De Minimis skatteregel - oversigt, hvordan man beregner det og eksempel

De minimis-skattereglen er en lov, der regulerer behandlingen og bogføringen af ​​små markedsrabatter. Oversat "om minimale ting" bestemmer de minimis-beløbet, om markedsrabatten på en obligation beskattes som kapitalgevinst Kapitalgevinst En kapitalgevinst er en stigning i værdien af ​​et aktiv eller en investering som følge af kursstigningen på aktivet eller investeringen . Med andre ord opstår gevinsten, når den aktuelle eller salgspris for et aktiv eller en investering overstiger dets købspris. eller almindelig indkomst.

De Minimis skatteregel

De minimis-skattereglen siger, at hvis en rabat er mindre end 0,25% om året - mellem det købte tidspunkt og løbetiden - anses rabatten for at være for lille og vil være skattefri.

Kapitalgevinst skat mod almindelig indkomstskat

Kapitalgevinstskat (CGT): Kapitalgevinstskatten er en form for skat, der anvendes, når der opnås fortjeneste ved salg af aktiver, der ikke er lagerbeholdninger, såsom obligationer og ejendom. I USA beskattes kortfristede kapitalgevinster (aktiver købt og solgt inden for et år) mere end almindelig indkomstskat.

Almindelig indkomstskat: Den almindelige indkomstskat er en form for skat, der anvendes på en række forskellige poster såsom løn, løn, provision osv. Bortset fra de grundlæggende former for indkomst kan almindelig indkomstskat anvendes på udbytte, partnerskaber, royalties og endda spilgevinster.

Sådan bestemmes hvilken form for skat der betales

Nedenfor er de matematiske trin, der skal tages, når man bestemmer, om en obligation er underlagt kapitalgevinstskat eller almindelig indkomstskat med hensyn til de minimis-reglen.

1. Multiplicer pålydende værdi (obligationskurs ved udstedelse) med 0,25%.

2. Tag resultatet ovenfor og gang det med antallet af hele år mellem det tidspunkt, hvor du købte den diskonterede obligation og dens løbetid.

3. Træk resultatet fra pålydende værdi. Det bestemmer minimitærsklen. Diagrammet nedenfor viser, hvordan købsprisen og de minimis-tærsklen korrelerer med beskatningen.

De Minimis skatteregel - beregning

Eksempel med beregning

Du får en 15-årig obligation med en pålydende værdi på $ 1.500, og den forfalder på seks år. Hvilken form for skat vil blive anvendt, når obligationen er solgt? Trinene er vist nedenfor:

1. $ 1.500 x .0025 = $ 3,75

2. $ 3,75 * 6 år = 22,50

3. $ 1.5000 - $ 22.75 = $ 1.447.50 (de minimis-tærskel)

Beregningen over, at de minimis-tærsklen er $ 1.477,50. Med figuren kan vi bestemme, hvilken form for skat der anvendes, baseret på købsprisen.

Hvis købsprisen er over $ 1.477,50, behandles den som kapitalgevinstskat. Hvis købsprisen er under $ 1.477,50, behandles den som almindelig indkomstskat.

De Minimis frynsegoder

De minimis-skatteregel gælder også for frynsegoder, der tilbydes af arbejdsgivere. Da de minimis-fordele, der tilbydes, er så små, vil det være urimeligt at redegøre for dem, og de er fritaget for beskatning. Dette er nogle af de vigtigste fordele ved de minimis:

  • Snacks og kaffe bragt ind på arbejdspladsen for at øge medarbejdermoral Moral for medarbejder Medarbejdermoral defineres som den samlede tilfredshed, udsigter og følelser af velvære, som en medarbejder har på arbejdspladsen. Med andre ord henviser det til, hvordan tilfredse medarbejdere har deres arbejdsmiljø. Medarbejdermoral er vigtig for mange virksomheder på grund af dens direkte indvirkning på
  • Feriegaver, som firmaet tilbyder deres ansatte
  • Billetter til særlige arbejdsbegivenheder eller bestemte lejligheder
  • Personlig brug af kontorudstyr såsom fotokopimaskine
  • Lejlighedsvis måltidstillæg til fremragende medarbejdere
  • Transportudgifter til medarbejdere, der vælger at arbejde overarbejde
  • Cocktailfester eller specielle begivenheder organiseret for at øge medarbejdernes motivation

De minimis-fordele kan ikke antage en konkret monetær værdi. Med andre ord kan penge ikke gives som en gave til at øge moral, uden at de er beskattet. På grund af hyppigheden og den lille pengeværdi af de ovennævnte poster undgår de minimis-fordele beskatning.

De Minimus Safe Harbor

De minimis safe harbour henviser til et årligt selvangivelsesvalg, der giver skatteydere mulighed for at trække en række indkøb, der normalt er påvirket af beskatning.

Det gør det muligt for virksomheder, der udarbejder regnskaber, at trække op til $ 2.500. Tallet kan nå $ 5.000, hvis et firma bruger en gældende regnskab (AFS). En AFS er enhver form for regnskab, der er registreret af Securities and Exchange Commission (SEC) eller revideret af et CPA-firma.

Hvorfor omkostninger snarere end at kapitalisere?

Under processen med oprettelse af regnskaber ved udgangen af ​​året står regnskabsførere over for beslutningen om at fordele omkostninger som en omkostning eller aktivere dem. Som nævnt ovenfor lægger de minimis safe harbor vægt på at fordele aktiverne som en omkostning. Her er hvorfor:

  • Kapitalisering: Når et firma aktiverer en pris, er det rettet mod kapitaludgifter. Omkostningerne indregnes som et aktiv på balancen, men afskrives på omkostningerne. Generelt sænker kapitalisering en virksomheds fremtidige nettoindkomst.
  • Omkostninger: Når en omkostning udgiftsføres, føjes den til virksomhedens resultatopgørelse og trækkes fra indtægterne, hvilket reducerer overskuddet. Det virker måske ikke gavnligt, men omkostningsomkostninger reducerer den samlede indkomstskattebyrde. Generelt sænker omkostninger de samlede aktiver og egenkapitalen Egenkapital I finansiering er egenkapital markedsværdien af ​​de aktiver, der ejes af aktionærerne, efter at alle gæld er blevet afbetalt. Ved regnskabsmæssig henvisning henviser egenkapital til den bogførte værdi af egenkapitalen på balancen, som er lig med aktiver minus passiver. Udtrykket "egenkapital", inden for finansiering og regnskab, kommer med begrebet fair og ligebehandling af et firma.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Rabatfaktor Rabatfaktor I finansiel modellering er en diskonteringsfaktor et decimaltal ganget med en pengestrømsværdi for at tilbagediskontere den til nutidsværdien. Faktoren stiger
  • Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at gennemføre føderale værdipapirlove og foreslå sikkerhedsregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser
  • Kapitalgevinstskat Kapitalgevinstskat Kapitalgevinstskat er en skat, der pålægges kapitalgevinster eller det overskud, som en person tjener ved at sælge aktiver. Skatten pålægges først, når aktivet er konverteret til kontanter, og ikke når det stadig er i en investors hænder.
  • Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til enhver persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst bruges som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode.