder aktuarerne, og hvor meget tjener en aktuar?

Det største antal aktuarer er direkte ansat i forsikringsselskaber. Nogle arbejder for et aktuarmæssigt firma som Willis Towers Watson eller Aon Hewitt. Andre arbejder for individuelle virksomheder eller offentlige enheder som finansielle risikoanalytikere, mens nogle arbejder uafhængigt som professionelle risikokonsulenter.

De er nogle af de mest betalte fagfolk i finanssektoren. Medianlønnen for aktuarer i USA i 2016 var $ 100.000. Løn til dem, der har opnået de højeste kvalifikationsbeviser fra Fellow eller Chartered Enterprise Risk Analyst, overstiger ofte $ 150.000.

Derudover er det som nævnt ovenfor undervejs sædvanligt at modtage bonusser i løn, hver gang de med succes gennemfører en ny runde med eksamen eller professionel uddannelse.

Flere ressourcer

For at fremme din økonomiske uddannelse yderligere skal du drage fordel af følgende gratis finansressourcer:

  • Guide til at blive en finansanalytiker Guide til at blive en finansanalytiker Hvordan man bliver en finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
  • Finansregnskab Jobtitler Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet
  • Analyst Trifecta®-guide Analyst Trifecta®-guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills