Økonomisk modelleringstest - Vurder din viden om modelleringsteorier

Denne Financial Modelling Test er designet til at hjælpe dig med at vurdere din viden om Financial Modelling-principper, vigtige koncepter og branchens bedste praksis. Vi opfordrer kraftigt alle studerende, der planlægger eller er i gang med deres FMVA-certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til at tage denne test for at afgøre, om du bliver nødt til at tage den forudsætning, Excel Modeling Fundamentals Course og Excel Crash Course. Dette er også en nyttig ressource for arbejdsgivere til at undersøge kandidaternes tekniske viden under et finansinterview.

Hvis du består denne test med 80% eller derover (16 spørgsmål eller mere), er det sandsynligt, at du har stærk grundlæggende viden om finansiel modellering og er klar til at tage vores kernekurser!

Finansiel modelleringstest Grafik

Spørgsmål om økonomisk modelleringstest

(Bemærk: Spørgsmål om Excel-genvejstaster gælder kun for pc-brugere)

Mere om økonomi

Tak, fordi du besøgte vores Testcenter Testcenter Dette testcenter giver gratis vurderinger inden for Excel, økonomi og regnskab. Du kan bruge disse ressourcer til at teste din viden og vurdere din og tage den økonomiske modelleringstest.

Finance er den officielle globale leverandør af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker . Tilmeld dig nu for at få de færdigheder, du har brug for, for at tage din karriere til det næste niveau.