Bitcoin Mining - Oversigt, fordele og krav

Bitcoin-minedrift henviser til processen med digital tilføjelse af transaktionsoptegnelser til blockchain Blockchain Blockchain-netværk muliggør vedligeholdelse af en voksende liste over poster. Blockchain-godkendelse er det, der understøtter kryptovaluta-sikkerhed. , som er en offentligt distribueret hovedbog, der indeholder historien om hver bitcoin-transaktion. Minedrift er en opbevaringsproces, der udføres gennem enorm computerkraft. Hver Bitcoin-minearbejder rundt om i verden bidrager til et decentralt peer-to-peer-netværk for at sikre, at betalingsnetværket er pålideligt og sikkert.

Bitcoin Mining

For sikkert at tilføje til blockchain-hovedbogen løser Bitcoin-minedriftcomputere komplekse matematiske problemer. Når der findes en løsning, tilføjes den seneste blok af bekræftede transaktioner som det næste link i blockchain.

Som et incitament til at udvinde og bidrage til netværket belønnes den minearbejder, der løste problemet, en blok Bitcoin.

Resumé

 • Bitcoin-minedrift involverer stærke computere, der forsøger at løse de komplekse matematiske problemer i Bitcoin-algoritmen.
 • Løsning af disse problemer hjælper med at holde blockchain-hovedbogen og netværket sikkert pålideligt.
 • Alle Bitcoin minearbejdere bidrager til denne proces. Minearbejderen, der med succes løser et matematisk problem, tildeles Bitcoin.

Grundlæggende om Bitcoin Mining

Der er tre måder at erhverve Bitcoin Bitcoin Bitcoin er forløberen for kryptokurrencymarkedet. Opererer på blockchain-teknologi, er Bitcoin indstillet til at forstyrre valutamarkedet. Opfundet i 2008:

 1. Køb dem på en børs
 2. Modtag dem i bytte for varer og tjenester
 3. Min nye Bitcoin

Processen med at opdage ny Bitcoin beskrives som minedrift, fordi den ligner processen med minedrift Data Mining Data mining er en proces med at afdække mønstre og finde anomalier og forhold i store datasæt, der kan bruges til at forudsige fremtiden for enhver anden ressource. Med guldminedrift søger minearbejdere og graver gennem jorden i håb om at slå guld.

Med Bitcoin forsøger minearbejdere at finde Bitcoin ved at løse komplekse matematiske problemer. Blockchain er den teknologi, som kryptokurrency er bygget på. Det er en hovedbog, der distribueres offentligt og registrerer hver Bitcoin-transaktion.

Det er bogstaveligt talt en digital kæde af blokke. Hver blok indeholder en gruppe af Bitcoin-transaktionsoplysninger. Minearbejdere tilføjer blockchain ved hjælp af computerens processorkraft til at løse komplekse matematiske problemer. Løsning af problemerne vil resultere i, at blokken med succes tilføjes kæden. Minearbejderen, der løser problemet korrekt, tildeles Bitcoin.

Ovenstående danner grundlaget for den komplekse proces med Bitcoin-minedrift. Det hjælper med at holde betalingsnetværket sikkert og pålideligt. Netværket er bygget på et peer-to-peer-netværk, hvilket betyder, at hver enkelt minearbejder over hele kloden bidrager med deres computerkraft for at vedligeholde netværket, bekræfte dets transaktioner og holde dem sikre.

10 minutter pr. Blok

Satoshi Nakamoto, skaberen af ​​Bitcoin, designede Bitcoin-netværket, så det var muligt at udvinde en blok hvert 10. minut. For at opretholde dette 10-minutters tempo justeres vanskeligheden ved de matematiske problemer automatisk.

Når der er flere minearbejdere og mere computerkraft, der forsøger at udvinde, vil sværhedsgraden stige. Når der er færre minearbejdere og mindre computerkraft, vil sværhedsgraden falde.

Udvikling af minedrift

I begyndelsen af ​​Bitcoin i begyndelsen af ​​2000'erne var enkeltpersoner interesseret i Bitcoin-minedrift i stand til at gøre det ved hjælp af deres personlige computere. Da populariteten steg, steg også minedriftens vanskeligheder.

For at imødekomme det voksende sværhedsgrad krævede man mere computerkapacitet. Snart brugte minearbejdere spilcomputere til at forsøge at udvinde Bitcoin. Processen blev gentaget, og minearbejdsvanskeligheden og mængden af ​​krævet computerkraft steg.

Til sidst blev computere og chips oprettet med det eneste formål at udvinde Bitcoin. I dag kræver det effektiv hardware - dem med stærke computeregenskaber og energieffektivitet.

At løse Bitcoin-algoritmen for at tilføje til blockchain og modtage Bitcoin kræver en enorm mængde elektricitet. At holde elomkostningerne lave er nøglen til at gøre Bitcoin-minedrift rentabel og bæredygtig.

Bloker belønning

Blokbelønningen er, hvor meget Bitcoin der belønnes for hver blok, der løses og føjes til blockchain. Blokbelønningen er designet til at "halvere" for hver 2.016, der udvindes. Det kaldes "halveringsprocessen" og sker hvert fjerde år.

Den seneste halvering skete i maj 2020. Nedenfor er de historiske blokbelønninger, der går tilbage til 2012:

 • 2012: 25.00 BTC
 • 2016: 12,50 BTC
 • 2020: 6.25 BTC

Det betyder, at de i 2020 for hver blok, som en minearbejder løser, modtager 6,25 Bitcoins. Halveringen fortsætter, indtil den sidste blok og mønt udvindes. Når hver blok af Bitcoin udvindes på 10 minutter, forudsiges den sidste mønt at blive udvundet i 2140.

Genialt design og incitament

Med blockchain betjenes netværket af hele det globale samfund af minearbejdere. Hver bidrager til at bekræfte legitimiteten af ​​hver transaktion. Som et incitament til at bidrage tildeles minearbejdere for deres tjenester med en blok.

Hvorfor Mine Bitcoin?

Bitcoin tilbyder en forstyrrende teknologi i blockchain. Selve valutaen er decentraliseret, så transaktioner kan ske globalt uden offentlige begrænsninger og forsinkelser. Minearbejdere af Bitcoin ser værdi i decentralisering af kryptokurrency.

Med den nyeste minedriftsteknologi kan Bitcoin-minedrift opdeles for at bestemme en strøm af indkomst baseret på output fra minerigge (computere). Følgende er de vigtige faktorer for Bitcoin-minedriftens rentabilitet:

Computerhardware

Minearbejdere skal eje den nyeste hardware for at konkurrere med de stigende krav til vellykket minedrift. Udstyr kan blive forældet i løbet af få år. De har brug for minespecifik hardware, hvilket kan være dyrt. De nyeste ASIC-mineaggregater koster over $ 1.500 pr. Computer.

Strømomkostninger

Strøm vil være den største driftsudgift. Der opkræves elektricitet pr. Kilowatt-time (kWh). Rentabilitet til minedrift kan flyde fra 0,03 $ - 0,08 $ per kWh. Et skift i nogle få cent kan gøre hele forskellen for minedriftens rentabilitet. Det er bydende nødvendigt, at en minearbejder kan bruge strøm til de lavest mulige omkostninger.

Bitcoin-pris

Prisen på Bitcoin er vigtig i minedrift, fordi minearbejdere modtager en vis mængde Bitcoin, når de korrekt løser matematiske problemer. Hvis den aktuelle

Bitcoin-blokbelønning er 6,25 mønter; du vil have, at disse mønter skal være så meget værd som muligt. Hvis du modtager 6,25 mønter, og prisen på Bitcoin er $ 5.000, vil din minedrift sandsynligvis være urentabel. Hvis prisen er $ 12.000 en mønt, kan din minedrift muligvis fungere med sund rentabilitet.

Den rigtige blanding af elementerne ovenfor gør minedrift til et attraktivt venture. Hvis variablerne alle er gunstige, kan minearbejdere opskalere operationer og mine rentabelt.

Den anden attraktive grund til at udvinde Bitcoin er dens potentiale som en investering. Troende af Bitcoin forudsiger, at prisen kan skyde langt forbi $ 100.000 pr. Mønt (prisen er omkring $ 10.000 i 2020).

Med en begrænset mængde Bitcoin til rådighed for minen vil efterspørgslen stige højere, når reservoiret med tilgængelige mønter til min krymper. Hvis Bitcoin bliver mere vedtaget til brug som valuta, vil det øge efterspørgslen.

Krav til at begynde minedrift Bitcoin

For at starte minedrift af bitcoin kræves følgende:

 1. Konkurrerende minecomputere (rigge)
 2. Lavpris strømforsyning
 3. Minesoftware
 4. Minedrift pool medlemskab

Minedrift puljer

Idéen om Bitcoin minedrift puljer steg for at tackle spørgsmålet om stigende vanskeligheder med minedrift. En gruppe minearbejdere samler deres computerkraft sammen til minedrift til Bitcoin kollektivt. Hvis puljen med succes løser en blok, tildeles alle minearbejdere i puljen Bitcoin i forhold til hvor meget computerkraft de har bidraget med.

Oddsen for, at en enkelt minerigg modtager en blokbelønning, er lave, men disse odds skyder i luften, når du samler tusinder af rigge sammen. Minedrift betragtes nu som afgørende for at få et skud af succesfuld minedrift af Bitcoin.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

 • Cryptocurrency Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta, der er baseret på blockchain-netværk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum bliver bredt accepteret.
 • Altcoin Guide Altcoin Guide Altcoin refererer til al digital kryptokurrency, der blev lanceret efter succesen med Bitcoin, deraf navnet Altcoin, hvilket betyder "alternativ til Bitcoin".
 • Ethereum Ethereum Ethereum er en af ​​de voksende kryptokurver, der kæmper mod Bitcoin. Med stigningen af ​​Bitcoin (BTC) er kryptokurrencymarkedet blevet valideret.
 • Teknikker til værdiansættelse af mineaktiver Miningaktiveringsmetoder De vigtigste metoder til værdiansættelse af minedrift i branchen inkluderer pris til nettoaktivværdi P / NAV, pris til cash flow P / CF, samlede anskaffelsesomkostninger TAC & EV / Ressourcer. Den bedste måde at værdiansætte et mineaktiv eller -virksomhed er at opbygge en diskonteret pengestrømsmodel (DCF), der tager højde for en mineplan, der er produceret i en teknisk rapport