Maksimal udnyttelse - oversigt, investeringsrisiko, porteføljer

En maksimal nedtrækning (MDD) måler det maksimale fald i investeringsværdien som angivet ved forskellen mellem værdien af ​​det laveste trug og det for det højeste top før truget. MDD beregnes over en lang periode, hvor værdien af ​​et aktiv eller en investering har gennemgået flere boom-bust-cyklusser. Det beregnes som:

Maksimal nedtrapning (MDD)Fig. 1: Maksimal nedbrydning og tid under vand (Kilde}

Resumé

  • Maksimal nedtrækning (MDD) måler det maksimale fald i investeringsværdien som angivet ved forskellen mellem værdien af ​​det laveste trug og det for det højeste top før truget.
  • Ved at måle forskellen mellem den højeste top og de laveste dalværdier for en investering viser MDD volatiliteten i dens værdi tidligere, hvilket giver en næsten nøjagtig måde at forudsige fremtidige prisbevægelser på.
  • Ud over den tilknyttede risiko fungerer maksimal nedskrivning også som en indikator for markedets ydeevne.

Maksimal udnyttelse som et mål for investeringsrisiko

Generelt henviser investeringsrisiko til muligheden for at pådrage sig en investering. Det kan skyldes et fald i markedsværdien Markedsværdi Markedsværdi bruges normalt til at beskrive, hvor meget et aktiv eller en virksomhed er værd på et finansielt marked. Det bestemmes gensidigt af markedsdeltagere og af aktivet eller generel markedsturbulens forårsaget af eksterne faktorer. Maksimal udnyttelse bruges ofte til at måle den tilknyttede risiko med et bestemt aktiv eller en portefølje, der består af en kurv af aktiver.

Ved at måle forskellen mellem den højeste top og de laveste dalværdier for en investering viser MDD volatiliteten i dens værdi tidligere, og det giver en næsten nøjagtig måde at forudsige fremtidige prisbevægelser på.

En lav MDD-værdi indikerer små udsving i investeringsværdien og derfor en mindre grad af risiko og omvendt. Når man sammenligner to investeringsmuligheder, vil en investor, der ønsker at modtage garanti for stabilt afkast, sandsynligvis vælge den mulighed med den lavere MDD-værdi. På den anden side ville en anden investor, der er villig til at tage en højere risiko til gengæld for et højere afkast, vælge aktiver med højere MDD-værdier.

Ud over den tilknyttede risiko fungerer maksimal nedskrivning også som en indikator for markedets ydeevne. Den maksimale udnyttelse af et aktiv kan sammenlignes med et aktiemarkedsindeks Dow Jones Industrial Average (DJIA) Dow Jones Industrial Average (DJIA), også almindeligvis omtalt som "Dow Jones" eller blot "Dow", er et af de mest populære og bredt anerkendte aktiemarkedsindeks for at evaluere aktivets ydeevne i forhold til markedet. Hvis MDD for en individuel aktie er mindre end dens benchmarkindeks, betyder det, at den tidligere overgik indekset, selv hvis aktiens MDD-værdi er høj i absolutte tal.

F.eks. Er MDD for Tata Motors høj på -40% over en bestemt tidsperiode, og dens benchmarkindeks, NIFTY, er -50%. På trods af en høj absolut værdi klarede bestanden af ​​Tata Motors sig bedre end markedet.

Drawdown-optimeret portefølje

Investorer sigter i sidste ende mod at eje den bedste portefølje af aktiver, der tilbyder det højeste forventede afkast og den laveste tilknyttede risiko. Brug af drawdown til at konstruere en sådan portefølje er en effektiv måde at sikre investering i et rentabelt venture.

Porteføljeoptimering bestemmer en kurv af aktiver af høj kvalitet baseret på deres forventede afkast Forventet afkast Det forventede afkast på en investering er den forventede værdi af sandsynlighedsfordelingen af ​​mulige afkast, den kan give investorer. Investeringsafkastet er en ukendt variabel, der har forskellige værdier forbundet med forskellige sandsynligheder. og flygtighed. Ved at erstatte MDD med deres respektive volatiliteter kan der oprettes en kurv med aktiver med de mindst MDD-værdier. En sådan portefølje viser de laveste volatilitetsniveauer blandt forskellige aktivkombinationer.

Faktisk tilbyder en optimeret portefølje med udnyttelse ikke kun lave udnyttelsesniveauer, men sikrer også, at den gennemsnitlige tid, det tager for aktivet at genvinde en ny top, er under to år, før udnyttelsen. Det er vigtigt, da investorer ønsker at bestemme, hvor lang tid det tager for deres investeringer at genvinde en høj værdi efter et fald.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

Bullish and Bearish Bullish and Bearish Professionals inden for virksomhedsfinansiering refererer regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund.

Implicit volatilitet (IV) Implicit volatilitet (IV) Implicit volatilitet - eller simpelthen IV - bruger prisen på en option til at beregne, hvad markedet siger om den fremtidige volatilitet i optionens

Markedskurv Markedskurv Markedskurv refererer til et bundt eller en gruppe produkter, der kan være indikatorer for den samlede præstation for en bestemt branche, sektor eller markedssegment.

Return of Return Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode, der er sammenlignet med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler