Federal Deposit Insurance Corporation - Hvad er FDIC?

Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en amerikansk statsinstitution, der yder indskudsforsikring mod banksvigt. Kroppen blev skabt under den store depression, da offentligheden havde mistet tilliden til bankvæsenet (Sell-Side) Karriere Bankerne, også kendt som forhandlere eller samlet som Sælg-siden, tilbyder en bred vifte af roller som investeringsbank, egenkapital forskning, salg og handelssystem. Før dets dannelse var en tredjedel af amerikanske banker kollapset, hvilket førte til tab af mange indskyderes midler. Der var ingen garanti for andre bankindskud end bankens stabilitet, og kun indskydere, der var hurtige nok til at trække deres penge ud, var heldige nok til at beholde dem. FDIC blev oprettet med det formål at bevare offentlighedens tillid til det finansielle system og fremme sund bankpraksis.

Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) logoKilde: FDIC

Hvor meget indskudsforsikring giver FDIC?

FDIC-dækningen giver indskudsforsikring på op til $ 250.000 pr. Ejerskabskategori, så længe institutionen er medlem. Oprindeligt leverede agenturet en forsikringsgrænse på op til $ 2.500 indtil passage af Dodd-Frank Wall Street Reform anbefalede at hæve forsikringsgrænsen. FDIC forsikrer kun banker. Forsikring af indskudskonti hos kreditforeninger hører under National Credit Union Administration. Agenturet får finansiering fra præmierne Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det ekstraafkast, som en investor forventer af at have en risikabel portefølje i stedet for risikofrie aktiver. betalt af banker for forsikringsdækning og indtjening fra deres investeringer i amerikanske statsobligationer.

FDIC's historie

Federal Deposit Insurance Corporation blev dannet i 1933 efter aktiemarkedet Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige typer markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledningsnedbrud fra 1929, der førte til tusindvis af bankers fiasko. Investorer, der var bekymrede for at miste deres bankindskud, begyndte at trække deres opsparing tilbage, og dette resulterede i sammenbruddet af endnu flere banker. Efter krisen beordrede den daværende amerikanske præsident, Franklin Roosevelt, en fire-dages helligdag for at give mulighed for inspektion af bankerne. Senere samme år,han underskrev bankloven af ​​1933, der førte til dannelsen af ​​FDIC for at genoprette offentlighedens tillid til det finansielle system.

Bankloven gav FDIC myndighed til at yde indskudsforsikring til kommercielle banker samt til at overvåge og regulere statslige banker, der ikke er medlemmer. Institutionen modtog et oprindeligt lån på 289 millioner dollars fra US Treasury for at starte dens aktiviteter. Ved starten i 1933 fastholdt FDIC forsikringsgrænsen på $ 2.500. Grænsen blev gradvist øget til:

  • $ 5.000
  • $ 10.000
  • $ 15.000
  • $ 20.000
  • $ 40.000
  • $ 100.000
  • de nuværende $ 250.000

Federal Federal Reform Reform Act fra 2005 tillod FDIC-bestyrelsen at overveje virkningerne af inflation Advanced Financial Modelling (AFM) Lær Advanced Financial Modelling (AFM) teknikker, som en finansiel modellerer skal bruge til at udføre brancheførende finansiel analyse. Kurser, certifikater hvert femte år, der begynder i 2010, og justerer forsikringsgrænsen under en bestemt formel. Loven fusionerede også to forsikringsfonde - Savings Association Insurance Fund (SAIF) og Bank Insurance Fund (BIF) - til en ny fond, Deposit Insurance Fund (DIF). DIF blev underlagt FDICs vedligeholdelse, og dette bemyndigede agenturet til at vurdere depotinstitutioner og deres forsikringspræmier.

Bestyrelse

Bestyrelsen er det øverste beslutningstagende organ i Federal Deposit Insurance Corporation. Præsidenten for De Forenede Stater udnævner tre af de fem medlemmer af bestyrelsen, og senatet bekræfter de udnævnte. De øvrige to ex officio-medlemmer af bestyrelsen er valutakontrolløren og direktøren for Consumer Financial Protection Bureau. Ikke mere end tre medlemmer af FDIC-styrelsesrådet bør komme fra et politisk parti.

FDIC's funktioner

Federal Deposit Insurance Corporation overvåger direkte mere end 4.000 banker for at sikre, at de fungerer inden for loven, og at investorernes midler er sikret. Agenturet fungerer også som den primære føderale regulator for banker chartret af statsregeringer, der ikke tilslutter sig Federal Reserve System. Det sikrer, at banker overholder forbrugerbeskyttelseslove såsom lov om fair kreditfakturering, lov om sandhed i udlån, lov om fair inddrivelsespraksis og lov om fair kreditrapportering. Besparelser, kontrol, pensionering og andre indskudskonti er forsikret for op til $ 250.000 pr. Ejerskabskategori. FDIC forsikrer imidlertid ikke gensidige fonde, Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede på tværs af en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser.Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. værdipapirer, offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked. Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede. pengemarkedskonti eller obligationer. Obligationsprissætning Obligationsprissætning er videnskaben om beregning af en obligations udstedelseskurs baseret på kupon, pålydende værdi, afkast og løbetid. Obligationsprissætning tillader investorerudbytte og løbetid. Obligationsprissætning tillader investorerudbytte og løbetid. Obligationsprissætning tillader investorer

FDIC udfører sit mandat ved hjælp af to komponenter, det rådgivende udvalg for økonomisk integration og kontoret for internationale anliggender. Det rådgivende udvalg for økonomisk integration rådgiver FDIC om bankpolitikker og -initiativer og fremsætter tilsvarende henstillinger. Bankpolitikken omfatter gennemgang af grundlæggende finansielle finansielle detailtjenester såsom postanvisninger, pengeoverførsler, checkindløsning, lagrede værdikort og kortfristede lån. Kontoret for internationale anliggender hjælper FDIC med at tackle globale økonomiske udfordringer, der påvirker indskudsforsikringssystemet. Det yder også teknisk assistance og uddannelse til udenlandske indskudsforsikringsselskaber og banktilsynsførere.

Afvikling af insolvente banker

Når en bank er blevet erklæret insolvent og lukket af enten det amerikanske kontor for valutaovervåger eller statsbankafdelingen, udnævnes Federal Deposit Insurance Corporation som modtager. Som modtager har agenturet til opgave at beskytte investorfonde og inddrive gæld til kreditorerne i den mislykkede institution. De funktioner, der udføres af FDIC, som modtager, adskiller sig fra agenturets funktioner som indskudsforsikringsselskab. En modtager forventes at markedsføre aktiverne i den mislykkede bank, afvikle dem og distribuere provenuet til kreditorer. De kan indsamle alle gæld til institutionen og udføre alle funktioner i overensstemmelse med udnævnelsen.

FDIC har forskellige muligheder for at hjælpe med at løse mislykkede institutioners økonomiske udfordringer. Den mest anvendte mulighed er at sælge bankens indskud og lån til en anden bank. Indskydere i den mislykkede bank bliver automatisk medlemmer af den modtagende institution og kan få adgang til deres midler på denne måde. Som forsikringsselskab kan FDIC også betale alle de misligholdte banks indskydere det fulde beløb for deres forsikrede indskud. Indskydere med uforsikrede midler modtager ikke deres fulde refusion med det samme. I stedet udstedes de med modtagelsesbeviser, der garanterer dem en del af modtagerens indsamling efter likvidation af bankens aktiver. Alternativt kan modtageren beslutte at oprette en ny institution til at overtage aktiverne og passiverne i den mislykkede bank.Den nye institution kan afhænde aktiverne og passiverne eller pantsætte dem til FDIC i sin virksomhedskapacitet.

Lær mere om banker:

Tak, fordi du læste Finance's guide til FDIC. For at lære mere om banksektoren, se følgende gratis finansieringsressourcer.

  • Bankkarriere Kort Bankkarriere (Sell-Side) Karrierer Bankerne, også kendt som forhandlere eller kollektivt som Sell-Side, tilbyder en bred vifte af roller som investeringsbank, aktieanalyse, salg og handel
  • Federal Reserve Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve er De Forenede Staters centralbank og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi.
  • Den Europæiske Centralbank Den Europæiske Centralbank Den Europæiske Centralbank (ECB) er en af ​​de syv institutioner i EU og centralbanken for hele euroområdet. Det er en af ​​de mest kritisk vigtige centralbanker i verden, der fører tilsyn med over 120 centrale og kommercielle banker i medlemslandene.
  • Bank of England Bank of England Bank of England (BoE) er Det Forenede Kongeriges centralbank og en model, som de fleste centralbanker rundt om i verden er bygget på. Siden starten i 1694 har banken ændret sig fra at være en privat bank, der lånte penge til regeringen, til at være den officielle centralbank i Storbritannien.